203

Михо

преди 2 години

Новината е прекрасна!

202

Ммммм

преди 2 години

Чудя се що всички раша "лидери" такива дребни? От Чайната ли си ги внасят???

201

Дедо Либен

преди 2 години

Путин: Обстрелът на Мариупол ще приключи, когато украинските войски се предадат, Одеса стане наша и укрите загубят излаза си на Азовско и Черно море. Да са им честити Азовците, Бандеровците и цялата останала фашизирана ***, барабар с натовците и американците!!!!

200

Анонимен

преди 2 години

Май няма да има мир.Руските лидери пак станаха войнствени явно с преговорите протакат и хвърлят прах в очите.Чува се че руските войски се прегрупират за нови атаки тоя път на юг.Отказват се от Киев.

199

Анонимен

преди 2 години

А в Русия всички са свободни, най-вече да говорят каквото искат. Свободни са и да отидат където пожелаят, най-много до съседното село. Могат и да работят кавкто пожелаят в местния колхоз. Ако някой иска да напусне - може много лесно. Записва се в армията, от която семейстовто му ще получи обезщетение ако го убият на някой фронт доказано. Т.е. трябда да има труп. С думи прости - няма човек, няма проблем. Й.Сталин

198

Ииии

преди 2 години

Кво да ми пука дали раша ще се възстанови! Първо, че това е техния избор да започнат ВОЙНА и второ там не *** кво толкова да се възстановява, там отдавна им трябва развитие....и то умствено!!!

197

Анонимен

преди 2 години

До 192: "международната общност " първо да си признае че те я подпалва тая война, пък после да предлага каквото и да било.

196

Анонимен

преди 2 години

А аз искам да попита защо се чудите как да мигрирате на запад, след като България е член на ЕС и НАТО? Дали не е защото "съюзниците" ни държат държавата ни в бедност и подчинение? Имам лоша новина, и там ще си останете слуги.

195

Какъв смелчага

преди 2 години

Настоящий руский человек - скрил се е в бункера и бомбардира и убива украински жени и деца ! Джудист, шахматист и смел руский человек в едно !

194

Анонимен

преди 2 години

От утре започва масивна украинска контраатака по Донецк и Луганск с 400 000 армия въоръжена до зъби.

193

Анонимен

преди 2 години

....А Русия ще се възстанови от санкциите когато ти започнеш да се радваш на цветята от към корените.....

192

Нека е ясно

преди 2 години

Мариупол е Сталинград и Троя. Никога няма да е в Руски ръце.

191

До 202

преди 2 години

Ти от раша ли пишеш? Щот ако не ти си Родоотстъпник и предател...жалък русороб!!!!!

190

225

преди 2 години

Питай ги щом е толкова яко там, що те самите не отидат там. Не си пратят децата да учат там, вместо в Западна Европа. Що не си купят руски коли, вместо германски. Що не си купят руски дрехи, вместо италиански. Що не гледат руски филми, вместо американски. Що ги гледат на японски телевизори, вместо на руски. От русофил умен отговор няма да чуеш. Ще почнат да ти носят от 9 кладенеца вода, как нищо не разбираш

189

Свободомислещ

преди 2 години

Искам да попитам всички Русофили. И подръжници на Путин , и СССР. След като е толкова яко в СССР. ЗАЩО ИМА МИЛИОНИ РУСНАЦИ , ЖИВЕЕЩИ В САЩ И ЗАПАДНА ЕВРОПА? А НЯМА ПРИМЕРНО - МИЛИОНИ ЗАПАДНОЕВРОПЕЙЦИ И АМЕРИКАНЦИ , ЖИВЕЕЩИ В БЕЛАРУС И РУСИЯ ?!?! ЗАЩО ПОТОКА НА ХОРА Е ОТ РУСИЯ НА ЗАПАД? А НЕ ОТ ЗАПАД - КЪМ СССР?!?! Питам ?!?! Нали е толкова ХУБАВО там?!?!

188

Анонимен

преди 2 години

А някой спомена, че Мариопул е 85% рускоезичен град.

187

Mersi

преди 2 години

Мда, само от заглавите ми е ясно всичко за "специалната военна операция" и "добрите" миротворци. "Руският президент обмисля евакуацията на цивилни граждани" тук е важно да се подчертае, че и да не мисли - не му пука нито на него нито на тези, които сеят бомби. Каквото и да кажат от Русия = 100% лъжа.

186

Анонимен

преди 2 години

Руснаците ще ги довършат с артилерия. Бавно и сигурно.

185

Анонимен

преди 2 години

Ама този Мариопул не го ли превзеха още оня ден?

184

Анонимен

преди 2 години

Z=SS