24

Колю

преди 2 години

Яка пропаганда, превзели Ирпен. Другия път. Зеленски къде е непобедимата украинска армия. Днес какво си казал на преговарящите. Ще сваляте ли оръжие или не знаеш, какво са казали Азов по въпроса.

23

Анонимен

преди 2 години

Путин мачкай наред нацитата тука 90% от българския народ сме с тебе .Срещу Русия са само Паси ,Иво Минджев ,Плевн........нята и още една шепа евролиберални спарушени ибри--к --чииииии

22

Учуден

преди 2 години

Но Зеленски си вкарва автогол. "Ние побеждаваме Руснаците", коя нормална държава след тия думи, ще му даде военна техника и да се вкара във война в Русия, като ти се справяш перфектно, изтласкваш ги, побеждаваш ги. Ако нашите дадат С300 или Миг29 ще стане тъпо, защото ти нямаш нужда, а ние без причина ще влезем във война. Няма как някой да ти помогне и да наруши националната си сигурност, при условие, че жънеш успехи. По-добре спри да лъжеш, да имат мотив правителствата да ти помагат с техника!

21

Хохохоооо

преди 2 години

СВЪРШИ ВЕЧЕ МИТА ЗА РУСКИТЕ "ОСВОБОДИТЕЛИ" - - -ВЕЧЕ ОКОНЧАТЕЛНО МИНАХА В ГРАФАТА "УБИЙЦИ", И "ГАДОВЕ--АГРЕСОРИ"..... ХАХАХААА..... ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ГИ ПРОКЛИНА....!!!!

20

Нане

преди 2 години

Путин щял да определя рублата по трънският курс за юрохейците-1 евро=1 рубла...)))

19

Лъжа до измама

преди 2 години

Преди ден, според моя Красавица-Колумбина - вече се водеха воени действия пред Москва.

18

Анонимен

преди 2 години

Превземайте по- бързо Украйна и прочистете тази свещенна земя от фашистите веднъж завинаги. Зеленски го хванете в клетка като любимото животно за Путин

17

Анонимен

преди 2 години

Вчера една българка от Одеса разказваше как живеят в града, какво било и после започна да говори за това че там хората не говорят украински и как им били спряли руската телевизия, но те пак си я хващали със сателитки. И като каза че местните твърдяли, че май вината за тоя конфликт е провокирана от Украйна и тоя от БТВ я спря и пуснаха реклами. Вижте го в нета, би трябвало да има запис от сутрешния блок. И си направете изводите!

16

Хохохоооо...

преди 2 години

За убит войник в Украйна, Путин плаща по 1-млн.тапетни рубли на семействата..... ЗАТОВА ИСКА ГАЗА В РУБЛИ..... ХАХАХААА.... иначе ТРЕБВА да си харчи валутата...

15

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

При извършването на жизнено важна мозъчна операция е необходимо пациентът да бъде в покой. Защото прецизността на хирурга(Вл.Вл.Путин) не е достатъчна. Украинци,престанете да мърдате,докато Кремъл ви извади свастиките от главите!

14

Анонимен

преди 2 години

Цял месец басни как руснаците отстъпвали и накрая олеле мале

13

Анонимен

преди 2 години

Пропагандата вече е безсилна пред фактите.

12

Нане

преди 2 години

Преговорите се състоят вече от една точка-безусловна капитулация...))) гледам и в България бая краварски ***, кат тоя са се отчували за 30 години... Всеки ден са по медиите...)))

11

СМЕХ....

преди 2 години

РУСКИТЕ ВЪШКАРИ ОТКАЗАХА ЛИ СЕ ВЕЧЕ ДА ОБКРЪЖАВАТ КИЕВ..... ИЛИ НЕ ИМ ДОСТИГАТ ОЩЕ ВЪШЛИВИ. МУЖИЦИ.... ХАХАХААА..... ТА ВИКАТ И ВАГНЕРИТЕ ОТ СИРИЯ...?????!!!!!!

10

Анонимен

преди 2 години

наркомана разсипа страната!

9

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Зеленски ще бъде осъден на смърт и от украинците,защото вместо да си подаде оставка и по този начин преустанови Руската Военна Операция продължава да хвърля глупавият си еврейски народ в огъня. Зеленски е една отглавните причини за поражението на наемническата украинска армия. Да живее Русия !

8

Анонимен

преди 2 години

Дните ти на слава са преброени.

7

666

преди 2 години

"Просто нямам думи"......ееее, най-после,откога го чакаме :)))

6

dakotabg

преди 2 години

Май раша се готви,за тотален обстрел с ракети,за това се изтеглят!Зеленко,дръж се здраво за масата!До края на седмицата,ще си в Москва...,ама друг път!

5

Анонимен

преди 2 години

Вероятно ви плащат да го показвате този по 10 пъти на ден ? Ми стига вече повръща ми се