21

Accidental tourist

преди 2 години

Ей не се спряха тия бе! То не бяха природни бедствия или войни - все да ги компенсира държавата.....

20

Анонимен

преди 2 години

Каква е тази пазарна икономика? Какъв е този частен бизнес? То и досега беше ясно, че милионеритев България са рожби на държавните поръчки и на гарантиран от държавата бизнес, но сега и невежите разбират за какъв грабеж става въпрос. И да запомним - България не е бедна държава. Управниците й са крадци! И убийци на българския народ - без война ни напуснаха 3 милиона българи за последните години!

19

Коньооооо

преди 2 години

Фалит и довиждане. Ще дойдат такива, които могат. НЕ ИСКАМ С МОИТЕ ДАНЪЦИ ДА ХРАНЯ ПИШМАН-БИЗНЕСМЕНИ!

18

Анонимен

преди 2 години

Стига с тия хотели вече . Две години хрантутене сега още искат станаха по нагли от депутати

17

Анонимен

преди 2 години

Държавата, това сме ние! НЕ! Защо ми искахте ЗС бе натегачи, затваряйте си хотелите!

16

Анонимен

преди 2 години

Повечето от Вас хал хабер си нямат от това как работят хотелите! Стига сте писали глупости.... Хотел не се издържа като стая в къща за 8 лв на вечер! В хотела са наляти пари (с кредити). Има още ВОДА, ТОК, ГАЗ, ДИЗЕЛ и т.н. ДАНЪК = Инфраструктура, смет, смет 2 "кеш" и т.н.След това ремонти, бригади т.н.*** е голяма и ако държавата не промени виждането за този бизнес, пиши го омрял

15

Аз

преди 2 години

80% пълни рвзервации за летния сезон на Златни... После искали компенсации. Аре бегайте у лево, бе!

14

Анонимен

преди 2 години

мутри засраметесе народа мре от глад бог гледа

13

Joko

преди 2 години

А случайно не искат ли да ми го дууят ?

12

Анонимен

преди 2 години

абе, аз ли откачам или тия хем вдигат цени, хем мрънкат за помощи?

11

Идеалист

преди 2 години

Голяма радост за мен ще бъде да видя половината бетонни хотели съборени!

10

Аз

преди 2 години

Аз пък искам държавата да ми помогне, защото искам да си купя апартамент, ама и там инфлацията е голяма. Чакам да ме субсидира държавата, защото явно е длъжна н авсички!

9

Баба Гъцка

преди 2 години

И аз искам

8

Анонимен

преди 2 години

Прекаляват. Който има хотел и не може да си управлява бизнеса- вън от чадъра! От къде накъде ще искат помощи? Тока им компенсират, плащат им 60/40, те си вдигат цените един път и втори път ги компенсират. Аман от търгаши и пишман хотелиери. Щом не могат да ги управляват- да ги затварят! Бетонираха всичко. Построиха палати. Сега ние ли ще ги финансираме? Един чадър 30 лева, легло за нощ над 50 лв и за капак искат помощи .

7

Семеен бизнес...

преди 2 години

Баба ми има 8 деца - 5 момчета и 3 момичета - Димитър, Станчо, Георги, Петър, Тодор, Милка, Емилия и Магдалена. Баща ми Георги има хотел от 25 години в града ни. Най-добрият хотел! Четиризвезден! В него назначи всичките си братя и сестри - едни като чистачи, други готвачи, трети рецепционисти, четвърти пиколо и т. н. Хотелът е наследствен, още от дядо. Никога не сме закъсвали! И всяка зима и лято - клиентела БОЛ! Известен е като - "Бащинският хотел"!

6

Анонимен

преди 2 години

Бе стига наливахте в хотелиерите бе... като печелят - нищо не се плаща като данък, като губят - увисват като воденичен камък на врата на данъкоплатеца. Трябва да се спре. Туризъм и хотелиерство са браншове за ниско-интелигентно население, с ниско заплащане. Няма никакво развитие, а и не може да се гради икономика на такъв тип бизнес. Просто прекратете тия диващини с туризма и да станем нормална държава...

5

Анонимен

преди 2 години

Абе на вас драги читатели случвало ли ви се е да се сетите нещо и да се смеете сами,това олигофренияли е или просто си е нормално по някои път много смешно ти става има дни по цял ден,а други дни не ти се говори не ти е смешно и си сериозен,тои човек като не общува с хора става като бивак.

4

Анонимен

преди 2 години

Като не могат, да дадат път на който може.

3

123

преди 2 години

И аз искам компенсация на заплатата спрямо инфлацията, но няма.... За чий да ви плащам от мойте данъци помощи? Ебасимо наглостта!!! Не стига, че нямам пари да ви ползвам "Услугите", но и да ви плщам, че не мога да ги използвам.... Егати парадокса!!!! Фалирайте!!!!

2

Нане

преди 2 години

Я ги одържавете, и да се приключва с истерията на тия мрънкалници... Мъ кой е длъжен да им плаща ве, те само да прибират печалбите...)))