36

Black Sea

преди 2 години

Мекерето на Меркел сипе бисери след дъжд качулка. Ако все пак е вярно че му го е казал на Зеленско, то много правилно Зеленски му е отговорил че със или без заявка за НАТО Русия ще ги нападне. Не кандидат членството в НАТО на Украйна е причина. Ама за дърт чиновник като Шулц това няма как се изясни.

35

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 42 - Защото ние сме ВАСАЛНА КОЛОНИЯ и защитаваме това което ни се НАРЕДИ , без значение дали е правилно или НЕ ! Ние сме РОБИ и както Украинците изпълняваме безропотно волята на ГОСПОДАРИТЕ си отвъд океана - В замяна имаме БАНАНИ и някаква втечнена демокрация , която не знаем за какво точно се ползва - Застройка на супата или запръжка за боба , ако имаме пари за олио !!!

34

Анонимен

преди 2 години

Тоя глуупендер ще вкара Путин в Германия. Никога не съм вярвал че толкова проссти хора управляват в Германия и Франция.

33

Малко за политика

преди 2 години

Украйна можеше да задържи Донбас и Луганск и да избегне войната ако беше изпълнявала Минските съглашения - специален статут (автономия), изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на съприкосновение и т.н. Можеше,но не го направи. Искаше военна победа. И затова ги загуби. Седем години гражданска война са твърде много за да могат да се търпят повече дори и от т.н. "демократична общност".

32

Анонимен

преди 2 години

До Веско Хубаво ли е да си руски налъм? Има ли далаверя?

31

чопчопалийка

преди 2 години

До Смехурко Това са русофили бе,човек!Кой е бил партиен секретар,кой кантарджия в текезето,кой "професор" в аонсу,дето обещаваха светло бъдеще!Ама българина вместо да ги лустрира си мисли само за далавери,а после пищи,че го таковали през гащите!Ама това е положението!

30

Анонимен

преди 2 години

Веско, освиркаха го и го одюкаха, само дето митингът не беше в Берлин, а в Есен.

29

Анонимен

преди 2 години

Ей тия социалистически тиккви като Шолц ще ни докарат до ядрена война. Не спирайте войната преди да изчистите Путин. Тези апели на Шолц на практика не са за спиране на войната а за спасяване на терориста военнопрестъпник Путин.

28

Веско

преди 2 години

На тая гола кра.туна му се срина рейтинга и сега е 5%. Вчера в Берлин на митинг хората го усвиркаха. Пълен кр.ава.рски на.лъм

27

Анонимен

преди 2 години

30, партийните секретари мразят Сталин - преди като комунисти - троцкисти, сега като атлантици. Троцкистите особено се наплодиха по времето на Хрушчовската слякоть.

26

Анонимен

преди 2 години

Шолц и Макрон респективно Германия и Франция пак започват пиидерастките си политики. Така ни докараха бомбите със закъснител Абхазия, Южна Осетия, Донба, Крим и Приднестровието и продължават с иидиотизма си. А когато започнаха да гърмят тези руски бомби те ни залагат нови.

25

Анонимен

преди 2 години

Това е било преди месец и половина. Сега Шолц обяви пълна подкрепа за Зеленски, започна превъоръжаване на германската армия, а Германия дори снабдява Украйна с оръжия.

24

Анонимен

преди 2 години

Единствено комунистите мразят Сталин. Защото Сталин се е грижил за обикновените хора и е пазел войниците, а е гонел корумпираните партийни секретари и продажната "Ентелегенция". Комунистът Чърчил и метастазите му мразят Сталин, защото не е жертвал войници за британски и чужди интереси.Това са Факти другаре, ФАКТИ!

23

Анонимен

преди 2 години

"Фашизмът е в Италия, Испания и други на юг" ___________________ Други като България от 1923 г ли?

22

Анонимен

преди 2 години

И у нас партийните секретари мразят Сталин - преди като комунисти, сега като атлантици. Защото Сталин гонеше точно тази порода бклци!

21

Анонимен

преди 2 години

Този немския канцлер много противен и глупав. Той спря Северен поток 2 и ядоса Путин... С умиление си спомням за Меркелицата, дори тая слоница беше по-внимателна и рафинирана.

20

Анонимен

преди 2 години

Единствено комунистите мразят Сталин. Защото Сталин се е грижил за обикновените хора и е пазел войниците, а е гонел корумпираните партийни секретари и продажната "Ентелегенция". Комунистът Чърчил и метастазите му мразят Сталин, защото не е жертвал войници за британски и чужди интереси.Това са Факти.

19

Анонимен

преди 2 години

Германия, че е геополитическо джудже е ясно, но поне Шолц не е искал война.

18

Анонимен

преди 2 години

Проблемът е, че няма наивници, които да вярват на Зе-клоуна. Днес ще се откаже, а утре ще каже, че не се е отказвал, че Путин си го е измислил. На бендеро-нацисти да нямаш вяра.

17

Цирк

преди 2 години

О чудо но продължава да доставя оръжие на наци Украйна.