45

Анонимен

преди 2 години

Щом на главорезите на Милошевич, а и на самия Милошевич не се размина, то и на главорезите на Путин и на самия Путин няма да се размине. Няма какво да си дават кураж русофилите един на друг че всичко с геноцида е минало заминало и заметено под килима на историята.

44

Анонимен

преди 2 години

Путинджиите да не бързат да се радват има и много свидетели на руско-нацисткия геноцид освен снимките и видеато. Ще има и хиляди протоколи от аутопсии и причини за смъртта. Няма как да се размине на бандата на Путин. Ще отговарят пред трибунала в Хага. Трябва временно да се разреши смъртното наказание специално за путинските главорези, касапи и военнопрестъпници.

43

н2о

преди 2 години

Напълно в духа на британското "Highly likely / Хайли лайкли"! Но става очевАдно, че това е з.аден ход, не че британците (Ми-6) ще се откажат от подобни провокации и занапред, но ще ги анонсират като слухове, които така или иначе ще влияят подсъзнателно на "еурупейския маТрял"!

42

FFF

преди 2 години

Всички мерки на Украйна срещу Русия са позволени и приемливи(ествествебоо без убийства на собствени хора). Дори 99% от случаите да са изиграни от артисти, Русия трябва да изяде шамарите.

41

Анонимен

преди 2 години

Най важното от цялата драсканица : виновна е Русия, изобщо не се допуска вариант с инсценировка. А може и самите урки да са ги избили( най вероятно). Има снимки на които жертвите държат в ръка пакети с храна на руската армия!!!

40

Teo

преди 2 години

По тази логика и убитите от Саддам Хюсеин в Тикрит е трудно да бъдат доказани, че са убити от него! И реално в Кувейт не е влизал. Това прави операция пустинна буря и последващата, която завърши с отстраняването и обесването на Саддам незаконни - а имаме стотици хиляди избити. Ако се мери с еднакъв аршин, то трябва всички, които са участвали в организирането на операциите да бъдат обесени, а САЩ да плаща репарации на Ирак докато последния свидетел на "холокоста" не си замине! Да да ама ... не!

39

ИСТОРИЯ

преди 2 години

Когато се обърне Каруцата пътища много - виновните се спасяват . Аз лично за това не вярвам на Украинската Пропаганда , с риск да ме наплюват тези които вярват .Един ред ме върна в миналото - Тимишоара и Румъния - там имаше офицери от САЩ от Полша . Същите тези Офицери разстреляха цялото Семейство Чаушеско , заедно с жена , деца и внуци - като кучета - на стена и с вързани ръце .Има го в Нета .

38

Големанов

преди 2 години

Специално тая снимка наистина ми се вижда фейк. Обаче съм сигурен че е имало и случаи на мародерство. Покрай сухото гори и зеленото, ако рушнаците не бахя се правили на мачовци спасители заради няколко криминални случая в Украйна обявени за големия фашизъм, сега никой нямаше да ги обвинява.

37

асдаа

преди 2 години

До r3v0lv3rДавай да го видим това "оригинално" видео... Щото линка дето съм дал е на Bloomberg а не руски.И не, не става дума за никакво огледало. Първия "труп" с ръката се вижда през стъклото на колата. ТЕАТРО ... "трупове" на три седмици. Никъде няма кръв. Поне малко боя да бяха пръснали. Мноо се смях.

36

Анонимен

преди 2 години

Убитите са хора с бели ленти. Убити от укрофашистите и джиросани отново на Русия.

35

Анонимен

преди 2 години

Ами че то целта на бучи-мучи цирка не беше съд, а да поквичат атлантиците против русия и да дигнат малко медийна истерия.

34

r3v0lv3r

преди 2 години

До асдааНа оригиналното видео с хубаво качество се вижда, че движението на ръката е просто изкривено изображение в огледалото. Руснаците нарочно пускат версия с лошо качество, за да не се вижда ясно.

33

ХАХАХАХХАХАХАХАХАХ

преди 2 години

Гледахте ли клипчето как в камион натоварен с трупове от буча ,единия "труп" пушеше цигара !

32

Анонимен

преди 2 години

При един независим и от двете страни разследващ екип от експерти с голям опит и многобройни експертизи от различните екипи ще се стигне и до контрапроцес и ще се елеминира смисъла от такъв процес и всичко ще се обезсмисли от гледна точка обективната истина.Ще се загуби и изцяло смисъла на разследването по казуса.Така и да се стигне до заключения те ще са взаимно изключващи се.

31

Я, па Я

преди 2 години

До Анонимен 1. Браво, само така, полирай мозъка. Но да знаеш, че в Русия има Министерство на информацията (Роскомнадзор). Всички медии на територията на РФ излъчват само информация одобрена от Кремъл. Който си позволи волности или се опита да напише, че Русия е нападнала Украйна или, че това е война, а не Спец. операция лежи ефективно до 15 г. А по руските ТВ от сутрин до вечер се води пропаганда срещу Украйна и запада от едни доста богати журналисти. Всички с яхти и вили на запад. Ти си знаеш

30

Анонимен

преди 2 години

Нищо, русофобските *** вече отсъдиха. Какво разбират тия от оон

29

Анонимен

преди 2 години

Принципно експерта е правНо доказателствата са трудно нещоОще повече,че снимките не са доказателство Трябват медици експерти,съдебни експерти,криминалисти и поемни лица(свидетели видели телата още при откриването им)Ако им липсват органи или други части от тялото трябва да се докаже причинатаИ всичко това да се опише в доклади на разследващите от различни държави,включително и от обвиненената за престъплениетоАко не се докаже е грозна пропаганда и античовешкоНоси се и лична отговорност пред Съд

28

Ром"с

преди 2 години

Добре де,жертвите са цивилни и мирни граждани убити от руснаците ,както го поднасят западните и украински медии>но имам няколко въпроса ,просто ми е интересно,как може на една улица от 200-300 метра да има 10 убити цивилни..то като видиш труп на улицата то няма и да излезеш на тази улица и как тъй убити са убити,че да може автомобил да минава за да снима и третото когато влиза чужда войска в града ти ,ти ще излезеш ли на улицата да се караш велосипед и в същото време при обстрел от украинците?

27

Анонимен

преди 2 години

Хахаха! Гледах някои от снимките от Буча. Така съм се смял. Наистина ли украинската и*з*ме*т смята ,че ще ме убеди ,че това не е нагласено? Поне да бяха помислили ,как да поставят труповете. Над 90% от уж убитите от руснаците си личи ,че са нагласяни за да ги снимат. И защо всички убити са руско говорящи? И как така хем се твърди ,че в Буча е гробище за танкове на руската армия ,хем руснаците били унищожили града? Значи тези разрушения са направени от украинците....

26

Я, па Я

преди 2 години

Анонимник 10: Виж сега, ако се правят наистина такива престъпления, никоя страна в никой конфликт няма да допусне да се публикуват. Това което се публикува е отговор на руската пропаганда. Прави се сценка, инсценира се с цел да се публикува и да се въздейства срещу врага. Удря се психически срещу роднините и върху самите войници на агресора. И нападната страна има право да се защитава с всички средства. И се замисли ти какво би направил с някой който е убил без причина твой роднини и близки и.т.