26

Браво

преди 2 години

На Корнелия. На4yka им го на колекторите.

25

Време беше!

преди 2 години

Браво на Нинова!

24

Надя

преди 2 години

До СамоНинова ,а големите такси на банките или те са наши хора .....

23

Реалист

преди 2 години

А това дето автосалон "Шепо и син" с.Енево Шуменско го върши,колекторско ли е или мошеническо??? Взимат значи капаро на клиента за определена кола,а когато колата бъде доставена,цената се вдига защото се оказало,че колата Била по хубава от очакваното. Прокуратурата казва,че всичко е в рамките на закона. Дали пък гьоставицата няма да се окаже най-добрият закон??????

22

п.п.

преди 2 години

нали се переше на мобилните оператори - ко стана?....двойно по голяма такса

21

Анонимен

преди 2 години

За да има тарикати трябва да има ба..лъ..ци. Всичко ни е наред та сега ще оправяме колекторските фирми. Нищо няма да излезе и от тоя закон щом го пише др. Нинова.

20

Анонимен

преди 2 години

Веднъж да се съглася с Корнелия!!!

19

Очевидно е

преди 2 години

Ако този закон е много приоритетен значи имаме много лоши кредити за събиране. Което означава, че финансовата система се крепи на дълг. Което означава, че на нас, дето нямаме кредити, ни е спукана работата, защото трябва да покрием дупките в хазната... Ебасимайкатажена!

18

Анонимен

преди 2 години

На Запад има такива фирми и такъв бизнес от десетки години. Прехвърлянето на вземания, не е нещо измислено вчера. Примерно можеш да купиш вземане на свой контрагент и с него да прихванеш свой дълг, или не искаш да чакаш някой да ти се издължава и прехвърляш вземането на такава фирма срещу 80%. Събраното от колектора си е пак дълга на длъжника. Но за госпожата е шок и ужас.

17

Само

преди 2 години

бля бля бля,какво стана с МОБИЛНИТЕ,вземат си левчето,не им дреме от ниНова,дори и от това че нарушават договора с клиентите,нали после в съда ще бъдат защитени от такива като ниНОваи дъртата изкуфяла таТяна.

16

Анонимен

преди 2 години

то и закон за фалит приеха, ама КС така го изсука, че на практика го обезсмисли. и сега така ще стане, закона ще се окаже пълен с пропуски и бирниците ще продължат да тормозят хората.

15

Българин

преди 2 години

Веднъж в живота теглих заем за апартамент и няма да повторя докато съм жив да ме прощават децата!

14

Анонимен

преди 2 години

Нинова ги порязаколко далавери и схеми правеха! Е, сега ше ги видим, ако приемат закона

13

Корнело

преди 2 години

това може да стане с промяна в закон, ЗАКОНИТЕ СЕ ПРОМЕНЯТ И ПРИЕМАТ от НС. МС МОЖЕ САМО ДА ПРИЕМА И ПРОМЕНЯ НАРЕДБИ, които не противоречат на съответния закон. На колекторските фирми това им е "заработката" - такси и комисионни. Пак лъжеш - поради неграмотност и поради наследствена комунистическа обремененост. Още малко такива приказки и простокирото ще ти вземе и другата половина министерство.

12

Анонимен

преди 2 години

Защо изобщо има колекторски фирми?Нали затова имаме съдилища,всеки,който има неполучени вземания да се обърне към тях?

11

Кемълче

преди 2 години

днес не ти е ден, спри да копираш че явно и тва не ти се удава.

10

Анонимен

преди 2 години

Сега вече няма да бият, така ли?

9

Анонимен

преди 2 години

Край ДА таксите, или край НА таксите? Как е правилно да се напише заглавието?

8

Анонимен

преди 2 години

те 90% са комун.фирми

7

Анонимен

преди 2 години

Капитал от 500 000? Само на мен ли ми се струва, че се шакртира конкуренцията, за да може само наши хора да правят такъв бизнес. Каква е икономическата логика зад това? Нали сме във свободен пазар. Ако съм добър в занаята, защо трябва да имам половин млн? И колко души могат да извадят половин млн? И защо е нужно въобще?