104

Анонимен

преди 2 години

Дребосъка иска да промени правилата в ООН и също така иска ТСВ.

103

Решение

преди 2 години

Свърших руския газ, купих си стар боб!

102

Тео

преди 2 години

Вече 42 дена от началото на войната. Всички от западна Европа и щатите му отделят такова внимание та чак бие на очи. За да се случва това просто умът ми него побира какво са му обещали на тоя клоун. Този предател на славянските народи.

101

Анонимен

преди 2 години

Добре но как ООН тебе да те спре. Защото кой провокира и допусна това което става. Кой не искаше да разговаря дори камоли да преговаря. Кой е горделивец и самонадеян и до сега. Кой хвърли страната си във война. Кой кой беше това. Искам оон да отговори на въпроса.

100

Анонимен

преди 2 години

Чудя се досега какво получихме от НАТО освен гостите от Украйна!? А си плащаме като попове!

99

Нема спирка баце

преди 2 години

Украинците са първо качество хора, не са като другите хора дето бягат от Война. Те в лагери не спят само в хотели от 4 звезди нагоре. Българска рая е длъжна да им прислугва. Само на бели чаршафи спят. Те са специални и всички са им длъжни, че Путин ги бие хей така, за кеф, без нищо да са направили. Зеленски, къщи, земя защо не искаш света да ви даде? Че то с 40 лева на ден живее ли се в България? 100 трябва да искаш???

98

Анонимен

преди 2 години

Зеленски е най новия световен господар. Всички му се кланят Урсула и байдън и всички либерасти глобалисти милитаристи филантропи милиардери кожодери и прочие и разбира се ВПК.

97

Анонимен

преди 2 години

Ами те украинците затова са на това дередже! Избират като нас горе долу клоуни,боксьори ,за управляващи!

96

Анонимен

преди 2 години

Евала на Орбан! Ние нямаме такъв мъжкар за съжаление!

95

OOН

преди 2 години

КАТО ИЗБИЯТ БАНДЕРОВЦИ ТЕ САМИ ЩЕ СПРАТ

94

Анонимен

преди 2 години

Не ми трябват ни американци,ни украинци ,ни руснаци!

93

Анонимен

преди 2 години

Нямам доверие на СС на ООН. Те са протежета на Сащ. Това е неприемливо.

92

Анонимен

преди 2 години

Набутаха ни бази ,самолети,танкове! Това знам аз!

91

Анонимен

преди 2 години

Зеленски иска нови правила в ООН и ако не са за китайците може и да ги постигне. Запада толкова мрази Русия че е готов да я замени с крайна но това е неприемливо за Китай и те са в ролята на разумната страна в ООН които като цяло са вредни.

90

Анонимен

преди 2 години

А бе дигнахме ограда на границата против мигрантите от Азия,гоним ги и ги затваряме в лагери! Те също бягат от войни и глад! А защо украинците ги посрещаме с мед и масло? Някой може ли да вземе отношение къде е човещината?

89

2х2=-4

преди 2 години

Единственото което е истина при руснаците е, че всичко което казват е лъжа. Винаги знаеш, че истината е обратното на това, което говорят. Многократно доказано през комунизма и сега.

88

А най добре

преди 2 години

Да спре тая агония, да вдига спешно бялото знаме... капитулация и мир... с това ще спре разрухата и жертвите. Иначе ще стане американска работа... лунен пейзаж на цяла Окрайна и пак същия резултат!!!!

87

Зеленски

преди 2 години

Стига рева. Сирия ги разглобила, камък върху камък няма от градовете им. Асад един път не го дадоха по новините, камо ли да иска нещо. Като не може да се оправиш дигай бялото знаме или напускай, да идва някой кадърен. Спирай транзита на газ през Украйна, що газта на агресора ти минава през държавата??? Що ползваш още руски петрол??? Ще се биеш до последния украинец викаш, ама ти пита ли ги украинците?

86

Анонимен

преди 2 години

Не му вярвам на евреина!

85

Анонимен

преди 2 години

95 прекаляваш, честно. Не симпатизирам на лъжите на Зеленски, но няма да вдигаш ръка на обикновените хора. Не са виновни, че оня е платен и си продаде държавата за плацдарм. А и у нас голяма част от украинците са с български корени, такива идват тука. Виж, запада ще пропищи от ония дето им отидоха в Париж и Лондон. Там са кифлите, гарантирано, а и фашагите, защото са точно такива. Но тия у нас не ги пипай. Те са си наши и ще си ги защитим. Стига да не решат че са Азовци де, тогава обръщаме!