52

Антоним

преди 2 години

Не ми е ясно само защо на тези с лъскавите лимузини и джипове трябва да се дават по 40 лева на ден и безплатно здравеопазване от нашите данъци, а българските пенсионери да изнемогват и да не могат да си плащат сметките и лекарствата.

51

Анонимен

преди 2 години

'' 67% от българите искат неутралитет '' .................................... това е доста подвеждащ резултат, защото това, че 67% не искат война (аз също не искам война) ... не значи, че 67% са на страната на Русия.

50

Българка

преди 2 години

Защо цензурирате Плевнелиев, толкова лу му е срамно името? Виден комсомолец и баща в ОК на БКП, виден гербаджия, президент и войнолюбец. Ще си кара лятото в имотите в Гърция, а призовава за помощ във войната. Ми да ходи, кой го спира!?

49

питам

преди 2 години

Какво каза Зеленски днес? А Кличков ?

48

ДОЙНИ КРАВИ

преди 2 години

Нека първо да се помогне на българския народ - здравеопазване, образование, работни места, прилична заплата, нека се стимулират семействата да имат повече деца / но не само едни определени етноси/, нека българина се почувства човек в държавата си, а не дойна крава и чак тогава ще сме съгласни да се помага на украйнците. Но народа ти да е беден, болен, отритнат и накрая чуждите да са с предимство....е не става така.

47

Dtrumppp

преди 2 години

Брррр обърках се. Да се чете така Аз съм смел и не обичам чашката и салатката.

46

Българка

преди 2 години

Никой не пречи на ***, пасито, инджевия, крадливото дърто ленче да тичат с пушка в ръка към Украйна. Ама не го правяр, що ли?

45

Dtrumppp

преди 2 години

Аз съм смел и обичам чашката и салатката.

44

Анонимен

преди 2 години

Не е вярно! 67% са за Русия! Даже може да пратим другите 16% да помагат на украинския "народ", та барем да се отървем от петата колона в страната. Не бива да ги спираме щом искат, сега е "свобода и демокрация".

43

Анонимен

преди 2 години

Много добре се движим. За 30г над 33% от населението вече са хвърлили оковите от Руското робство, след 10-15 като измрат червените баби и младите порастнат малко ще сме мнозинство тия дето искаме България на Българите и чиста и свята Република, а не губерния на Русия. Има хляб в тая държава. Дето викаше един класик "Матряла е калпав" ама аз да кажа, че изглежда качеството на "матряла" се повишава.

42

Иво

преди 2 години

Де факто НАТО и България в момента са в неутралитет и това се подкрепя от повечето хора. Това не пречи да сме против лудия Путин.

41

ама

преди 2 години

питона си бе6е за страх

40

бог

преди 2 години

прощава но аз не

39

Анонимен

преди 2 години

Не са с рудия , а са страхливи. Има разлика:)

38

xoxo

преди 2 години

на 67% от българите историческите им познания приключват с годината 1878 и нямат нищо против да са руски дуппеедавци

37

преди 2 години

си накисна литиевите батерии вьв вода

36

Пич

преди 2 години

Не може да бъде! Очаквах, че 100% от българите ще тичат да се запишат в чуждестранния легион на Украйна и ще се бият до смърт за нея. Тази статистика няма как да е вярна.

35

Поддръжник

преди 2 години

Начи не трябва да има украинец, настанен в хотел под 4 звезди и без СПА. А на пенсионерите ни по 60 лв. им стигат.

34

Dtrumppp

преди 2 години

Страхлив народ който мисли за чашката и салатата

33

До анонимен 36

преди 2 години

Много емоционална реакция.Ще предложите ли информация за размисъл и на останалите как и защо една държава е ваш враг?Може да имате последователи.