72

Анонимен

преди 2 години

Русия търси начин как да излезе от войната в която сама се вкара.

71

Ех рушняците ?

преди 2 години

Единствено Русия и С.Корея плашат с оръжие, то толкова и си могат. Само не разбирам защо русофилите заминават на запад а, не за Русия. Жалка работа.

70

Накратко

преди 2 години

А наще русофили още на са разбрали че в русиятя ще има революция.Ама понеже толкова си могат умствено и това ги прави велики малките хора..

69

Фюрера

преди 2 години

Рашистопитеците губят почва под краката си

68

Анонимен

преди 2 години

Нацистка Раща се пооосраа от страх и вече се моли за мир! Време е Полша да ги довърши мръъсните нацистки убиици

67

Anonimen

преди 2 години

Украйна ще победи и ще стане член и на НАТО и на ЕС.

66

Хахаха

преди 2 години

Отказва ви щото ви направиха смешни с вашата "безаналогова"армия от некъдраници.Както ви е всичката работа такава ви е и армията.Украинците ви направиха смешни и трагични.Техника от 65 година ,абе вие дабре ли сте?

65

Русия потъва

преди 2 години

Русия бавно, но сигурно потъва, а това не е добре за никого...

64

Анонимен

преди 2 години

Добре,а ако Украйна победи?Те се кланят на Бандера,което е крайно опасно.За тях той е национален герой.Бил е фашист и е убивал евреи.Цяла Европа ще бъде залята после от фашизъм.Аз съм да няма победа,а да има споразумение.

63

по-далече от Русия

преди 2 години

Хората искат да станем нормална европейска държава, а не мафиотска руска провинция.Импичмънт на проводника на руските интереси Грипен Решетников Радеф !

62

Офф ,да се омитат

преди 2 години

Фашистка Укрия заслужава да бъде изтрита от картата.Путин да пуска ракетите ,че трябва да се отървем и ние от тези навлеци ,дето налазиха страната ни.Няма по-мързеливо ,развратно ,крадливо ,подло и нахално племе от укрите.

61

toti

преди 2 години

май тоя Зеленски си играе ролята добре и ще си сложи главата в торбата и или ще стане герой или ще духа супата.....лошо става за народа и много още ще мрът на фронта ..

60

Анонимен

преди 2 години

Май Лавров накрая ще подписва унизителен мирен договор, ако е още министър.

59

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен КелешъкКолко пък бой да се яде в Одеса? Там азовците паляц цивилно, но от моепехите яко ще им се олаби цервото и ще искат помощ памперси от САЩ!

58

Анонимен

преди 2 години

15 км радарен обхват, 2 x 35 мм оръдия , 1100 изстрела в минута .

57

По по най

преди 2 години

По лъжлива пропаганда от руската от десетилетие няма. По голям лъжец от от този лъжливо некомпетентен човек не се е раждал. Повече мръсотии от руската пропаганда не са измислени. И на тази пропаганда вярват само индийци без тоалетни и българи със изтрити от пропаганда мозъци. А после се питаме защо няма кадри във България, ами руската пропаганда с робското мислене са ги лишили от мозък.

56

Анонимен

преди 2 години

Хахахаха сега мечтаят за Одеса имаш предвид. Там пак в Одеса, какъв бой ще ядете:)) червенопитеците показват много ниски познания за войните и регионите. Както винаги.

55

Анонимен

преди 2 години

Хохоо, завалията. Еати долния и нагъл тип. Само да не вземе да се разплаче

54

Такъв е живота

преди 2 години

Украйна се усети, че руснаците държат вече късата клечка - с това жалко подобие на армия - и тоталните руски загуби на жива сила и бойна техника и готвят Голямо Унижение за шахматистите от Кремъл !

53

Off

преди 2 години

Това е имитация на преговори - само се тупа топката, докато завземат каквото са си наумили. Типична жалка блатная история.