35

Анонимен

преди 2 години

Скоро ще има бунтове от глад и безработица в Москва и тогава жалките русофили тук ще се чудят, какви глyпости да съчиняват.

34

Анонимен

преди 2 години

До Русия в изолация Не се съобразяват пък сумати санкции наложиха и въпреки това рублата се стабилизира, преди това искаха и турската лира да я бутнат и не успяха.

33

Анонимен

преди 2 години

До 42Да 125 милиона е Мексико, и всички искат да са щат на САЩ или да емигрират на север, ама не и в Русия.

32

Русия в изолация

преди 2 години

Никой не се съобразява с Русия, защото тя е военен колос на глинени крака, тъй като е икономическо джудже, а и джудже и е президент...

31

Въпрос ?

преди 2 години

Къде пият антифриз и препарати за вана, а къде уиски ??? Вие какво избирате ? Нямам повече въпроси...

30

Анонимен

преди 2 години

Обще взето най-ваксинираните нации въведоха санкции на Русия с няколко изключение. Дори Мексико не е въвело санкции на Русия дето има голям обем на търговията със САЩ.

29

Анонимен

преди 2 години

Вижда се, колко са "умни" руснаците. Затова за 1 месец половин милион избягаха от там. Ще останат само крепостните ceляни, които от 20 години гласуват за кремълския пcиxoпат.

28

Анонимен

преди 2 години

Между другото Израел май не са налагали санкции на Русия или поне не такива като ЕС.

27

Анонимен

преди 2 години

Санкциите са срещу ЕС ту . Рублата си върна цената а газа катери нови висоти , никела ,паладия , пшеницата слънчогледа също . Което е в интерес на Русия . Еми нищуу . *** направят парички яко руснаците а ние с по високи цени на всичко . Ама нека да им е гадно :)))

26

Анонимен

преди 2 години

До 24Вие май не разбирате!! Света няма да спре да се върти без "запада" САЩ и Канада Великобритания и ЕС ,Австралия и Нова Зеландия ,Япония и Тайван ,Южна Корея - ))))))Е,добре де, а къде ще напиня да емигрира останалият свят, ако тези държави не съществуват.

25

Анонимен

преди 2 години

Китай, Индия, Бразили, СА и много дуги не са слепци и виждат колко работят санкциите.

24

Дедо Либен

преди 2 години

Санкциите правят рублата по-стабилна, а руснаците по-горди! НАТО и САЩ се компрометираха пред света, Украйна се ***, а ЕС изпадна в комична ситуаация, прееВани от ПАТРОНА си, евреите - пасуват, а ингилизите подлъгват и насъскват Полша срещу Русия. Единствено Китай не понася щети от кризата, щото не се връзва на интрижките на БайДън!!

23

Анонимен

преди 2 години

жалко ние очаквахме че те ще свършат парите и ще се предадат, знаете руснаците винаги се предават във войните. добре че е политико пишете още вие сте номер едно

22

до 28

преди 2 години

Абе не знам, ама само месец след санкциите, по магазините в големите европейски икономики вече има недостиг на основни продукти. До лятото как ли ще е наистина?

21

Анонимен

преди 2 години

Всичко с времето си... Ефектът от санкциите ще се усети още преди лятото... Само глyпаците си мислят, че няма смисъл от тях...

20

Анонимен

преди 2 години

От статията на Политико става ясно, че Европа страда повече от собствените си санкции. Чакаме включване от евротиквите в Брюксел с новия мащабен план как да напляскаме руснаците с дупе.

19

Анонимен

преди 2 години

Най-бързоразвиващите се страни в света ще изкупят руските суровини, че ще питат и за още.

18

Анонимен

преди 2 години

В момента единствените разходи за руската армия са заплатата и храната на солдатите.Оръжия през годините произведоха предостатъчно, нафтата за танковете е без пари.Така, че войната може д продължи и години.

17

от Брюксел

преди 2 години

"а рублата се върна до предвоенните си нива."_____Каква я мислехме, каква стана.

16

Ха-ха

преди 2 години

...Русия била в пълен подем??? Да паднеш от смях! Нови технологии ли са развили, или вече Ладата/собственост на Рено/ ще се произвежда с качествата на Мерцедес! Радват се от Кремъл, че ще полегнат на Китай и Турция, ама това е само началото!