91

Анонимен

преди 2 години

Тия балъчета тук, където вярват на медията и са пробити и слабоумни, нека се замислят дали, ако наистина имаше такива трупове ... дали руската армия като си е тръгвала или когато ги е убивала е нямало да ги хвърли някъде газова камера или изгори за да махне доказателсвтата от точно такива медийни сценарии ... в 21 век сме ... това 100 процента, ако е имало такива трупове са щели да ги махнат/премахнат/скрият/изгорят ... и оооо чудо има трупове баси якия сериал ... актьорче все пак....

90

Анонимен

преди 2 години

ан, съда в Хага отдавна е компрометиран. Комисията за нобелов лауреат също, откакто присъди награда за мир на президенти, които предизвикаха война. Освен това някой ще трябва да наложи присъдата, ако изобщо е легитимна.

89

Анонимен

преди 2 години

110 Съветниците на сатрапа Путин, направиха вече, каквото могат...Превърнаха Украйна в пепелища, посяха смърт и отчаяние. Щетите са с неописуеми размери. Сега вече е късно. Извършиха геноцид, за което ще отговарят пред трибунал. Русия никога няма да бъде партньор в свободния свят.

88

Анонимен

преди 2 години

107 Русия, тюрма/затвор/ народов. Русия единствена не освободи своите колонии завзети от руските царе, при разпада на Световната колониална система, през 60-те на миналия веслк, защото са й съседни. Заличанайки цели народи и етноси, налагайки властта си с насилие.

87

Анонимен

преди 2 години

Да се надяваме, че съветниците, с които е обграден не са от типа на Жириновски, който знаем какво изприказва преди конфликта. Защото в противен случай трябва драги ми *** да се безпокоите за света. Защото този конфликт може да е е началото на нещо много страшно, което се задава... дано конфликта за Украйна не се превърне в такъв за съдбата на света. Молете се.

86

Българин

преди 2 години

След руските зверства в Буча не може да има неутрални. Едни подкрепят психопата Путин и руските убийци и военнопрестъпници а другите избираме да останем хора!

85

Анонимен

преди 2 години

102 Русия с едната ръка избива, с другата праща помощ. Евтино представление, предназначено за наивтици. Руските агресори са нанесли щети в Украйна за стотици милиарди, така че, тези жалки помощи са капка в морето.

84

Анонимен

преди 2 години

34 Досега, никой не се е оплакал, че американци налагат демокрация в страната им. Демокрацията е свободен избор на обществата. Тя им дава свободи, сигурност и бъдеще. Дори с всичките си недостатъци, демокрацията е най-доброто, което има човечеството. Русия няма представа от демокрация, защото никога не я е имала. Тя я възприема, като заплаха, защото ако я приемат, олигарсите няма да могат, да крадат, поръчват убийства и диктаторът няма да може, да управлява държавата с указите си.

83

до 103

преди 2 години

Еха, хумантирна помощ за убийствата и унищожението което те започнаха и извършват! Какви истински самаряни!

82

Анонимен

преди 2 години

Абе знам само че до тук Русия е пратила 7000 тона хомунитарна помощ за мирните жители.От другата страна западна внасят само оръжие.

81

do 98

преди 2 години

никакво съжаление, просто съд и затвор до живот

80

Гаро

преди 2 години

Русия ако искаше за изтрепе всичко в украйна нямаше да праща войски. Целта на войските е да селектират мирни от враждебни. Ако искаше да срине всичко щеше да прати ракети и всичко приключва. Нямаше да има загуби на войска и техника. Мислете малко над нещата. Не приемайте всичко казано от западните медии за чиста истина. Пращането на оръжия няма да доведе до мир.

79

Анонимен

преди 2 години

35 Днешните фашисти са руснаците. Факт.

78

Анонимен

преди 2 години

Путинистите са душевно болни хора, с никелирани мозъци, дървени глави. Съветскоруската пропаганда е нанесла трайни умствени поражения у тези хора. Те са за съжаление.

77

Абе

преди 2 години

Руснаците тотално се побъркаха, явно целта им е да изтребят украиците и да настане "мир", т.е. гробна тишина.СЛАВА НА УКРАЙНА!!!

76

Анонимен

преди 2 години

47 Нали не искаш да кажеш, украинците да стоят безучастни и невъоръжени, докато сатрапът Путин ги изтребва до крак? Украйна се нуждае от оръжие, за да се защитава от руския агресор. Всяка страна има право, да се отбранява. Свободният свят трябва да помогне с оръжие и каквото може, на Украйна

75

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 88 "Русия можеше да сезира международните институции, ако бе установила жестокост в Украйна, но не го направи. Тя е членка на Съвета за сигурност към ООН, с право на глас" Всъщност Русия блокира 11 опита да бъде изпратена мисия на ООН в Донбас преди да започне тази война. Неслучайно. Наскоро блокира и предложение за мисия на ОССЕ за там. Щеше да лъснат не само лъжите им, но и това, че там има руски войски, което тя отричаше.

74

да

преди 2 години

Руснаците са пълни бурсуци. Познавам тука няколко които чрез иZраждане са се надъхали и това съвсме сериозно не си измислям, че Русия ще ни превземе много скоро и всичко ще е ок. Те за това искат да превземат парламента и да го дадат директно на Русия. Тия хора са просто болни

73

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 85 "Голословник. Зададох ти конкретен въпрос плямпало." Твой беше коментара за билогичните ви нужди, тъй че е ясно кой е голословника. Може много да се каже за това какво можеш да научиш от американците, така че да се развиваш, но факта, че си възрастен, а задаваш такива въпроси, показва, че тотално си се провалил в живота, щом досега не си разбрал какво правят нормалните хора, за да се развиват.

72

До 53

преди 2 години

В коментара ти позира брутална злоба! Да плюеш по хора като теб, защото очевидно подкрепяш агресора срещу тях е безумие, да мразиш хора като теб, понеже преди 10-20 или 30 години някой друг не е направил нещо за други хора е безумие. Това в Югославия беше ужасно, няма спор и не бих подрепил такова нещо никога, но там превзети и окупирани с месеци градове и трупове вързани от американци нямаше, после даже им построиха страна, вярвай ми Путинския режим няма да даде и стотинка на Украйна повече