122

Анонимен

преди 2 години

Това се знае и без тази статия и едва ли има и един изненадан.

121

Анонимен

преди 2 години

До Fallschirmspringer Който не се потчини на заповед следва растрел защото може да застраши другите войници. Няма значение цивилен или униформен.

120

195 теП трябваше

преди 2 години

да опушат.

119

Унищожавайте всеки

преди 2 години

с изчадието на снимката.

118

Анонимен

преди 2 години

До в кое рушко дупе си САЩ избиха 13 милиона цивилни в Ирак и Сирия и?

117

Анонимен

преди 2 години

Путин им пречи много, защото рублата става конкурент на $. САЩ и ЕС мислеха, че Русия ще им стане колония както бг.

116

Не фен на Путин.

преди 2 години

До 178,- Колкото и да пействаш този си пост, сигурен съм че и Кличко не знае със сигурност, кой точно е осигурил мръвката за породистите кучета. А и тази трагедия за Украйна бе напълно излишна и предотвратима. Дори тази с Крим преди.

115

Анонимен

преди 2 години

проблем с морала в руските въоръжени сили, който стана очевиден благодарение на подслушване - само където няма какво да им подслушват, след като телефоните им се иземват преди операциите, много е плитка тази статия, а дезинформацията която върви е оше по очевидна - Това дава на западните лидери политическа възможност да твърдят, че техните политики работят, докато управляват общественото мнение за войната - т е си лъжат и оправялват мнението на хората как им е изгодно

114

Анонимен

преди 2 години

До Русия е бедна. Виж двамата представители на САЩ в БГ: харесват ли ти? Премиерът тича тук и там и остави България на автопилот. Първата му работа беше да клекне пред РС Македония и да я вкара в ЕС, разбира се, по повеля на Бай Дън. Изтърва нещата с газа и Н.Павлов ни отупа с двойно увеличение цената на газа. Сложи за министър на МЕ един бездарник, на МВнР бивша военна, на МК - един юноша бледен, вкара в коалицията мушики от ДБ,които едва влезоха в НС, а Ат.Ат. иска да даваме на Украйна оръжие

113

Анонимен

преди 2 години

Истинският президент на САЩ се казва Доналд Тръмп.............но той изгуби с машинации.............елитът в САЩ имаше нужда от война и затова си инсталира стария Джо - Деменцията!!

112

Анонимен

преди 2 години

Хайде, хайде, САЩ нали съвсем скоро се изтеглиха от Афганистан след 10-годишна окупация, оставяйки на талибаните военно оборудване и оръжие за около 67 млрд.$! И за капак си избраха за президент един 78-годишен старец, който още на първия прием загуби жена си. Сприхав и злопаметен господин, реши да смаже Тръмп и едва не попадна в клопката му. Първата година на президентството ще се запомни със стремежа да завладее света.

111

Анонимен

преди 2 години

Заглавието на статията би трябвало да е "Запада води информационна и икономическа война срещу Русия и Руските граждани"

110

Не фен на Путин.

преди 2 години

До Путин лъже- Че лъже често и здраво не се и съмнявам. Все пак е кадър на КГБ. Но пък от брадатите лъжи и манипулации на мейнстрийм медиите, политиците и службите на уж свободния демократичен свят, през последното десетилетие, направо ми се изправят косите. Путин, ряпа да яде! Не може и на малкия им пръст да стъпи! Къде останаха западната цивилизация, честност и морал, на които се възхищавахме до не отдавна?

109

Анонимен

преди 2 години

Така е , разбира се......................води се информационна война с/у Русия и Путин.....................ако се слушат западните медии...........човек може да си каже, че Путин си хапва малки деца за закуска!!!

108

Путин лъже

преди 2 години

Ако носа на Путин растеше с по 1 сантиметър на всяка изречена лъжа, досега да е станал по-голям от телевизионната кула в Останкино !

107

!!!

преди 2 години

Русия ще измени кардинално своите икономически и политически вектори. В опитите си да съкрушат Русия, Щатите и дребноБритания консолидираха 81% от обществото на Русия. Предстоят икономически, политически и финансови промени. Турбулентноста ще тресе Русия, но това е цената на смяната на системния курс. Жалко за Щатите, чакат ги много тежко перформатиране, ще оцелеят, но не в този си вид! За Британия ни грам жалост, каквото са си надробили, това ще сърбат!

106

Русия е бедна

преди 2 години

Русия ни диша прахта и по-доходи и по стандарт на живот и по всичко...

105

Атанас Велмазов

преди 2 години

ПЪЛНА И КАТЕГОРИЧНА ПОДКРЕПА ЗА ГОСПОДИН ПУТИН И БРАТСКА РУСИЯ ! ОПЕРАЦИЯТА ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖИ ДО ЕЛИМИНИРАНЕТО И НА ПОСЛЕДНИЯ УКРАИНСКИ НАЦИСТ !!! ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ Е С ВАС ГОСПОДИН ПУТИН ! БЪДЕТЕ ЗДРАВ И БЛАГОСЛОВЕН !

104

Анонимен

преди 2 години

Джендърите реват, защото повече не могат свободно да си разиграват коня. Защо ли нищо не говорят вече за Ирак, Афганистан, Сирия, Либия, Югославия....където се берат още плодовете от "ценностите им", които демократично налагаха.

103

Анонимен

преди 2 години

Измислици и премислици.