30

До stamat

преди 2 години

Че какво лощо има в Мордор? Мордор е единствената индустриална и технологично развита държава в Средиземието, заобиколена от либерастични елфи-***, агресични роханлии, живеещи в дървени обори заедно с конете, и аграрни селски дупки като Шир. Естествено, страшният образ на Мордор е създаден от елфоджендърската пропаганда целяща да разчовечи населението му, както в момента ббс и платените *** на прокопиев се опитват да разчовечат русия чрез укрофейковете за Буча.

29

искат да кажат:

преди 2 години

"При такъв сценарий цена от около 3,50 лева за литър бензин ще ни се струва ниска цена за горивата." - само че не смеят в една статия :):):)

28

до 28 До Пигуе (без

преди 2 години

То ако целта беше това, дето ти казваш, украинците досега да ги нямаше от 1 месец насам, а войната вече щеше да се води я в Литва, Латвия, Естония, я в Полша, а финландци, шведи щяха да са следващите под ножа

27

Анонимен

преди 2 години

Нали си давате сметка, че ако руснаците искаха да рушат и да убиват безразборно, до сега щяха да са изравнили Киев със земята. Бъдете сигурни, че имат оръжията да го направят. Другото е пропаганда.

26

Еврейн (Да де, ама..

преди 2 години

да де, ама нас трябва да ни притеснява не рецесията в РФ, ами рецесията в САЩ и Европа... Туй като се случи - спукана ни е работата отвсякъде

25

ще видим!

преди 2 години

за сега - рецесия за долара, рублата във възход.

24

До Пигуе (без тролов

преди 2 години

всъщност целта е точно трета световна. че едни задокеански приятели имат много пари да връщат и им трябват постъпления през ВПК ;) потриват ръце като бонус да сринат русия и да и цоцат ресурсите (щото са като скакалци от както си създадоха държавицата) ама мисля че тоя път здраво ще ударят на камък...

23

до Не познавате Руси

преди 2 години

И за какво им беше на руснаците да ядът буболечки, да бъхтят по 16 часа във военните заводи и да ги презира целия цивилизован свят? Явно не им е харесало да имат хубави дрехи, иномарки коли, техника и да ходят на екскурзии по света? Е, направиха своя избор. Без децата на другарите де, те ще си осанат в Западна Европа и САЩ, а гасударите в бункерите. Руснаците да му мислят.

22

ДА бе!

преди 2 години

В англия вече пресметнаха небивал приход на Русия за тази година. НА кого да вярваме?

21

Анонимен

преди 2 години

Руснаците дадоха много жертви, докато се опитваха да запазят максимално много мирното население. Въпреки това ги обвиняват в геноцид и искат да ги съдят. Ще се ядосат и ще извадят големите ракети и ще почнат наред. Тогава ще видите какво значи война.

20

През това време...

преди 2 години

Страните от ЕС леееко почват да се ориентират в ситуацията със плащанията в рубли.

19

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 13 "Ураааа - евтини рускини!" Преди 15 години, когато спряха да дават тая информация (защо ли?), в Русия 4% от жените имаха СПИН. Сигурен ли си?

18

Анонимен

преди 2 години

Ким чака американците .Той ще ги оправи .Русия няма да унищожи Сащ ,но Ким не го слуша главата .Америка няма шанс със С.Корея.С.Корея за 30 г създаде толкова ядрени колкото Сащ,Русия и Китай имат .

17

Анонимен

преди 2 години

До Не познавате Русия Познаваме я и това е терористична Русия, която всеки нормален иска да види. Неграмотни, гладни, с промити мозъци и в демографска и икономиеска катастрофа.

16

Анонимен

преди 2 години

Кампанията беше предварително компрометирана от намесата на чеченците.Ислямските главорези нямаха място в Европа,те трябва да се ползват само срещу други ислямисти в Русия.Дано Русия си вземе добър урок за следващите операции.Чеченците нямат място в Еяропа.

15

Анонимен

преди 2 години

На война светци няма! Това е лицето на войната и винаги е било такова. Като искат Байдън и Зеленски да воюват, да воюват и да не се оплакват. Престъпници са всички, които воюват или снабдяват с оръжия. Всички се борят за власт и пари. Ще съдят само загубилите, както е било винаги.

14

ОБАЧЕ

преди 2 години

Докато Русия е заплашена, във ЕС се развива...

13

Анонимен

преди 2 години

Пигуе (без троловете), зора не е за Украйна, а да се спре руската агресия, преди да стигне западната граница на Украйна. Стигне ли се до там, това вече е 3СВ. Руснаците няма да се ограничат само до там, а ще продължат с Молдава, прибалтийските, Полша... Затова е и това въоръжаване и подаръци за Украйна, само и само да спре до там, преди да се е стигнало до нова световна война.

12

Анонимен

преди 2 години

Ураааа - евтини рускини!

11

Сандо

преди 2 години

я погледнете цените в супера и ще разберете че всичко е 40-50% по скъпо. Рецесията ще е навсякъде а при нас ще е екстремна и с огромна инфлация. Немците тарикатие може да им спре и газта и да умре 50% от индустрията им щото са мнооо умни