110

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 110 "имигрантството е лигня, а да останеш в родината си е наслада." Ясноооо. Бързичко потвърди прдположенията ми. Отишъл си да помааш *** и понеже си СЛАБ, си решил, че това "не е за теб", нищо, че нищо не си разбрал от "това". "По-добре пръв на село, отколкото предпоследен в града", това е твоя житейски девиз. Затова си се заврял в провинцията, защото не можеш да търпиш на конкуренция, русофилче. Добре, че има модерни технологии, изобщо да излезеш от провинцията. :))

109

Анонимен

преди 2 години

българин, говориш правилно за диверсификацията при вноса по татово време, но пропускаш, че по времето на соца сме имали качествен износ, а сега какво ...?

108

Вова

преди 2 години

Ке ви го туря в европейските ануси.Като не искате газ,зареждайте чудото и атака.Как викаше бай ***:От дървата по-хубаво няма Бухахахахаабаха

107

българин

преди 2 години

Още при Тодор Живков не всичкият петрол е бил руски. Внасяли сме и от арабските страни с танкери. Вярно първият ни търговски партньор е бил СССР,но вторият ГФР. Оттам са внасяни машини за заводите. Диверсификация е имало и тогава.И това си е част от търговията- откъдето ти е по иазгодно-оттам купуваш.

106

Анонимен

преди 2 години

Лекът е ясен - обратно всички чужди инвестиции, вътрешно задоволяване на ЕС със стоки собствено производство, забрана за износ на технологии всички европейски мъже -войници. Ще бачкат само чужденци,БЕЗ ПРАВО на гражданство. Така маратонките пак ще са евтини. Ядрена енергетика. Тогава ще видим и раша и Китай какво ще правят... идва отрезвяване.

105

АбдокодирХоджибобоев

преди 2 години

Извинявам се: ... тази година Русия ще припечели от износа на енергоносители (енергоресурси) $321 млрд, което е с 1/3 повече от спечеленото от РФ през миналата година.

104

АбдокодирХоджибобоев

преди 2 години

Миниатюрната литва е прекратила вноса на природен газ от Русия. Бедната РФ какво ще прави без такъв колосален потребител? От друга страна, топката успокоява самият многоуважаван Блумбърг, който най-авторитетно ни информира, че тази година Русия ще припечели от износа на енергоносители (енергоресурси) $321 млрд, което е с 1/3 повече от спечеленото от РФ през тази година.

103

Петко

преди 2 години

Чакай, след лятото е отново зима. Плочата ще скочи пак в началото.

102

Анонимен

преди 2 години

аман от руски *** тук. вие българи ли сте?

101

Хахахах

преди 2 години

Троловете си слагат плюсове и норамалните хора не ибават.

100

Анонимен

преди 2 години

евала на Литва. Така трябва

99

Браво!

преди 2 години

Поклон!

98

Барба Ганьо

преди 2 години

Пак Гьобелсова новина !!!! НЕ , НЕ ЛИТВА СПРЯ ДОСТАВКИТЕ ... РУСИЯ ИМ ВРЪТНА КРАНЧЕТО И ТИЯ ОРЕВАВАТ СВЕТА И СЕ ИЗКАРВАТ ГЕРОЙ !!!! ЧЕТЕТЕ И ДРУГИ ИЗТОЧНИЦИ , НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СА РУСКИ ......

97

гаама

преди 2 години

спираме газ от Русия, пускаме от Германия, хахаха че тя същата руска. Само че на друга цена и ще се облагодетелстват германците.

96

Анонимен

преди 2 години

Вчера беше денят на лъжата.Днес е 2-ри,денят на истината.А тя,обективна,е че Русия им врътна кранчето.От тук нататък ще се топла на лъжите на Запада.Но пропагандата няма да ги нахрани и стопли.Като огладнеят и замръзнат и песента за"Катюша"ще запеят.Защото гладът и студът са непреодолима сила.

95

Анонимен

преди 2 години

"Емигрантството е борба" - имигрантството е лигня, а да останеш в родината си е наслада. Борят се емоционално слабите. Повтарям: да живеят САЩ и Русия и шнур за корумпираните украински олигарси и политици. САЩ ми е лявата ръка, Русия ми е дясната. Турция, ОАЕ, Китай, Индия ще търгуват свободно с двете страни, а ние ще взимаме страна? Това е евтино сателитно мислене следствие на емоционална нестабилност. Интереса на България е да не бъде колония ту на едните, ту на другите.

94

Тираджията Z

преди 2 години

Спирате с независимоста от Руски газ и почвате зависимост от дгуга газ.За сега ще получавате защото има.Утре като Германия Италия Франция започнат и те да купуват газ от вън,за Литва и Латвия ще има газ само ако остане нещичко.3

93

Анонимен

преди 2 години

До Димитър.Димитърчо,ти забравяш,че зад ъгъла днес те дебне,ЧСИ,след като са те ограбили всички слуги на златния телецСъдий,Прокурори,адвокати и разни други тарикати.Каква предприемчивост и защо?За Какъв бизнес говориш?Какви пет лева на дребноСляп ли си за ненаситния търбух на сатанистите,за които закона,честа и трудолюбието ти са средството им да се обогатят чрез теб и трудът ти?Че за тях това са празни приказки бе сополанко.Колко бизнеси унищожиха,колко имоти откраднаха?Колко съдби прекършиха

92

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 117 "Всичките бивши соц републики там не искат да има нищо общо с Русия само тук русопитеците драпат към Русия ... " Абе. драпат", но ако може по-далече от нея. :))) Иначе са много убедени колко хубав е руския "мир".

91

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 112 "Прибалтиките се провалиха като независими държави." ХАХАХАХАХА. Приятелю, ти бил ли си в последните години в тези държави? Не ми отговаряй, знам че не си. Само провален русофил (знам, оксиморон) може да говори така за едни от най-успешните пост-*** държави. Все пак, изказването ти дава поглед върху шизосвета на русофилите, в който всяка държава, която не ближе ботуша на руснака е "провалена като независимост".