136

112

преди 2 години

Западното оръжие ликвидира безпроблемно остарялата руска техника. Пропагандата непроработва извън Русия.

135

Анонимен

преди 2 години

Тази статия е пълна с фактологически и правописни грешки, с две думи - евтина пропаганда.Последно за кои войници става въпрос, неграмотници?

134

АрестВафенМинистрен

преди 2 години

Няма кво да се чудим.Руснаците до сега използваха старите чифтета,влажните фишеци и ръждивите бомбомети.Отутре вадят новата зверска техника и моментално спират разговорите(преговорите).Как изобщо щепреговарят сфашисти.Избанбухват Киев и Лъвов, след което същите мъжаги щебъдат използвани за възстановителни стрителни работи комбинирано с охрана на населението от бандитско-партизанските наци касапи. Друг няма изход.Наградата герой наРусия щесе връчи за арестуването на Мр SSеленски и вафен министрен

133

Анонимен

преди 2 години

Слушах го, голям смях и срам за тези, които го разпространяват. Значи, той войникът от руската армия, бил дислоциран в Украйна, там на границата им раздали автомати и спрях да слушам. Те това са нашичките безпристрастни медии.Трябва или да си юноша, пушка видял само в интернет, или госпожица без средно образование да измислиш тази глупост.

132

Анонимен

преди 2 години

русия ще се разбере с вас за тези пропаганди ще платите за газ троино повече в рубли

131

Вестоносец&#1285

преди 2 години

Стига сте писали глупости. То бива, бива невежество,... Вие да не си мислите, че читателите са ***? Това не е журналистика, а бабите на пейката в 15 век. Отвратително!

130

Анонимен

преди 2 години

русия ако направи пълно мщабна стрелба и живо пиле нема да остане те въюват на пръсти по лекичко за да не страдат мирните жители. самите нацбат жителите им са жив щит а вие сте умници в бг инф.служи в бг лъжат като дърти *** ....ли

129

ПорЦелан

преди 2 години

Руската армия отстъпва на изток и на юг към Донецк.

128

Бобо

преди 2 години

Руската армия победоносно отстъпва от всички направления. А страхливите украинци ги преследват и обстрелват.Така звучи руската пропаганда.

127

Анонимен

преди 2 години

Почанха малко по-обзорна информация да дават и в този форум. Този разговор си е доста силен и показва по-ярко ситуацията на място.

126

Анонимен

преди 2 години

Прочети в Уикипедия. Естествено, че Зеленски е евреин. Нищо против евреите, естествено. В Украйна има изключително много украинци-евреи, но ще се изненадам, ако те са на фронт. Зеленски също не е на фронта.

125

До 135

преди 2 години

А диктаторът-джудже изпраща всичко наред, и руснаци и араби, само и само да успее варварската му окупация. Оказа се, че украинците им дават сериозен отпор и джуджака съвсем вече подлудява. Явно ще прави опит като го изправят пред трибунала в Хага да се пише невменяем

124

Анонимен

преди 2 години

ами ние какво да кажем за петата кохорта тук, един от тях се опита да опише, че 80% от българите са като него и получи правото да ги представлява в парламента, както и води лекции

123

Анонимен

преди 2 години

Всичкото Путинофили се е насссрало да обяснява, че е лъжа ... А то самата истина руските фашисти катастрофираха лошо в Украйна

122

Анонимен

преди 2 години

Последно Зеленски евреин ли е или нацист. Руските *** въвсем се объркаха вече, хахах

121

Анонимен

преди 2 години

Абе съветски памперси. Къде ви изчезна огромната, великолепно подготвена армия с великолепна техника от която индустриалните държави трепереха и най важното с абсолютен дух. Една нова държава 10 пъти по малко въоръжена и основно със допотопна съветска техника на 40 години. Видяхте ли се колко сте миризливи и оакани.

120

Анонимен

преди 2 години

Зеленаски е евреин. Защо украинците избраха евреин за президент?Много е лесно да пращаш в бой друговерци. Направо е тръпка, когато друговерците се избиват един друг.

119

Анонимен

преди 2 години

Руските спец части действат наистина светкавично и заловиха още един от фашистките .зроди гаврил се с пленените руски войници. Казва се Рома и не изглеждаше толкова смел със сигурност вече проклина, че се е родил руснаците знаят как да се държат със фашисти. А иначе украинските фашисти търпят поражения и се предават в плен ама нашите медии това няма да ви го покажат и съобщят.

118

Анонимен

преди 2 години

ДоМех мех или както се казва..Квиченето се забелязва само в абсолютно психясалите интернет зомбита на тема Русия. Които не могат да и се опълчат наяве, лаят и злобеят в интернет само срещу нея. Русофилите никога не плюят, а ако има такива- то те са ***. Така, че на всички е ясно - не се хабете!

117

Анонимен

преди 2 години

Руснаците са толкова зле, че нямат надеждни собствени средства за комуникация. Разчитат на някакви китайски ментаци и на украинските мобилни оператори да се синхронизират. Пълно е с техни разговори в мрежата.