15

факт

преди 2 години

До сега Русия не е изтреляла и един куршум по Одеса, цялата паника е от нацистите там.

14

Анонимен

преди 2 години

Продължават медийните басни за непоклатимата украинска армия, докато Зеления се готви да хариже половин Украйна за да спаси кожата.

13

Анонимен

преди 2 години

Одеса ще бъде за десерт . Първо Днипро и Запорожието,Харков,Киев Черкаски ще е предпоследен преди Одеса.

12

Я, па Я

преди 2 години

Русия капитулира, но за да няма тотална излагация ще става по-малко, на порции. порция N 1, изтегляне от Киевска и Черниговска област. Сумска и Харковска се освободиха вече. Следват Харковска и Мариопол. После Домбас и Крим.

11

ЛДНР

преди 2 години

Нормален живот, изгориха 47 човека, обесиха бременна жена с телефонен кабел, защото записа зверствата на телефона си, създадоха лагери за филтрация и нацотряди избиващи инакомислещите без съд и присъда. Одеса ще си дойде по реда, денацификацията и демилитаризацията бавно и сигурно се осъществяват. Никой не бърза, у.роди забравихте че сърбите излязоха с децата си на раменете и с мишени на гърбовете си, когато натовската и.зм.ет бомбардираше болници и училища, наричахте това операция, отпадъци...

10

Без думи.

преди 2 години

Украта се връща от пазар с гаджето.С пазарската чанта и калашника.

9

.

преди 2 години

групата е много яка. имат хиляди фенове и у нас. потърсете в тубата Lu Joyce & Alexander Hodosevich - ДР Капуки 2017. за 5 години допреди малко имаха 75 гледания на клипа. с вас сме момчета (или там като каквито се определяте)!

8

Анонимен

преди 2 години

Ами то да се чудиш тия в днеса ли да отидеш да набиеш или да почнеш първо от сем в слатина .

7

10987

преди 2 години

Нямам думи за превода: "Анализаторът по сигурността Хана Шелест смята, че Одеса можеше да падне под Русия, ако промосковските лидери бяха създали капитулация в първите дни на войната."

6

Анонимен

преди 2 години

1 ти май не разбираш че тия там сами се препарират от страх и си пускат сирените като вудят някоя гарга. Ама така е като са гузни негонени бягат. Цялата тая псевдодържава трябва да престане да съществува щом като допуснаха нацистки групировки биолаборатории и какво ли не а откачалки просят оръжие докато скимтят че имало за какво да ги убият.

5

Анонимен

преди 2 години

Доста добър ден днес - наглото куче от Банкя не е лаяло по телевизиите

4

Вуте

преди 2 години

Драга ми мисирко ***, Прокопко те махна от Дневник, щото дори и св.ир..рки не си можела да правиш. Не ставаш и за Околовръстното.

3

10987

преди 2 години

Де беше тоя пещерняк, като подпалиха и загинаха 50 човека в Одеса, включително етнически българи? Стига с това укрипоклоничество! Обърнете внимнанието на българите в тоя район!

2

Анонимен

преди 2 години

Ну Путин... Погоди!... Я тебя достану!...

1

Анонимен

преди 2 години

Одесабеше поредния мега провал на руската военщина. Дори не успяха да направят десант некадърните руски военни.