146

Анонимен

преди 2 години

Туй по прилича на сговор м/у хитлеристи с комунисти още от 2014г.-преврата с/у Президент Янукович с погрома на Майдана и стрелбата с/у полицията Беркут,бой на демонстранти,манифестанти от органи на реда,завземането на парламента с насилие в/у депутатите за опразването му,някой стреля,кряска,че го обявиха разхождащ се разбойник с автомат и после го убраха щото много явно бе да заплашва,вкарани военни дивизии от чужбина една за Украйна с/у друга за Русия с ленти,дислоцирани след туй тихо по места.

145

анонимен

преди 2 години

Българка не си номер 170. Родината на Раковски, Левски и Ботев се срамува от такива продажници на България,служещи в полза на руските фашисти. Лошо ви се пише руски агенти в България. Ще ви прогоним в руските блата много скоро.

144

анонимен

преди 2 години

Светът проклина руския неофашизъм. Русия потъва в тинята. Такива зверове не са нужни на цивилизацията.

143

Българка

преди 2 години

Бих накарала всички продажници от ПП,ДБ,ИТН,ГЕРБ да приберат украинските нахалници в имотите си. Забравих Найо Тицин, ако някой посегне да преименува улици в България на Украйна или нещо подобно,ПРОКЛЕТ ДА БЪДЕ ДО ДЕВЕТО ПОКОЛЕНИЕ

142

Анонимен

преди 2 години

Хахаха...Руснаците бягали от Киев.Писна ми вече от подгъзуващи *** и грозни,озлобени и гламави русофобски грантаджии.Днес сутринта специално беше върхът на журналистическото л.йно,който родните *** от казионните медии успешно покориха.А иначе скоро ще разберете руснаците бягали ли са или спокойно са отишли там,където трябва.И още нещо.В свалените три хеликоптера с бягащи от Мариупол азовци,са намерени доста чуждестранни паспорти.

141

ТихоКазалЗелевинский

преди 2 години

Баба бе най редовна зрителка на всички серияли от Квартал 95. Тя така се радваше на Владимир Зеленски и ни превеждаше на български неговите смешки. Въднъж обаче Зеленски се появи в много съмнително облекло за мъж и то обут в обувки на високи токчета.Баба каза правилната дума: този артист играе така или е ли"таковата" ПеТераст?С по малкия брат казахме "бабо тояпедерасд се прави на артист, ски го на ква виолетова ламарина мяза". Баба се ужаси и каза тога тва е Зелевинсий като онази Моника Левинска

140

Анонимен

преди 2 години

Тоя къде е? Някой виждал ли го е на живо откакто започна войната?

139

Ха

преди 2 години

Руснаците кога са превзели Киев,че сега се оттеглят?

138

Анонимен

преди 2 години

Най много предатели в Украина са ликвидирали нацистките орди. По принципа "Обичаме предателствата, ноооо мразиме и бесиме предателите" Щом са предали, роднини, съседи, колеги и просто ей така за една кутия немска свинскамас, изобщо не са им цепили басмата. Даже в тяхния Парламент е обсъдано да не се идигат паметници и споменават предателите защото те са ликвидирани от батко фашист.

137

Анонимен

преди 2 години

След една две седмици Мариупулл ще бъде зачистен от Азов (фашистите). След това иде ред на остатъка на 50 хилядната армия в Донецк... И киев идва отново ... Сега му е времето на Зеления да врещи, след това няма да има тая възможност

136

Росен

преди 2 години

Всички украински бежанци от войната да бъдат настанени в бежанския лагер в Харманли , Демокрацията не бива да прави разлика от коя война и коя държава идва бежанеца , за едни лагери за други хотели , това е противоконституционно и НЕ Демократично

135

до №4 машина за ...

преди 2 години

Ти там ли беше когато руснаци убиваха ,или го видя в кошмарите си . Параноята се лекува .

134

Анонимен

преди 2 години

Преди малко гледах едно видео не мога да преценя но може и да са били 1000 украински войника пленени. Веднага си личеше кои са би насила накарани да войват и кои са фашистите. НАЙ ИНТЕРЕСНО БЕШЕ, ЧЕ ОБИКНОВЕННИТЕ ВОЙНИЦИ СЕ ДЪРЖАХА МЪЖКИ. СУПЕР АЗОВЦИТЕ, ДЕСЕН СЕКТОР И АЙДАР БЯХА КАТО *** и съжаляваха. Сега руснаците се прегрупират и повече няма да атакуват с пехота. Ракети, авиобомби, реактивна и далекобойна артилерия ще посещават Харков и Одеса. Парад ще има и то какъв!!!

133

Цирк

преди 2 години

Клоуна президент си има войска и ще воюва до последния украинец ....

132

Анонимен

преди 2 години

Искам всички ***, които се увиват в украински знамена да си го получат в пълен размер заслуженото. Не се сражавай под чужди знамена, да не туриш пак феса.

131

Натовеца

преди 2 години

в телеграма се нагледах на изтъпления на укропите ,убиват цивилни масово уж че били нещо свързани с Русия ,а такова нещо няма просто са зли и отчаяни нацисти и се снимат и качват в интернет ,като някакви геройства едва ли не ги представят!Затова капка жал нямам за тия !Z

130

Анонимен

преди 2 години

Тези украинци са ужас. Преди малко на светофар една украинка с Шкода октави построена за ляв завой изведнъж се изнесе така, че обърна движението си. Да се чудиш колко акъл има в главата. Нещо са странни същества.

129

Влади

преди 2 години

Това момченце зеленски ми прилича на нашето патриот джамбазки , гей , наркоман 50 кила с дрехите , в казарма не е ходил , политик началник на Генерали го раздава , пиян и нашмъркан интервюта дава

128

До xxx

преди 2 години

Викаш техниката така и така си беше за скрап, за това руснаците я дадоха на Украинците да си тренират джавелините. Окей, да предположим, че тази ви опорка има някаква логика, но какво правим с войничетата които бяха вътре в руските консерви или и тях кучете ги яли. Какво правим с престижа на Русия, който стана на пух и прах? И защо поне в най-важните точки на войната не си изкарат супер оръжията, ей така да покажат мускули, а не да се мъчат вече 6 седмици с някакви нацистки агитки и бандити.

127

до 148

преди 2 години

За руската армия не се притеснявай. Ако иска да превземе град на всяка цена, има оръжията за това. Както виждаш целта на операцията не е да се избива наред, а да се елиминиран нацистките клетки една по една, като през цялото време се дават хуманитарни коридори за евакуация. Ако искаш да видиш оръжия за убиване - има и термобарични и ядрени бомби. Радвай се, че не се стига до тях. Иначе не знам какви модерни оръжия в градска среда очакваш. Те затова САЩ не можаха да се оправят с години в Ирак.