129

Гешев

преди 2 години

Единствено при ГЕРБ се живееше спокойно и нормално, имаше опашки само на границите за почивки. Троловете които го плюят ще бъдат разследвани за руски шпионаж.

128

Малко остава

преди 2 години

Остави ги да пропадне държавата и хората сами ще те върнат.

127

ПроСоТо

преди 2 години

и като стана реч за девизите на шопо,който вика:-"Оти да са косим,като че ми мине?",така и язе:-Оти да са пъна да пиша,като че мъ затрият?!

126

Анонимен

преди 2 години

Тихомълком и ПИК хакнаха. :D

125

Анонимен

преди 2 години

Ми ся, Кире докато си намести родата по върхови постове, 5 години ще минат. Не ме разбирайте погрешно, не съм за Баце, ама друго освен смени на министЪри изам. министЪри не видох. Нито един полезен ход.

124

Анонимен

преди 2 години

Борисов щом забранява да се иска вот на недоверие ще е съучастник във фалита на България. Измамниците от ПъПъПъПъ като фалират България, кел файда?

123

Анонимен

преди 2 години

до 135 Учуден, нали знаеш -гузен не гонен бяга и се оправдава. Много лесно се "вързваш" на иронични въпроси. Щом го отричаш значи е истина.

122

Аз промяната

преди 2 години

Значи тук има назначени писачи на лъжи писачи на грозни измислици писачи на заклинания само не разбирам какво постигате като драскате лъжите си по леко ли ви става пари получавате явно упорито драскате едно и също НИТО ще станете по умни нито по богати нито по привлекателни Жалко че Тук живеят такива индиви Жалко

121

Анонимен

преди 2 години

Интересувам се в шкафчето на бившия премиер това марципан увит със златист станиол ли беше или истински кюлчета злато?

120

Анонимен

преди 2 години

Факт, че едни и същи *** хвалят по форумите Тикв0ний и Путин! Иначе се пише Евро-антлантик. Народа не е ***, този грабеж няма как да се забрави и прости!

119

банкянския арестант

преди 2 години

Такъв грабеж като през 11-те години управление на Банкянския не е имало. Как смееш да се показваш пред хората, бе айдук. Добре, че е Гешев да ти прикрива безобразията, иначе в номарлна правова държава отдавна щеше да търкаш нара....

118

Аз промяната

преди 2 години

Борисов държавник е Борисов политик е Борисов е Демократ А сегашните затриха България за да могат да облагодетелстват себе си и своите близки България е пред разрушаване КРИЗИ КРИЗИ КРИЗИ Подмяната *** Оставка

117

...

преди 2 години

Тревожно е психичното състояние на бившия премиер.Добре ще е на време да потърси помощ при психотерапевт...

116

Анонимен

преди 2 години

Бучко Банкянски за 12 години съсипа държавата и трябва да бъде затворен ДОЖИВОТ а откраднатото КОНФИСКУВАНО. Тези 4-5 милиарда ойро ще дойдат прекрасно на България.А онези няколко милиарда които му откраданаха в Ливан и Дубай очевидно няма как да си върнем.

115

само

преди 2 години

До не само Много преди войната кой управляваше-Буци и Шехерезада.

114

не само

преди 2 години

Цените се вдигат тихомълком. После правителството се оправдава с войната. Но тока за фирмите се вдигна много преди войната. Изтърсват ни като брашнян чувал с тези цени нашите управляващи.Цел-народа да обеднее.

113

Анонимен

преди 2 години

Абе БОЙКО пак ли искочи от дупката стига с твоите еврейски номера

112

Аз промяната

преди 2 години

До 121 ОСВЕН ей тъй да пишеш обиди да пишеш заклинания нещо друго можеш ли явно НЕ Върви така да приказваш на майка си и се научи да четеш повече писачо

111

клюки

преди 2 години

Путин щял да ни вади от нату и ес и да ни присъедини към проекта "Руский мир".Една от задачите е да се върна Боцко на власт.Със задачата е натоварен Юрий Ковалчук,милиардер,наречен втория човек в Русия.Може и вярно да е,защото обяснява напористото кудкудякане на Митрофанова,Буци,Деса Дулово и прочие.

110

р9998

преди 2 години

Баце за Белене си мой човек, ей там да изгниеш.