129

До 144

преди 2 години

В бункера дарагие. Там ще свършат. Където гние злобният гном. А ти! Ти ще свършиш в канавката, откъдето най-вероятно си започнал и нещастното си жизнено поприще.

128

Със Божията помощ

преди 2 години

Украинците ще гонят путлеристите до Москва !

127

тактика

преди 2 години

финландси скиор - 50 калибър, дупчи и бяга.

126

Z- Zад океана.

преди 2 години

До Знате ли : не си разбрал!

125

Za победата!

преди 2 години

Притеснително е ако руснаците почнат зомбитата къде ще се спрат - до Полша до Берлин, до Париж или зад океана?

124

Krom

преди 2 години

До Бай Гроздан 5.Кримската война - пак остава само резила.

123

Z като Зян

преди 2 години

Знаете ли, разбрах защот руснаците маркират танковете си с американската буква Z идва от Зяносани. - тея чуждопоклонници - ологарсите в Кремъл немогат дори със собствена буква да си маркират жалката офанзива.

122

Krom

преди 2 години

До Бай Гроздан 4.Руско Японската война - там само резила.

121

Бай Гроздан

преди 2 години

Тактиката на руската армия от векове е една и съща - първо се орезилят.Справки : Пруско-руската война - побеждават Фридрих Велики и влизат на 1 март 1760гГ .в Берлин,след което дори дават нови територии от Полша на Прусия,защото царя му бил фен.Царят е свален от жена си Екатерина Велика,бивша немска закъсала финансово благородничка,построила Одеса 1794 г.2.На Бонапарт дават Москва,после си поят конете на Сена.3.Хитлер.

120

Анонимен

преди 2 години

Русия показа на останалия свят, че е ваенно импотентна, останаха им само ядрените бомби!

119

Krom

преди 2 години

До Анонимен 125 - що? Нямаха мигар време да им обучат и пилотите ли? Нали искали да ръгат милата ти Русия у ребрата? Америка и доста по голями разходи е правила за война! Издишате от всякъде, дРогаре русофиле!

118

Анонимен

преди 2 години

До ТатулУкраинците получават помощ от всекаде, дори от БГ, въпреки, че официално не им помагаме, че много русофили в БГ :))) Пращаме им оръжия, както пращахме в Сирия срещу рашките, просто се премълчава този факт :)

117

Анонимен

преди 2 години

Срещу военната промишленост на Раша вече се поизправя тази на Запада,а тя все още е приклекнала.Няма да я видим да се мобилизира .Може малко да се поразкърши и ще смачка тази на Мордор без проблема.

116

Анонимен

преди 2 години

До 123, на 9 май Путин ще се яви с раирана риза на Червения площад, ако е жив дотогава.

115

129

преди 2 години

Рамазан Байрям Кадирофф не е фактор

114

Поздрави

преди 2 години

Росйск танксти сховались в кущ, Щоб лаптем посьорбати довбан щ6, Та трохи у щах перегрвся навар, Байрактар... Байрактар.... Специален поздрав за дъртите русофилни момчета в коментарника!

113

Анонимен

преди 2 години

Зависи дали тая седмица украинците ще вземат Луганск и деблокират Мариопул. В момента са в офанзива, излезнаха на Азовско море, на път са да разчистят Херсон, където руснаците са в обкръжение. На север откъм Днепр и някои части от Харков се движат плътно по границата и заобикалят Луганска област. Оформат се поне 2 котела. Не е ясно Путин дали ще успее да престуктурира разбитите си части от Киевското направление и да ги прехвърли към Донецк идните 2 седмици. Украинците в се бият за Бердянск сега

112

Анонимен

преди 2 години

Руснаците дори не стигнаха до Киев, но русофилите упорито ни плашат колко били страшни и как щяли да завземат целия свят. Последния да затвори вратата!

111

Анонимен

преди 2 години

Украинците спряха нашествието, руснаците нямаше къде да мърдат и Путин веднага обяви край на първа фаза за да изтегли наританите си войници уж като победители. И в яда си прати неонацистите от Вагнер да избиват Украинци из Буча и Бородянка. Същото ще се повтори и в Източна Украйна. Песков ще каже победихме и така нататък!

110

Анонимен

преди 2 години

Поздрав от Кадиров! Как ги беше строил и им държеше реч на украинците. Вие си правете тактиките, в Телеграм има реални клипчета.