208

Анонимен

преди 2 години

Трябва задължително да се забрани на подобни ковид-зомбита да се изказват. Ей там да се боде ако иска по 6 пъти на ден (отпред, отзад, където му е кеф), но да не занимава нас нормалните хора с извратените си желания.

207

Анонимен

преди 2 години

Този червей кой е, че да ме задължава?

206

Професорче измислено

преди 2 години

Недей да се опитваш да подстрекаваш такива глупости защото няма да се получи. Ваксината е дяволска и аз като православен никога няма да си я сложа пък вие сатанистите се пуснете от яд ако искате.

205

АЗ

преди 2 години

Н И К О Г А !

204

Чй

преди 2 години

ВиждалЛи си Стефан от Кюстендил с тез ваксини ? Моя комшия ? Не си . Обездвижени. Ами младото семейство от Костандово дето си замина от отровите? Не си. А тези дето падат спортистите ? От климата викаш,няма как да и от ваксите ,а? Скрий се сатанист-упбиец! Цял живот Цезар по симпозиуми, семинари и т.н ,да точно за тези моменти си подготвян , да си роб на мамона ! Скрий се,изззчччадие адово!

203

Хахаххахаххаха

преди 2 години

Я посочи къде ваксинацията за любимата ви болест е заължителна! Китай! Е щом Китай ти е мярка за демокрация е ясно, че си поредния комунист! Аре измитай се, бе мравке! Набийси и 100 ваксини щом ти харесва!

202

Анонимен

преди 2 години

Никога убиецо.

201

Константин

преди 2 години

Баща ми на 68 години се ваксинира миналата година с две дози, август му беше втората. Сега бере душа с рак и тромби. Този професор да го обдуа.

200

Darth shadow

преди 2 години

точно този имбицил, ще казва какво да правяняма да вкарвам този бълвоч помия ваксина в организма си, а на гигов ще му пробия черепа с кеф и ще гледам как издъхва..

199

Анонимен

преди 2 години

Този не си е сверил фактите - в Австия отмениха задължителната ваксинация, в Чехия и Гърция - също. А доколкото знам други държави нямат такива разпоредби.

198

Анонимен

преди 2 години

..а еди какъв % от кинтите да отиват в МОЯ джоб. Задължително. Със закон. Так е при всички развити европейски и не чак до там страни.

197

алоо

преди 2 години

Не може да има толкова страни със стара демокрация, в които ваксинацията е задължителна, а у нас да не е. Като ще се сравняваме със западните народи аз също мога да кажа- НЕ може със средна нетна заплата в БГ(около 900 лв.) да можем да си купим 300 литра бензин,а западните народи при средна нетна заплата(2700 евро) да си позволяват 1500 литра бензин(средна цена на бензин е 1,85 евро).Стига си мерим нещата със запада,когато ни изнася,а да мълчим като риби,когато НЕ ни изнася.

196

Не!

преди 2 години

Трибунал!!!

195

Анонимен

преди 2 години

Точно така - задължително ! С такъв див народ друг начин няма ! При отказ - затвор !

194

Анонимен

преди 2 години

Имам 100 роднини и приятели които живеят в чужбина и са ваксинирани там. Тука съм убеден че ги водят неваксинирани, това променя коренно статистиката на процент ваксинирани...

193

Надя

преди 2 години

Престанете да дразните хората .

192

pronto

преди 2 години

Този "доктор" дали е чувал, че почти всички роми са антиваксъри? Предлагам му да тръгне в ***'алите да ги убеждава лично ... и да си брои колко пъти него ще го ваксинират!

191

против

преди 2 години

не проумявам как може да има толкова противни същества,не ги наричам хора, за две години тотално ни съсипаха живота който сме градили,правата за който сме се борили, сега заради бойните действия в други страни ни обричат на студ, глад и мизерия едни други продажници, не зная защо го правят, мислят си ,че са вечни, когато дойде време за равносметката тогава ,може би ще разберат какво са направили,но това в този момент за тях е без значение, важното са парите или може и с нещо друго да ги държат

190

Марги-неваксинирана

преди 2 години

Фашист! Закононарушител! По конституция, моята личност е НЕПРИКОСНОВЕНА!

189

Анонимен

преди 2 години

Не е ясно колко хора са се срещали с вируса от живеещите в България и колко не са се срещали. По официални данни с вируса са се срещнали над 1 милион и 100 хиляди, но това са само от живеещите в България, които са около половината от българските граждани. Няма данни колко са заразилите се в чужбина. Даже няма данни колко е населението на България и колко са в България и колко са в чужбина.