177

Ваня

преди 2 години

До Анонимен-92 Скритият коз е в Путин! Това е системата Периметър, а за САЩ --- Мъртвата ръка! Прочети за това! Няма спасение!!!

176

Ваня

преди 2 години

До Анонимен-78 В две изречения имаш ТРИ грешки! 1.Милионите не са обучени за технологична война! 2.Руската техника е създадена през последните 15г.!!! На 90 процента! 3.При война с ЯОръжие, Русия винаги ще е победител!

175

Ваня

преди 2 години

До Анонимен-70 А аз пък предупреждавам, че слънцето ще изгрее утре! Както прогнозата на Пентагона?

174

АНГЕЛ

преди 2 години

Там където пише ДЕТИ бяха Струпани Укронацисти. Още преди 2 седмици Руските сили обстрелваха точно това място!

173

Ваня

преди 2 години

До Да допълня...Дo61 1. Целият народ --не може да е армия!!! 2.Питай баща ти как бяха изпепелени китайците на о-в Даманский??? 3.Не забравяй, че Русия има най много ядрено оръжие и добри носители? 4.Мислиш, че 3та свет. война, ще е като 2-та????? Продължавай да гледаш филмчета за американците!

172

Анонимен

преди 2 години

Ако Русия беше опитала само 100 г по-рано да нападне Османска Империя през 1878г като в Украйна сега то сега един руснак нямаше да има . Защо са чакали цели 485 г да нападнат Османците до ден днешен няма отговор

171

анонимен

преди 2 години

Аз съм на същото мнение Украйна да ходи където иска, защото и сега Русия има предъстатъчно граници с натовски държави. Всичко е за влияние, а не защото щяла била да влиза в НАТО. И Украйна трябва да се раздели със самообявилите се републики, защото другото са половинчати решения.

170

анонимен

преди 2 години

Путин да си взема рускоговорящите райони, а Украйна да влиза където иска, защото никой няма право да и нарежда къде да влиза. В същото време обаче не и трябват руснаците, защото млатенето просто няма да спре и след смъртта на Путин. Тук има едни, дето веднага почват - ами Кърджали? Да, ама турците са пръснати из България и са 660 хил. за разлика от компактните руски маси около 15 мил. Всичко друго са само лицемерни приказки в интерес, разбира се на големите, а такива ксато нас зяпат........

169

Анонимен

преди 2 години

Написа Дойче Веле 😀😀😀..Смешници

168

анонимен

преди 2 години

Точно така, да осъдим престъпленията срещу човешкия род. Но, престъпленията и на някои срещу Виетнам напр. когато са убити 3,5 милиона, в Ирак над половин милион, както разбрахме, и в двата случаи за не кой знае за какво. Затова - престъпленията на ВСИЧКИ! ИНАЧЕ - ДВОЕН СТАНДАРТ И ПРОДЪЛЖАВАНЕ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА!!!!!!!!!!!!!!!! Ако зависи от мен, войната ще спре на секундата, та съвсем не защитавам Путин!

167

Анонимен

преди 2 години

173 Путин, както и всички руски самодръжци искат да имат световно господство. Руският сатрап трепери от яд, че демокрацията побеждава навсякъде и се стреми, да я унищожи. Да наложи своя "нов ред", където цари беззаконие, бедност, смърт, войни и неговите укази, на един тиранин.

166

Анонимен

преди 2 години

182 Защо се лишава от правото да имаш собствено мнение, морал? За да осъдиш жестокостта и престъпленията срещу човешкия род? Историята показва, че рано, или късно, обществата променят своята история. Но, никога, ако са запали в кожата си.

165

Krom

преди 2 години

До Боби - най важното сега Т/роле е "старите верни машинки" заедно с пияните си екипажи да се махнат от Украйна - било с добро или не съвсем. Повечето ще останат като старо желязо там, въпроса е дали със или без екипажите си. Въпроса е Т/роле, че и тези екипажи и техните жертви ще си тръгнат без време от този свят заради спаружения кобур на Ботоксовия ти идол, на който му се привидя императорска корона.

164

Krom

преди 2 години

До Боби 157 - ти си просто ***. Никой вече не се интересува от глупостите които пишеш. Точно същите глупости пишеше преди 45 дни, пред 30 дни и точно същите глупости ще пишеш след 30 дни. Трудно е да "държиш на повръхноста" пробитото руско корито. Мита за непобедимата остава като дъвка за теб и тебеподобните. Света вижда, че срещу свободни и решителни хора твоя идол закара чеченци, сирийци и какви ли още не касапи. Толкова за православната любов. А ти си повтаряй мантрите на Митрофанова.

163

Радой

преди 2 години

Ей хора, имаме *** свойство да се разделяме на 2 агитки - тип Левски срещу ЦСКА и да се ядем взаимно без да има никакъв ефект и полза от това ... То каквото е писано ще стане (по скоро каквото са го намислили империите..). До скоро като погледнех тук, всички разбираха от ваксини и епидемии, сега всички разбират от военни стратегии. Историята го е показала че винаги едно сме го мислили и спорили... а накрая съвсем друго е ставало... и все ние обикновените хорица - прецакани .... :-)

162

Невзоров

преди 2 години

За 9ти май няма да има желязо за парада. Всичката допотопна техника ще си остане в нивите на Украйна. На парада Бункерният Чекист ще марширува сам, в усмирителна риза, а след него Ангела Меркел ще търчи с кутия пълна с хапчета, а санитарите ще дебнат отстрани с големите спринцовки.

161

Анонимен

преди 2 години

Русия е в безизходица защото не очакваше това. Но не приемат мисълта за неуспех и дори да се оттеглят временно , пак ще нападнат след време.Ко си правеха войни в Азия не е проблем , но за жалост част от тях е в Европа, само географски!

160

сценарий Nомер 7

преди 2 години

95% вероятност ру да създадат гореща военна точка в европейска държава която не е член на НАТО

159

Анонимен

преди 2 години

До Боби, абе Боби-Троби, догодина ще има ли Мутрафонова евраци да ти плаща заплатата? Или ще бъде в рублей, при тогавашния курс 1 рупла=2 евро?

158

Бай Гроздан

преди 2 години

Руският манталитет и на народ и на управници е до дупка.Те винаги трудно тръгват,явно са предполагали цветя и рози.ООН - при вето от Русия решенията са без задължителен характер.Военни сили - Русия оперира с една десета от своите.Санкции - резултат срещу наложилата ги една шеста от населението.Глад в Африка и миграция към ЕС..Това са фактите за мен,а експертът да си гадае какво предстои няма ли веднага мир.