246

Дядо от село

преди 2 години

Целият свят е настръхнал, срещу руските зверове

245

Анонимен

преди 2 години

Магучая,непобедимая загубила само 20 % от армията. Ми това за путин нищо не е . Той е готов да загуби цялата армия !

244

2346

преди 2 години

Ако Путинистан се опита да проникне дори в Полша, ще получи едно ядрено отзад тоя път. Защото на всички им омръзна от рекета на путкьо жужето от много години , а бабишкерата Меркел трябва да я поднесат на руските окупатори на гьоме, че е за гилотината много отдавна....

243

Брад Пит

преди 2 години

Бойците и инструкторите им под Азовстал са натикани в *** г. За това и тоя рев.

242

Блъди Мери

преди 2 години

Ами щом само при една "Специална операция" рассия губи 20% от военните си сили представяте ли какво ще стане при една пълномащабна война ... "Непобедимая" се спъна още на първото стъпало в западна посока, глинените крака на "Колосът" вече се сриват под тежестта на кремълският тумор ... !!!

241

Анонимен

преди 2 години

ПРИ БОМБОДИРОВКИТЕ САЩ МНОГО МИРИ ЖИТЕЛИ ЗАГИВАХА БОЛНИЦИ У-ЩА ЖИЛИЩНИ СГРАДИ . САЩ..ВИНАГИ КРЕЩИ ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА А СМИТЕ КРАДАТ ДРЪЖТЕ УБИЕЦА А САМИИТЕ УБИВАТ. РУСИЯ Е АГРЕСОР САМИТЕ СА АГРЕСОРИ НАТО СЕ РАЗБОЛЯ ИМА МОЗЪЧЕНА ТРАМВА ВРЕМЕ ДА СЕ ЛЕКУВА ВЕЧЕ Е СТАР РОД.1949 Г ЩЕ УМЕ 2022Г ИМА ЖИВОТ ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА

240

За недочели

преди 2 години

В статията се говори, че руската армия е изгубила 15-20% от силите ангажирани в операцият в Украйна, а не от цялата армия !

239

Анонимен

преди 2 години

РУСНАЦИТЕ СА УБИЙЦИ И ВАРВАРИ

238

Фактите говорят

преди 2 години

За 45 дни целокупната руска армия не може да превземе едно провинциално украинско градче като Мариупол - какво повече да се коментира дали руската армия е велика, голяма или силна ?!

237

Анонимен

преди 2 години

Руската армия е 1 000 000 човека, 15% от 1 млн са 150 000 души - толкова са ВСИЧКИ руски войски, които участват в Специалната операция в Украйна. Повече няма какво да коментираме.

236

hah

преди 2 години

Има website който записва всички руски и украински загуби на техника една по една, и към всяка прикачват снимков материал който ги идентифицира. Определено има и украински, но руските са в пъти повече от колкото твърди Русия.

235

Т

преди 2 години

Запада и Украйна губят и за това са тези абсурдни пропаганди.

234

svetlina

преди 2 години

Не им берете грижата, те ще се оправят и без чужда помощ за разлика от Украйна, за която не прекъснато се подава оръжие и наемници от вън.

233

Анонимен

преди 2 години

А,то мишлето било едно,но цвъка ли цвъка .... :)

232

Анонимен

преди 2 години

А укроина,колко загуби 120-150%?

231

ЕС не вярва на Русия

преди 2 години

Никой не вярва на Русия, даже и тя самата не си вярва...

230

Мерзанов

преди 2 години

Как не се спряхте с тия глупости .. неназовани източници, анонимни, знаещи всички тайни на Русия, плановете им, точна информация за всички руски жертви ... то тоя вашия източник да не е Шойгу, Лавров или Путин? Журналиста има за цел да представи обективно и вярно информацията от случващото се по света. Трябва да ви е срам, че се наричате журналисти.

229

Анонимен

преди 2 години

Няма почивка за хаджигеновите мишлета,църкат от рано :)

228

FenIX

преди 2 години

Ами без ядрения арсенал Русия не е и военен колос за който се мислеше. Само численост не прави една армия велика. Видя се в Украйна че се провалиха. Много хора включително политици на Запад очакваха войната да приключи до дни но сега вече даже гледаме отстъпление на разбити руски части.

227

Анонимен

преди 2 години

Сащ само пискат Русия това, Русия онова, загубили това, слаби в това, ама седят като пръднали в ъгъла