145

До Претоплено зеле

преди 2 години

Гражданските летища в южна Русия са затворени първонаално до 2ри март, след което срока бива удължен до 8ми март.. Днес е 8ми април, а още са затворени.

144

До 158

преди 2 години

Ми де да знам от де да те подхвана! Не за друго ми е виждам, че нищо не знаеш! Та сега малко от малко! В САЩ и Канада още от 1870г. или малко по-късно има нещо наречено регистър на пристигащите! Не е точно така ама ти и толкоз не знаеш, та там са записвали всички или почти всички емигранти! Име, години, народност болести даже и т.н.! Та сигурно от там може да се направят некои изводи кои и от де идва! В англия и франция подобни регистри има от преди америката! Та от там знаят разни работи!!

143

FFF

преди 2 години

На Путин мозъци не му трябват. Технологиите от СССР могат да се поддържат още 50 години, а за тях са нужни полуинтелигентни мужици.

142

Претоплено зеле

преди 2 години

Дойче зеле: "В нощта срещу 4 март (...) скоро в Русия може да бъде въведено военно положение, което ще направи напускането на страната невъзможно." Днес, ако някой не е разбрал, сме 8-ми април и все още няма въведена такава забрана за напускане на страната.

141

noFreeman

преди 2 години

направо изтекоха, както едно време нашите изтекоха и какво стана с тях - НИЩО... европа и на сант не се е помръднала в развитието си... иначе се печатат пари и заробват икономики... но скоро идва нейния упадък!

140

Анонимен

преди 2 години

ПРОПАГАНДА на МАКС. И как опредлиха през 1917 че е имало изтичане на мозъци? А при Урките как е, там изтичане няма само дето в Европа и САЩ е пълно с млади избягали от мизерията в Украйна. Там изтичане няма и медийте затвярят очи. СМЯХ

139

???

преди 2 години

Както не веднъж съм казвал никой на запад не ще да живее и не бяга в северна корея или русия! Всичките бягат към деградралия окаващ затриващ се запад! Е що така бе другарки и другари! Що така!? Ко стана нали ако питаме вас и северна корея и русия са рая на земята! от пиле мляко птички и пчелички! Е що бегате към гнилия окаващ запад!!??? Ей това не разбирам аз! Па даже и васалите на оправниците в русия и те на запад живеят! Па даже и децата на оправниците в русия на запад живеят! Що така бре!!??

138

Германец

преди 2 години

Тъмни години предстоят на Русия. Десетилетия... Жалко :(

137

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 116--- Бита определя съзнанието, не го забравяй ... Но и обратното е валидно ... Стига сте се оплаквали . Мързелите нямат оправдание

136

Обективен

преди 2 години

До немец. Именно за това говоря. Според прогнозите на редица видни световни икономисти и финансисти от онова време, към 1950 г. Русия е щяла да бъде икономическа и финансова сила 1 в света. Поради това богоборческият Запад предприема действия за дестабилизация на Русия, както финансира и организира болшевишката революция, избивайки около 66 млн. руснаци. Впоследствие и самият Хитлер е бил финансиран от евреи от Запада, за да унищожи СССР, но уви. Т. е. всяко зло по света е дело на Запада.

135

Пепи

преди 2 години

колкото българските мозъци в чужбина - миячи чистачи общи работници ... който има акъл и родители си остана в България . Сега си взима хубава заплата и си има жилище .

134

ПЕШЕВ

преди 2 години

До Путинофил --- Хахахахахах разсмя ме наистина ... Рашистите един тостер не са направили ... Дори технологията за изпомпване на петрол имат от "лошият" запад :)))

133

Тошо

преди 2 години

Имам чувсвото че когато човек усети че всичко му е позволено и сам сисъздава капани.Само че този капан е сложен при достамъгливо време, така че последствията му ще са по-големи от очакваното.Човек трябва да намери сили в себе си и .....да се въре назад, иначе ще се удари в бетонна стена.Тук на всеки 100 убити и от двете страни , може да има 100 000 загинали от глад в Африка тази година ! За тях кой ще носи отговорност, .....просто питам, имам това право, господа руснаци ?!?!?!?

132

ПЕШЕВ

преди 2 години

До Програмист --- МАй не резбираш много, много ... Мислиш, че 200 програмиста са малко за поддръжка само на един сайт :))) Българска компании които имат 250 човека с администрацията движат 10ки проекти като АлиБаба :))) Сам прецени дали това което пишеш е смислено :))

131

български гражданин

преди 2 години

До Програмист обаче в Китай и Алибаба се работи 9-9-6 т.е. от 9 сутринта до 9 вечерта 6 дена в седмицата... И на тях вече не им се работи така и ще трябва да назначат повече хора.. Защото баламите намаляват прогресивно, всеки иска да ползва а не да бачка като изоглавен

130

Анонимен

преди 2 години

Evropa, otrudenite hora sa CHEST za vseki narod. No te sa nishto bez elita. Za sasalenie....

129

немец

преди 2 години

До ОбективенПрез 2018 се разсекретиха федерални архиви - има го черно на бяло, по лична заповед на Вилхелм Втори са дадени на Ленин (тогава бежанец в Германия) 100000 златни райхсмарки и брониран влак пълен с оръжие - да отиде и да дестабилизира царска Русия (противник на Германия в Първата Световна) - класически ход във всяка война...

128

Европа

преди 2 години

Достатъчно умни хора зи имат. Бяга т. н. Хай лайф които са натрупали пари и ги е страх, че ще ги загубят. Плъховете........ Отрудените хора като навсякъде по света остават....

127

Анонимен

преди 2 години

До Въпрос Защото статията е за руските мозъци. Поне заглавието да беше прочел, илитерат!

126

Анонимен

преди 2 години

За последните 20 г. Русия има трима Нобелови лауреати в науката. И тримата отдавна са я напуснали и живеят в "деградиралия Запад".