150

Анонимен

преди 2 години

До Европеец Ехо ,цивилизованият ! Гей паради ,еднополови бракове и цивилизация ??? Извратеняк !!!

149

Хе хе

преди 2 години

До Анонимен151 Мръвка,сиреч месо ,дал Бог ! И жито още по-вече !!! И бензин по 80-90 стотинки

148

Въпрос

преди 2 години

Декември 2020 сметката ми за газ беше 120 лв. За миналият - 450. Това колко % е и дали се връзва с данните, че инфлацията е под 10%. Защото потреблениeто ми със сигурност не е скочило с 275%. Нали сменихте КЕВР, сменихте Булгаргаз, за да нямало увеличение. Е, няма какво, направо евтиният газ потече. Вие сте срам, но народа си е търпелив и чака. И той не знае какво?

147

Анонимен

преди 2 години

Всички, вие които се надува те и подкрепяте санкциите, живял и ли сте в лишения? Ние по-старите, сме живели и без ток и без вода, бебета сме гледали по това време. Вас ще ви видя, че като ви спрат тока, за 1час виете като линейки.

146

Анонимен

преди 2 години

Европа е политически труп! Ако ние имаме, висок праг на търпимост, вашите граждани няма да ви търпят. Лицемери,консуматори,без никакви ценности.

145

Анонимен1

преди 2 години

Браво на анонимен . Логиката ти е на ниво.

144

Идиотокрация

преди 2 години

Тези санкции имат същия ефект кат антиковид мерките - прострелване в крака. С два простреляни крака ще може ли да се върви напред?!?

143

Анонимен

преди 2 години

И кога нашите ще го спират?Утре ли?

142

Анонимен

преди 2 години

Аз пък не искам да гладувам заради Русия.Защо не гладувахме заради Сърбия,Либия,Ирак,Афганистан?Тази война не ме интерисува изобщо.

141

Анонимен

преди 2 години

И аз помня как стояхме на акумулатор с крушки в къщи, но тогава имаше печки на нафта, на дърва, на въглища. Потреблението на ток беше не толкова голямо, а токът не толкова скъп. Не че няма да се издържи, но това означава връщане 100 години назад. И защо? За да съсипем Русия? Сериозно ли? Ами трябваше нищо американско да няма тук след войната във Виетнам. Но това е друго нали!? Лицемерие...

140

адолф

преди 2 години

По добре да погладуваме малко отколкото да спонсорираме тоя психопат Путин!Нека и руснаците да погладуват малко, дано им дойде малко акъл в главите и свалят тоя гном от власт.

139

Бед нюз

преди 2 години

Ще платим десеторно,един път през чудовищната инфлация заради скъпите енергиносители и втори път когато посред зима с посинели носове почукаме на магазина за газ,нефт и стомана.Ама цените за нас ще са други,ръйш ли.

138

до 149

преди 2 години

На грантаджиите може да не ви дреме, ама ще почнем да ви качваме по дърветата.

137

Един от народа

преди 2 години

През септември 1983 г. напуснах казармата. Спомням си, че в началото на 1984 г. като студент първокурсник се готвех за сесията в режим 2:2 за тока. Млад и любознателен четях на и свещи. Тия медийни драми с газ и ток нас по-възрастните изобщо не могат да ни извадят от равновесие. Стояли сме и на тъмно и на студено, всичко е временно и въпреки неудобствата сме гледали напред. Преди време се смеех на дъщеря ми, която пощуряваше като няма половин час интернет. Все едно светът свършваше?!!!

136

Анонимен

преди 2 години

Много ми е интересно като падне ботоксовото джудже тия *** какво ще ядат?

135

Аврам

преди 2 години

До 136кой днешно време работи за някакви смешни 4к евра на месец???смешници някаквиние инфлуенсърите за под 10 не ставаме от леглотои да не забравяте да пиете латето със сок от тиква - това е модерно този сезон

134

Анонимен

преди 2 години

Не ми дреме за цените. Важното е руските спрат да убиват невинни хора.

133

Анонимен

преди 2 години

Ами то в Ойропата ще се живее по-зле отколкото в Украйна и Русия .Много сме умни-да платим цената на една война между страни които нито са в НАТО нито вЕС само заради кефа на бай Дън.

132

Анонимен1

преди 2 години

То да не е само газ ! От русия. Мисли малко.

131

Без ток,газ и нефт

преди 2 години

В ЕС ще падат правителства.