247

до 283

преди 2 години

Шистовия газ у нас е в Добружда, и кво искаш да си зарежем житнецата, за та тупаме земята за газ, аре няма нужда, можем и да си го купуваме

246

Анонимен

преди 2 години

Вече се разкриват зверствата извършени от руските нацисти: всички мъже на възраст от 16 до 60 години в град Буча са били разстреляни, улиците са осеяни с трупове. Има и убити жени, като някои от тях са прегазени с танкове, много от хората са растреляни с вързани ръце, и немалко тела са изгорени с цел прикриване на престъпленията. Получават се все повече сведения за изнасилeни жени от страна на наZистките окупатори.

245

ПУКА МИ ЗА РУСИЯ ...

преди 2 години

СПИРА РУСКИЯ ГАЗ---СПИРАТ И РУСКИТЕ ПРОСТАЩИНИ У БЪЛГАРИЯ...ХА,ХА,ХААААААА

244

СПИРА РУСКИЯ ГАЗ...

преди 2 години

..СПИРАТ И РУСКИТЕ ПРОСТОТИИ У БЪЛГАРИЯ!!!!

243

Някой си

преди 2 години

Ще се преструктурира,организира и насочи към нови клиенти!-:)Вие Русия не я мислете! Докато е през и последното кранче към Европа Путин ще има време за всичко! Но ние кво правим? С газови бутилки не стават нещата! Азерският газ няма да захрани и 2 държави!-:))) Икономиката на Европа изгоре всякак!-:((

242

Чичо

преди 2 години

Споко,бе,те са се разбрали.Да не мислите,че на 23.02 Пу'тин спал накриво и затова нападна Украйна и си създаде всичките тази проблеми?В Русия не живеят 144 милиона ***'оти,нито в САЩ 329 милиона гении.

241

П.К.

преди 2 години

Енергийните ресурси се изчерпват и просто свършват на Планетата Земя. Така, че не берете кахър за "излишните" ресурси на Русия. Да не забравяте, че в нейно владение са огромните, колосалните и непипнати природни залежи в АРКТИКА.

240

Руснака

преди 2 години

Абе вие не разбрахте ли ,че не става дума само за газ , ами то и петрол, ами то и стомана ами то то какво ли не всичко което ВЕЛИКА РУСИЯ ИМА в неограничени количества ами и този уран от който целия свят е зависим като иска РУСИЯ ще се плаща -стоката е там и кранчетата са там както кажат и плащането ако искат може да кажат да се извършва във виетнамски донги, ако искат и китайски юани само в приятелски валути разбира се неприятелските страни не играят! Те вече се знаят кои са.

239

ШистиГлисти

преди 2 години

До Анонимен 283 Провери първо, какво става със земята и водата в районите, където се добива шистов газ. Да унищожим плодородната си земя за някакви шисти? Да не сме станали кравари нещо?

238

Анонимен

преди 2 години

Аре, купете се все пак е неделя, а още има руска газ за топлата вода. Хахха

237

Т

преди 2 години

Аз искрено вече желая газа да е от другаде и тогава да видя кого ще обвиняват пуделите евроатлантически?Защото сега ни облъчват с анти руска риторика за всичко е тогава като няма да имаме нищо от Русия и цените като са високи ще ги гледаме по кого ще лаят.

236

Анонимен

преди 2 години

Русоробите май не знаят, че в България потреблението на газ е много ниско, защото любимата ви Русия, която вие браните с почти сексуална възбуда, ни го продава изключително скъпо. Спомням си как поредния договор с Газпром, подписан от Румен Овчаров (който е менторът на Корнелия Нинова) като министър в правителството на Сергей Станишев, беше засекретен и ние, гражданите, които плащаме, нямахме право да знаем условията по този договор.

235

Иван

преди 2 години

С този газ финансираме убийствата на невинни хора. Колкото по-бързо спрем да купуваме газ от Путин, толкова по-добре. Не всички е пари!

234

Анонимен

преди 2 години

До ПредложениеНяма проблем .....само,че има първо няма от къде да вземем толкова газ колкото Русия ни праща и второ цената на този газ който ще вземем от другаде ще е в пъти по висок от руския.

233

Макарони на фурна

преди 2 години

Защо не искате да платите в рубли?? Чета само простотии!

232

Анонимен

преди 2 години

А какво ще прави ЕС без газ?

231

Анонимен

преди 2 години

Ще го купят американците за да продават на скъпо на българите

230

Анонимен

преди 2 години

Ще загуби ужасно много пари, които му трябват.

229

Анонимен

преди 2 години

Русия доставя 155 милиарда куб/м годишно. Ако намерим от някъде 101 милиарда куб/м газ, и ако намалим производството с 30%, намалим потреблението, отоплението, ползваме споделени душове, перем дрехите на ръка вместо да пускаме перални и миячни машини, ако караме колела или ходим пеша, ако не използваме минерални торове и ядем насекоми вместо плодове и зеленчузи, с тези 101 милиарда куб/м можем да станем емергийно независими.

228

Предложение

преди 2 години

Предлагам да търсиме газ от некъде другаде, няма промлем да потърсим да доставяме газ от некъде другаде, а?