26

до 27

преди 2 години

Ти не разбра ли, че украинци и руснаци са един народ. Колко жалка история са застъпниците на уккраинците! Та те живеят в един подвал в момента, атакувани от азовци, които не правят разлика.

25

EL TURQO

преди 2 години

И пак се изказват българите, които пред клавиатурите от всичко разбират, а в реалността знаем какви са- злобни, крадливи, алчни и мултикомплексирани създания. А България е най- бедната държава в цяла Европа, близкия Изток и северна Африка. А забравих за валутата, че е с най- стабилната валута и най- пробитата държава.

24

истината за

преди 2 години

ГЕНОЦИДНИЯТ СТРАХЛИВЕЦ КЕМАЛ АТАТЮРК създал турският етнос чак 1921 и презирал запада,османската империя,исляма и най-вече АРАБИТЕ заради които новоизлюпения ТУРЧИН спретнал геноцид през 191 на арабите униати РИМОКАТОЛИЦИ наричани АСИРИЙЦИ а причината е че Германия,Австрия и сие от ОСТА възложили на турчина да организира ПОБЕДОНОСЕН ИСЛЯМСКИ ДЖИХАД срещу АНТАНТАТА провален от АРАБИТЕ излъгали ги с туркофобска НЕЗАВИСИМОСТ

23

pronto

преди 2 години

Разчита на голям келепир, а и да си вдигне рейтинга вътре в страната.

22

Анонимен

преди 2 години

Верно ли е че заради импотентността на руската армия,тази година на 9 май вместо военен ще има гей парад в Маскве?

21

Анонимен

преди 2 години

Да, украинците искат мир и не щат и да чуят за руснаците. Толкова ги мразят, толкова различни се чувстват от тях,че тази инвазия им е като капката, която преля чашата. Отношенията между Украйна и Русия се вкамениха завинаги! Украйна не е Русия, Украйна съществува много преди Русия. Прочетете си историята! Пак!

20

Анонимен

преди 2 години

Пратете независими журналисти, за да ви разкажат какво искат хорицата. Как така някакви си, ще се разпореждат? Хората искат мир. И Украинци и Руснаци. Те не искат съдбата им да се определя от политически съображения.

19

Анонимен

преди 2 години

Когато тези двамата диктатори умрат светът ще е едно по-добро място!

18

ИСТИНАТА

преди 2 години

Кемал Ататюрк е създал светска Турция по подобие на СССР и КПСС и негови врагове са били западноевропейците............Още след 1878 полуразпадналия се сманлия твърди че има заговор на запада,исляма и самата османска империя срещу него и той иска да си се върне към юдеохазарските си корени........Въпреки многобройните Православни Християни дори в Мала Азия кървавият тиранин Кемал Ататюрк спретва геноцид по брой на жертвите на самостоятелна Арменска царва и РИМОКАТОЛИЦИ Асирийци които са АРАБИ

17

Анонимен

преди 2 години

Ердоган, каза, аз имам газ, но на друга цена. Да живей Европа. Още санкции.

16

Анонимен

преди 2 години

А какво е национален интерес? Диктувани от някой ценности! Точно това е...само,че на отрепани от сиво и безимотно ежедневие българи не може да им се докаже, че не разбират нито от политика, нито от война, камо ли от национален интерес. Тръгнали да се изказват по форумите, да дават "далновидно" мнение....

15

Анонимен

преди 2 години

Политиката е едно, а живота на хората-друго. Вие може да си менкате ту Русия, ту Украйна, ама там е един народ и всички имат роднини в Украйна или Русия и вие сте убийци, които стимулирате войната. А ние се включихме охотно.

14

Анонимен

преди 2 години

Eвропейците с промит мозък в Politico не могат да го схванат това какво е - да мислиш за националния интерес, а не да гониш рисувани от някой "ценности".

13

Ant

преди 2 години

Ердоган е достатъчно хитър да извлича ползи от всяка своя стъпка, макар от време на време да се превива от някои изблици на Русия. Но извършва завоеванията си в негова полза. Двама диктатори!

12

Анонимен

преди 2 години

Ако 100 кубически километъра проЗсттотия струваше 1 копейка, дори най-бедният българин щеше да е мулти-трилионер в кувейтски динари. Ако някой някой ден намери начин да превърне проЗсталлатщината в използваема енергия, един-единствен българин ще е достатъчен да покрие енергийните нужди на земята за 1300 години.

11

ХазароОСМАНЦИТЕ

преди 2 години

Периодът на саморазпадане на Османската империя ражда в заключителния си етап от 1878 до 1921 истински куриози............турският етнос никога не е съществувал и е основан чак 1921 а преди това цяла плеяда полуразпаднали се османлии твърдят че са жертва на геноцид от Османската империя и Ислямската религия която скалъпила световен подмолен заговор срещу тях и те искали да си се върнат към истинските си ЮДЕОХАЗАРСКИ корени....Асирииците изклани 1921 са АРАБИ-католици а Арменците НЕ са Правослни

10

Екзекуции

преди 2 години

В България се Екзекутират хора от ДАНС по най долнопробни начин - инжекция!

9

Анонимен

преди 2 години

Ердоган няма работа в Сирия....................да се маха от Сирия, защото ще яде много бой от армията на Асад и от кюрдите!!

8

Анонимен

преди 2 години

Турция и Русия си гледат интереса а България отново е на губещата страна.

7

Анонимен

преди 2 години

Ердоган е един луд мустакат диктатор, но е много болен от диабет и рак и скоро ще пукне ..............това няма да е зле за България !!!