57

Коко

преди 2 години

Успокоителното е, че Борис Джонсън говори руски. Има шанс да се разберат с Президента Путин...

56

Зелен Шебек

преди 2 години

Киев никога не е бил основна цел в тази война , а по-скоро отвличане на вниманиято от Домбас и югоизточна Украйна, районите с най-много рускоговорящи

55

Анонимен

преди 2 години

АКО СЕ ВЯРВА НА БРИТАНСКАТА ПРЕСА, РУСИЯ ОТДАВНА НЕ СЪЩЕСТВУВА! Те например отричат, че княз Александър НЕВСКИ е бил кат тъпан швшдите и Тевтонския орден!!!

54

Пдерасти руски

преди 2 години

То е ясно, че Фашия се беше прицелила много по-високо, но ядоха дървото.

53

Анонимен

преди 2 години

отдавна разбрахме че британското разузнсване е поръчково. Още от праха за пране нс Садам Хюсеин и последвалите Новичоци, Гебревци и т. н. стъкмистики за Баширов и Петров руските агенти вилнеещи из Европа

52

Анонимен

преди 2 години

Докато президента Зеленски слуша какво му казват британците и хамериканците май скоро няма да има надежда за мир.

51

Дедо Либен

преди 2 години

НЯМА ***, КОИТО ДА ВЯРВАТ НА БРИТАНСКАТА ПРЕСА !!

50

Анонимен

преди 2 години

Запада не заплашва СИБИРИЯ, защото там си живеят богато! Кой иска да си разваля рахатлъка! Виж, бедняците са опасни! Никой не обича бедни роднини и съседи!

49

Анонимен

преди 2 години

да даа то пък щото някой очсква публипното заявление нс британското ра, узнаване да каже нещо по различно от украинската пропаганда. Като гледам методично си отцепват цялата източна Украина демек Новорусия, с Одеса е разменна монета за Харков. Там остава единствен излаз на море и урките ще са пред дилема кое да отстъпят.. Разузнаване с пристрастие и идеология не става. Губи се реалността.

48

Анонимен

преди 2 години

Психолози,анализатори политици много разбирачи, без никакво покритие. По цял ден говоря с украинци, всички до един виждат и знаят че в тази война нямат шанс. Виждат тяхната и руската пропаганда,но знаят най-вече че Украйна ще намали драстично територията си.Знаят си и за Азов и затова как Зеленски се страхува от тях. Британското разузнаване какво да каже в тази информационна война, казва това което и се иска,а не това което е в реалност.

47

Анонимен

преди 2 години

60, грешка. САЩ са в реален фалит. За това е целия цирк първо с ковид, сега с войната. Искат да завъртят търговийка, че да се измъкнат от дъното, първо с производство на милиарди ваксини, а сега като ни накарат да дадем оръжието си, като иде фира и после като сключим договори за милиарди за ново. Разбира се ние ще платим оръжието предварително до последния цент и ще го чакаме 10 години да ни го доставят. До тогава се пазим с гол г*з!

46

Анонимен

преди 2 години

азов контролира дори спорните до преди няколко дни покрайнини на Мариопол- завода Азовстал! Не гледайте глупави руски пропаганди, а снимки, клипове на реални хора - бойци от Азов по социалните мрежи- там е истината а не в лъжите на коношенко! Азов контролира 80% от града, а преди дни от три конвоя с провизии и оръжие- ЕДИН ( първият) проби рехавата северозападна руска " блокада". Другите два баха обстрелвани и се върнаха в Крематорск! СЛАВА на Азов!

45

Анонимен

преди 2 години

Няма какво да си говорим. Печелят винаги богатите държави. САЩ са богата държава и пак ще спечели. Русия е бедна. Винаги е била.Дори един Китай е много по-богата държава от Русия.Но китайците са умни, не започват войни и нямат планове да нападат никого.Имат конфликт с Тайван и Тибет, но не са глyпaви - знаят че всяка една война е много скъпа. Ужасно скъпа.Затова си пазят капиталите. Нищо че се пишат комунисти.

44

Анонимен

преди 2 години

50 а кой ти каза, че иска да я превзема? Службите на ФАЩ? Ха ха. Никога не са я искали тая Украйна, даже искаха да я направят член на ЕС, заради търговията. Но откакто умните западняци решиха да правят Украйна натовска и да разполагат оръжие до границите на Русия, нещата се промениха драстично. Години наред Путин им казваше да се откажат от НАТО и да вървят по европейския път, но не! А Русия няма да позволи да бъде заплашвана, нито изнудвана. Проумейте го вече.

43

Анонимен

преди 2 години

Войниците искат да се връщат, дипломатите искат да намерят изход. Само руските военни генерали и форумниците говорят за бъдещи битки. Да де връщат руските военни окупационни сили у дома си и това е. Точка.

42

Анонимен

преди 2 години

Абе къде е Шайбу ли беше, Щайгу ли беше?

41

пияница мистик

преди 2 години

Много пр0cти комунисти пишат тук в подкрепата на един самозабравил се диктатор като Пyтитy :))) Половината са платени, разбира се, другите са промити мозъци, дето все още си мислят, че Червената армия ги е освободила от някой си :)))))))))))

40

Анонимен

преди 2 години

Рашките още се държат на краката си защото са многобройна nanлaч! Купищата трупове на колхозници се попълва от нови nълчuща чакащи реда си, но те намаляват всеки ден! Има ли тук храбри русофилчета, нямащи нищо против да издъхнат в блатата на Украйна срещу заплащане?

39

ХА ХА ХА ХА

преди 2 години

Страшният министър на войната на СССР 2.0 - Шойгу - е. . ., СТРОИТЕЛЕН ИНЖЕНЕР който даже НЕ Е ходил казарма! :)))) Но е верен човек на Путин. Връзкарство, корупция, НЕкомпетентост, кражби, липи. Россиа е завладяна от шайка криминали с яхти за милиони а народа пие борящник. Те тва е. На терен армията им е гола вода. Добре, ме от 10 изстреляни ракети 5 попадат някъде че да изглежда като война.

38

100минуса

преди 2 години

Британското разузвнаване след провала да намерят химически оръжия в Ирак, уж заради които незаконно атакуваха Ирак и ги разцепиха от бомбардировки, не е легитимен орган, на който може да се има доверие.