35

r3v0lv3r

преди 2 години

Руснаците отстъпиха панически от капана, в който се беше превърнал Киев, оставяйки трупове на войници и цивилни, застреляни от руснаците в пристъп на ярос. Суми е деблокиран и скоро половинчата обсада на Карков ще се срине. Руснаците се опитват с можеш щурм да пречупят украинците в Домбас, като изпращат над 70 хиляди войници, като разчитат, че понеже се бият на открит терен имат предимство. Въпреки, че взеха Ирпин за сега пробив няма и руската атака спря или беше отблъсната на много места.

34

Анонимен

преди 2 години

Руските умрели : най живите умрели

33

До 44

преди 2 години

И един бобър завива ше шоколада в станиол

32

Анонимен

преди 2 години

Европа не може без Русия..............скоро ще го разберат по трудния начин западните политици!!!

31

Анонимен

преди 2 години

Украйна губи войната и още територии............украинските фашисти ще си платят за престъпленията!!!!

30

Анонимен

преди 2 години

Русия печели войната в Украйна...............цар Долар си отива................скоро рублата ще е златна..........и европейските политици ще се молят на руснаците!!

29

ВЪПРОС ЗА БЪЛГАРИ

преди 2 години

Ако мишката се прави на умряла пред котката, колко време има преди котката да разбере, че не е умряла и да я изяде? Русия е хищник и иска всичко да завладее, окупира, изяде, усвои и бомбардира. Руските бомби, най-православните и християнски бомби в Украйна...

28

пожелание

преди 2 години

До Zхубаво е да си на път към отвъдното възможно най-скоро...

27

Анонимен

преди 2 години

Ударени са още Полтава и Кременчуг. ИZZроди!

26

БАНко

преди 2 години

ОЩЕ ФАКТИ : БЪЛГАРИЯ Е НА ПЪРВО МЯСТО ПО КОРУПЦИЯ В ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ !!! УКРАЙНА Е НА ПЪРВО МЯСТО ПО КОРУПЦИЯ В ЕВРОПА!!! НАЙ ГОЛЯМ Е КОНТИНЕНТА *** НА УКРАЙНА В ЕВРОПА !!! БЪЛГАРИТЕ СА ДОБРИ В ОСИГУРЯВАНЕТО НА ЖИВА ПЛЪТ !!! УКРАЙНА Е ВОДЕЩА ПО ЗАРАЗЕНИ СЪС СПИН !!! СЪБРАНО ВСИЧКО НА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ Е ОПАСНОСТ !!!

25

Анонимен

преди 2 години

В Одеса,ще дойде голямата грешка. Този град е много обичан. Ако тръгнат да го събарят с авиация... тояа ще означава война до последния човек и на двете страни. Връщане назад няма да има.

24

Z

преди 2 години

Страхливата украинска ВСУ се крие измежду градските райони, а пропагандата им бълва измислици. Вече знаем със сигурност, че няма прихванати ракети, има ударени военни обекти. А иначе, "под всеки руски снаряд снаряд и ракета има мин 10 мирни граждани, от които поне 2 деца". И така до пълно унищожение на страхливата украино-американска армия.

23

Анонимен

преди 2 години

НаZZистите обстрелват жилищни сгради в Одеса с балистични ракети! Пълни ИZZроди!

22

БАНко

преди 2 години

ДО АнонимеНко !!! ПЛЮСОВЕТЕ НЕ СА НАДПИСАНИ !!! А ВЧЕРА СЕ РАЗБРА ,ЧЕ СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ Е ГЛАСУВАЛ ЗА СЕБЕ СИ НА ИЗБОРИТЕ!!!

21

Чернописец Храбър

преди 2 години

До АнонимеН 23, абе ***, пиши след като изтрезнееш - вече е събота 2 април 9:24 ч.

20

Анонимен

преди 2 години

Путин прекалено ги жали . На негово място отдавна по американски патент нищо да не е останало от фашистка украйна

19

Мишо

преди 2 години

Ако имаше цивилни жертви вече щяхме да гледаме снимки. Пропаганда и лъжа! Стреляли са най-вероятно доста точно пак по някоя казарма или военен обект.

18

Бай Иван

преди 2 години

Укропите да се сърдят на сащ и чифутчето актьор, дето ги подкокороса да се пенят на Русия ;) !!!!

17

5

преди 2 години

"Вие ни освободихте от турците, чудя се, кой ще ни освободи от Вaс?, попитал Антим I княз Дондуков през 1879 г.Този човек е прозрял истината преди 133 г., ние още не можем!!!А може би е бил натовец!

16

На Дерибасовской

преди 2 години

Открылася пивная, там собиралась вся компания блатная... Скоро и Васька Шмаровоз ще дойде. Жалко за хубавия еврейски град.