79

Само така

преди 2 години

Мачкай, Вова!

78

Анонимен

преди 2 години

Сорошнята газ пика.Образува се Новорусия от Донбас до Приднестровието по цялата брегова ивица на Азовско и Черно море.Само едно не е ясно засега.Дали новата република изцяло по подобие на Крим ще влезне в състава на Руската федерация или ще бъде съюзна на Москва държава като Беларус.Останалата част ще остане една примитивна Украйна без природни ресурси и излаз на море,а също и без армия.Единствено поляците ако малко поумнеят могат да се облажат с малко територии около Лвов.

77

Анонимен

преди 2 години

Хитлер: ще продължавам да обсаждам Ленинград до пълната декомунизация на града.

76

Гиб Мелсън

преди 2 години

Много ги боли за този Мариупол украинците, защото там се навряха най-изявените нацисти, бойците от Азов. Едва ли са предполагали, че ще ги свият в обръч и ще ги ловят като пилци. Падне ли Мариупол, войната е приключила.

75

Cartman1912

преди 2 години

До ДиневПускам телевизора и гледам 4-5 руски канала. Нали са спрени, как така?В Русия колко канала има различни от кремълските?Всяка втора дума на руснаците е лъжа. Толкова и за измишльотините за убийства на цивилни в Донбас от украинци. И всичко това го говорите, докато *** продължават да зверстват над цивилни.

74

ПЕШЕВ

преди 2 години

Да се разбереш с евроазиатска ор-к-а е все едни да се с споразумееш с ***. Лъжливо , долно и гнусно племе. руснак = лъжец. Да се разчита на догови и юридически гаранции ? ! За тези това не струва пукната пара . Но това всички вече го разбраха. Освен това всички видяхме какво представлява "непобедимата" армия на ***-те. :))) Смятам че вече не са в позиция да налагат ултиматуми ...

73

Анонимен

преди 2 години

До Лицемерите ЕСИмаш предвид започнатата от руски пратеници война на територията на Украйна?

72

Анонимен

преди 2 години

До Лицемерите ЕС "8 години Украйна избива цивилно население в Донбас! "Затова ли Русия 11 пъти блокира в ООН решение да бъдат изпратени наблюдатели, за да се установи какво точно се случва? Май Русия я беше страх, че ще лъснат войсковите им части в Донбас и това, което вършат там.

71

Анонимен

преди 2 години

Предложенията на Путин от декември миналата година вече не са в сила. Днес Русия има други, по тежки условия за запада.

70

Зозо

преди 2 години

"Освобождението" ?!? Ай сиктир!!! Никой не ще да има нищо общо с мордорското джудже.

69

Анонимен

преди 2 години

Трудно и жестоко е, но аз като страничен наблюдател бих оставил руснаците да се удавят в Украйна.

68

Анонимен

преди 2 години

Пинчерите лаят по един в'ъшлив oпосyм (Русия)...

67

Лицемерите ЕС

преди 2 години

8 години Украйна избива цивилно население в Донбас! Къде бяха тези които сега плачат за "невинната" жертва Украйна!

66

Анонимен

преди 2 години

Пинчерите лаят мечокът си върви.

65

Анонимен

преди 2 години

Азов, Айдар, десен сектор, които палеха български знамена, обругаха паметника на Христо Ботев. Избиваха хора в Донецк и Луганск. Не трябва да са на власт в Украйна. Хората от 2014 г живеят във война, но Европа си затваряше очите.

64

До 54

преди 2 години

Ти погледни видео материали от Мариупол 2014 година. Украинската армия гази с танкове и стреля по невъоръжени хора в центъра на града!!! Но някои много бързо забравиха тези извращения, които бяха радостно аплодирани от западните страни тогава.

63

аноним

преди 2 години

направили сте грешка в заглавиети - трябва да се махнат кавичките

62

Анонимен

преди 2 години

До Динев Така се постигна господстващо положение на едната гледна точка, но и това не е достатъчно.

61

Анонимен

преди 2 години

Разумните и изгодни за всички стартови предложения на Путин към САЩ и Европа, както се очакваше, бяха нагло отхвърлени. Путин спокойно се избърса и пусна булдозера. И вече виждаме, както обикновено, той формулира нов пакет от предложения, които ще бъдат от полза само за Русия, а на втората страна просто няма да ѝ бъде причинена твърде силна болка.

60

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха-ха! Типична съветска пропаганда. На тези глупости ще се вържат единствено крепостните ceляни в Русия...