48

Анонимен

преди 2 години

Аз ви казах, че сърбите са двулични, никога не са били с Раша, за разлика от нас, техното си е неразбиране и предателство :))) Иначе се правеха, че са големи русофилчета, лъсна им голия *** на сърбетата, гола вода са :))))

47

Анонимен

преди 2 години

Списъкът на Ботокса с приятелски държави става все по-мижава. Останаха Беларус и Северна Корея.

46

Кремъл

преди 2 години

Плато изборите и в Сърбия, ив Унгария, а и двете страни гласуваха за изключването на Русия от съвета . Май и Вучич и Ирбан скоро ги чака инпийчмънт

45

Анонимен

преди 2 години

На целия свят и дори на руския народ им писна от тая клика на власт. Кгб, Кремъл, ***, генерали.. Идва гражданска война в Русия. А *** разедини руските народи повече и от враговете си. Честито да им е.

44

Ехооо

преди 2 години

ООН уважава мнението на всяка държава...голяма, малка, цедна, богата. Единствения дет не зачита териториите на другите държави и си мисли, че има право да НАХЛУВА и "освобождава" е Джуджето от раша. Не разбирам русоробите защо им харесва да са роби!!!

43

...

преди 2 години

Дам, а китайците гласуваха въздържал се. Гледат от страни и доволно протриват ръчички. Спукана му е работата на ботокса и го знае много добре. Дори и най-големите американофили не очакваха Путин да направи такава грешка, грешката на века.

42

Анонимен

преди 2 години

Сърбите са един вид българи, все пак ние сме ги създали като нация :))) Видеха, че рашките не струват като хора и се обърнаха срещу тех, на сърбите никога не можеш да имаш доверие, всеки момент са готови да ти забият нож в гърба :))

41

Анонимен

преди 2 години

Ботоксовия л*липут в мАсква дали вече праща останките от некадърната си армия, избита до крак от шепа украински земеделци, към Белград?

40

А????

преди 2 години

До Хахааа - добре явно знеш нещо - какво от това че РУсия не е там? Ще и секне газта или ще и свърши дървесината? Какво я засяга пряко?

39

НЕ МИ Е ЯСНО

преди 2 години

Каво от това? Какъв е смисъла на този съвет?

38

Русофил

преди 2 години

Sere mi se

37

Хахааа

преди 2 години

Всички разумни хора, които са против АГРЕСИЯТА, ДИКТАТУРАТА И ВОЙНАТА са на страната на МИРА И СПРАВЕДЛИВОСТТА. На Джуджето ще му става все по-самотно!!!

36

НАГЛЕДЕН ПРИМЕР

преди 2 години

КАК продажните управници дикарват хората като във Украйна. В случай че някой се пита още.

35

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да драпат западняците издъхващи под чудовищното покачване на цените това дори не е началото а началото на началото на войната.Крим Донецк и Луганск никога няма да бъдат върнати на Украйна а без тях ничо няма да бъде приключено

34

Анонимен

преди 2 години

И на тия най-накрая им дойде акъла. Видяха докъде са го докарали с "братската Русия" през годините: най-бедната, неразвита к*чина на Балканите. Обичайната съдба на всички про-руски държави (които останаха 2-3 по света, от рода на Зимбабве, Беларус и Северна Корея).

33

ха-ха-ха

преди 2 години

И русофилите в Сърбия изреваха на умряло.

32

Велимир Матойевич

преди 2 години

Мечтата на всеки прави срб е да кара БМВ втора ръка от Швейцария и да мие тоалетни* в Швеция!

31

Анонимен

преди 2 години

И приятелите им вече се срамуват, от zлините които са вършили.

30

Анонимен

преди 2 години

Kaкви братя са ни тия мизерници. Най-големите *** на балканите, по-назад са от Албания, Косово и Босна.

29

кк

преди 2 години

Нищо изненадващо. Сърбите не могат да се самоопределят заради историческите си комплекси. Вуковар, Сребреница, Косово... За русофилите и сърбоманите тук, да знаете че мечтата за Велика Сърбия е стара и включва българските земи до Самоков, т.е. основната посока на войната от 1885-та (естествено с подкрепата на Русия). След Съединението отново с подкрепата на любимата ви Русия ни нападнаха в гръб и избиха хиляди българи в Македония.