299

Империя на злото

преди 2 години

До 342. Стига с тези иддиотщини бе, гнусен путински креттен. Да бе да, ще обстрелват собствените си граждани, как ли не. Никой не се хваща на тази долна кремълска пропаганда, която ни проучване след всеки такъв варварски акт. Ние знаем кои са иззродите.

298

Анонимен

преди 2 години

В момента Русия се защитава от агресора Украйна :D

297

анонимен

преди 2 години

Русофили,отивайте си в Русия. Вие сте врагове на България и не мърсете нашата Родина с присъствието си.

296

Анонимен

преди 2 години

Гарата е обстреляна от югоизток, където са разположени украинските сили.

295

Люска

преди 2 години

Гарата е обстреляна с точка У, която е свалена от въоръжение в Руската армия, но не и от украинската.

294

Ноби

преди 2 години

американските подметки какво да кажат друго. защо не давате интервютата с местните. вижте какво казват. не може да излъжете цял свят за дълго време.

293

Анонимен

преди 2 години

До твърдящите, че Краматорск е извън обсега на Точка У разположени в сепаратистките райони. Да погледнат на картата къде се намира Золоте.

292

Важното

преди 2 години

Важното е , че ракетите са руски ей, тва пропагандата е страшна работа!

291

Анонимен

преди 2 години

Естествено, че не са руснаците, те по думите на Лавров, не са нападнали Украйна. Виновни са НАТО, Азов,,Десен сектор", те воюват в Украина, руснаците не.

290

Анонимен

преди 2 години

Това е дело на РФ (руският фашизъм) или ДНР (Донецка Нацистка Република)

289

Анонимен

преди 2 години

Украинските нацисти за пореден път използват Точка У за избиване на цивилно население, ударили са жп гарата заради масовото евакуиране от града, за да могат цивилните да бъдат ползвани като жив щит, това е регулярна практика на украйнската армия, защото ако не използван цивилните нямат никакви шансове!

288

Анонимен

преди 2 години

Руски ракети искандер е първата версия на зеленски. После ракетата стана една и се оказа "точка у" а такива има само зеленски. От къде е дошла се видя по картата на която са отбелязани къде пада бойната част и къде опашката. Сега зеленски призна че е точка у но я били пуснали руснаците - промъкнали са се в украинската база и са я пуснали! ЗА ръката го хващат но той вика не съм аз руснаците бяха. Невероятно

287

до 324

преди 2 години

не украинската армия а Нац батальоните, башибузука трепе свои за да вървят кадрите с кръвожадните руснаци. Целта им е да вкарат НАТО в Украина демек да зе изтрепем за финал в Европа с ядрено оръжие. Куррееееe, тогава не пита русофил ли си русофоб ли си. Еднакво ще си изпарен.

286

Анонимен

преди 2 години

От оперативен анализ се доказа, че украинските нацисти са атакували Краматорск. Крайно време е нашите марионетни медии да танцуват с ФАКТИТЕ, за да си върнат поне малко от доверието на българите, а не от изявленията на западната и украинската пропаганда.

285

Анонимен

преди 2 години

самите украинци са пoтвърдили къье са намерени останки от Точката У която първо бяха казали че е Искандер но после на бързо замотаха че била специална бройка на руската армия. Та въпросната Точка има полет от югозапад и при дистанция 100 км, позицията за изстрелване е в твърдо украинска зона, без грам руснак. За толкова ли ненормалби ги имате руснаците че два дни след като ги ибвиниха в геноцид ще направят ново изтребление. Урсула е в Киев и трябва нов театър.

284

Анонимен

преди 2 години

Според русофилите украинската армия до момента е изтрепала всички цивилни украински жертви. Свършили са руснаците за трепване та наблягат на местни жители.

283

Анонимен

преди 2 години

Руски фашисти всичко ще ви се върне десеторно.

282

Анонимен

преди 2 години

долни лъжци сте в този сайт

281

Анонимен

преди 2 години

Нюрнбергски процес най- напред за журналистите,после за укрофашагите!

280

Журналисти,четете

преди 2 години

В днешното общество журналистът е придобил особено място в съзнанието на хората. От него се очакват професионализъм в предаването на събития, безусловно придържане към истината и журналистическа етика.Журналистиката е развила разнообразни етични норми и стандарти. Обективността и липсата на пристрастия са от първостепенно значение