52

Анонимен

преди 2 години

До Пастира - един е умрял другите умират. Бягай и ти там където ти е мястото.

51

Samo minavam

преди 2 години

Останалите фосфорицират. Ще осветяват парада на Жужето. Тоя непрокопсаник, поруга, всичко свято.

50

Анонимен

преди 2 години

"Около централата има 4 000-километрова зона, забранена за влизане" ___________ Според написаното зоната, забранена за влизане е колкото разстоянието от Киев до Кабо Верде в Африка.

49

Пастира

преди 2 години

Как минавайки през кал се вдига прах, това само мисирката Славова може да го обясни. Как един е убит от радиация а на други им няма нищо, все едно са имунизирани срещу радиация, това само мисирката Славова може да го обясни.Как в Чернобил има радиация, където от години ходят туристи и нищо им няма, това само мисирката Славова може да го обясни. От кой нокът си изчопли този фейк, това само мисирката Славова може да го обясни.

48

Анонимен

преди 2 години

Варвари са тези които умишлено са пускали радиация като ядрено оръжие на дозички. Те са варвари както и всичките им дела са варварски. Войната също си има правила. Например мините са забранени но са слагани от укр. страна.

47

Гражданин

преди 2 години

Това показва тъпотията на руската армия!!!

46

Км

преди 2 години

Интересна работа!Цял свят знае,че широка зона около Чернобилската централа е радиоактивна,само руснаците не знаят и копаят там окопи!!!!!!!!

45

Ник

преди 2 години

Едва ли е само един.....да пратиш 18-19 годишни деца, да се бият срещу братята си, това е ужасно злодеяние сатанинско. Накажи ги Боже!!!!!!

44

Анонимен

преди 2 години

До до 40 си прав. Никога не купувам украински продукти но много неща не знаем какви са. Например захар, пшеница, слънчоглед, царевица, животни. Не внасяйте нищо от там. Лудост е.

43

защо

преди 2 години

"Момчетата са изкопали окопи в радиоактивната кал, а докато са минавали оттам, камионите им са оставили огромни облаци радиоактивен прах," Петенка, четеш ли понякога какви глупости пишеш? Обидно е за самата теб. Малко достойнство??

42

Анонимен

преди 2 години

4000 хиляди километра ли

41

Анонимен

преди 2 години

Това е умишлена провокация. Има умисъл от страна на специалистите които поддържат АЕЦа и те не са предупредили военните че има опастност а това е нечестно. Трябва да им бъде потърсена отговорност.

40

По същата логика

преди 2 години

Руски войници са събудили Гозила докато са копаели траншеи. Транспортирали са я накъм Сибир за по-нататъшни изследвания. А!? Ко ше кажете за тая 'новина' ? :):)

39

Измислицинедомислици

преди 2 години

Някой някъде нещо да за потвърждение а намери в текста? А Годзила която са изкопали там? Що не пише за ня? :):)

38

Анонимен

преди 2 години

Колкото умираха и от корона тук. Всичко се пише умряло от корона. Пък той човека катастрофирал. И как пък само един облъчен? Нулева логика и голяма доза лъжа.

37

Анонимен

преди 2 години

Награда Дарвин за руското командване!

36

До 40

преди 2 години

Купувай ти! Нямам нищо против украинците, жал ми е за тях, никой не заслужава това! Но всичките ми близки починаха от рак. Има документални филми за Украйна и за радиацията там. Намерете ги и ги гледайте. Всичко там расте като лудо заради повишените нива на радиация. А ние ядем тази храна. Знаете ли какъв е процента на болни от рак в България?! Ковид беше нищо до него. Само, че от ковид има много повече оцелели, а от рак са минимален процент. Така, че не искам храна от Украйна в дома си!

35

бай Ламби

преди 2 години

Ай сега тия младежи по на 18-19 години дето сатрапа Путин ги изпрати да *** на чужда земя да земат малко кал от Чернобил и да намажат гномчето с нея да постои малко че да му се изпънат бузките.И като постои ден два с калта да го полагат до вожда му Ленин.

34

Руски трол

преди 2 години

До АнонименА, недейте така. Да купуваме всичко украинско, за да ги подпомагаме, че имат агресор да отблъскват. Изкупете всички шоколади "Лакми" и се тъпчете до несвяст - това е залог за украинската победа.

33

анонимен

преди 2 години

Голяма радост. Страхливите и глупави руски агресори си го получиха. Ирадиацията е срещу тях. Смърт ще споходи всеки руски фашистки агресор,нахлул вероломно в чуждата за руснаците държава.