384

Анонимен

преди 2 години

Ще изпратим теб на фронта, щом това не е война, лично да се убедиш воойна ли е? До последния украинец и до геноцид върву славяните ли ще воювате? Маршобратно в дупката откъде си изпълзял, плу жек такъв с кървави ръце, който праща оръжие не само усилва агониоята,смъртта, войната, но и ни въвлича във война и то БРАТОУБИЙСТВЕНА ВОЙНА!

383

Дедо Либен

преди 2 години

За да не бъдем обвинени в подстрекателство и продължаване на войната да изпратим на укрите ОЛИО, БРАЧНО, ЗАХАР И НАЙ-ВЕЧЕ ВИНО ЗА ДА ПОЛЕЯТ МЪКАТА ОТ ЗАГУБАТА НА АЗОВСКО И ЧЕРНО МОРЕ !!!

382

Z

преди 2 години

Киро ще направи каквото трябва за да има Македония входна виза за ЕС вместо да обявява война на Македония и я присъединява към българите.

381

Анонимен

преди 2 години

Този зам.министър е продажник, не защитава България, а наглоам риканците. Оставка!

380

Нов

преди 2 години

Този с меки китки , ходил ли е войник поне, до сега е търкал столовете в министерството .Нама представа , какво представлява отбранителна техника.

379

Анонимен

преди 2 години

Нищо на никого няма да пращаме,ние не сме участници в конфликта и не виждам причина да се натискаме да станем такива.Още повече,че сме най-бедната страна в европа и едва ли имаме достатъчно и за нас.Това,че някой ни бута да оберем шамарите вместо него,не значи ,че трябва да го правим.

378

Иво

преди 2 години

Помощ на страна във въоръжен конфликт се смята за съучастие. Когато Путин направи картофена нива от София, благодарение на Киро ***, не се чудете как така и защо. Оная Мусака подкокоросва нещата, сащисаните имат огромна нужда от световна война, че тия 30 трилиона...

377

ехо

преди 2 години

Не разбрахте ли, че Путин не блъфира никога. Всичко поставено условие е факт, а не блъф. Да пратим оръжия и да не бъдем въвлечени във война е същото, като да очаквате, че Путин няма да спре газа, ако не плаща с рубли. Ей сега тия дни времето много добре ще го покаже.

376

Анонимен

преди 2 години

Русия тепърва ще налага санкции, тя едва е започнала. Така че демокрадците или са невежи или ви гледат в очите и ви лъжат. Сега се сее без торове, наесен реколтата ще е по-малка.

375

Анонимен

преди 2 години

В момента Русия дисциплинира ес -- когато цените в магазините растат и фирмите им обявяват, че спират поради липса на суровини и горива. Какво си мисли тази предателка?8 евро за един хляб в италия, 5 лири стерлинги за един хляб в малкобритания. На българите трябва да им светне червената лампичка за всякакви политици с етикетче "демократ." Това е *** дума -- искат да го разберат по трудния начин или овреме?

374

Анонимен

преди 2 години

От утре за руския газ се плаща само в рубли. Айде изчакайте две седмици с тия оръжия, че ако братушките ни спрат газта заради вашите глупости, ще ви наврем оръжията и санкциите, където слънце не огрява, на всички майкопродавци.

373

стар чвор

преди 2 години

аман...от подмазвачи,...нагаждачи и... -- Руският Цар ни освободи от турците , затова обикновените българи обичаме Русия

372

Анонимен

преди 2 години

Меглена кунева не може да спре растежа на цените в магазините. Нали? Тя и нейните санкции са в свободно падане, една празноговореща национална предателка. Ес и сащ не могат да се противопоставят на Русия, Китай, Индия, Иран, Пакистан, арабския свят и латинска Америка. Даже Турция не е подкрепила санкциите. Унгария е в ес -- също е отказала. Меглена кунева е предателка на българските национални интереси още от случая с аец Козлодуй.

371

Анонимен

преди 2 години

В Украйна може да изпратим само по 1 пистолетен патрон за всеки украински нацист, който подпише клетвена декларация да се застреля в главата сам!

370

EU İ NATO

преди 2 години

Русофобите с нов господар Украйна с ново знаме украинското и с нови господари украинците.

369

Анонимен

преди 2 години

г-н Николай Божилов , кога ще изгоним руснаците от поморие, те превърнаха поморието в Москва, русия може да атакува нашите заради тези руснаци

368

Анонимен

преди 2 години

Меглена Кунева каза че санкциите щели да останат докато руснаците се дисциплинирали. Много арогантно и самонадеяно.тази жена обижда руснаците

367

Bez TOK

преди 2 години

Трябва страните,които с обявени за неприятели да си отворят сметка в руски банки до 1-ви април, ако не го направят им се спира доставката. Иначе от 1 април България стои на тъмно.руската страна вече е спряла изпомпването на енергоресурси

366

Анонимен

преди 2 години

Скрили се в Полша, папкат, спинкат и чакат да свърши войната може би.

365

Анонимен

преди 2 години

Утре същата тази украйна ще има друго правителство, избрано от същия този украински народ и те ще ни кажат открито -- Вие защо помагахте на нацистите? Не искаме да ви знаем.