28

Крим не е руски

преди 2 години

какво очаквате от ***

27

Анонимен

преди 2 години

Сега в Европа има мирни демонстрации в подкрепа на Украйна, аху-иху, биричка, лафче... На есен обаче картинката ще е пак демонстрации, този път не толкова мирни, не с биричка, а с "коктейли" и не конкретно срещу Украйна, а срещу правителствата на европейските страни, фалирали Европа. Картинката се очертава да е интересна. Търпение за невярващите.Прочети още на: https://dnes.bg/rusia/2022/03/28/rumen-ovcharov-40-ot-prirodniia-gaz-v-evropa-idva-ot-rusiia.524951#

26

Анонимен

преди 2 години

Всички които са се облагодетелствували от Русия,държът за Путин.

25

Анонимен

преди 2 години

Р. Овч. помним това съкращение къде беше написано

24

Анонимен

преди 2 години

И какво? Ще се оставим психопата да ни изнудва с тая газ ли? Или да го оставим да ни пуска ядрените ракети?

23

Ром"с

преди 2 години

А с долари или евро ще плащаме на американците за шистовият газ!?Това е много важно,макър и много да мислят,че ова не е толкова важнл-ама не ,важно е и то е много ...!?

22

Червените милионери

преди 2 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; Куурнелия Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на БСП Пловдив; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на БСП Варна; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;В.Лечева-милионер, Г.Кадиев-милионер и още много червени милионери откраднали милиарди от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.

21

Анонимен

преди 2 години

Овчаров може да е всякакъв, но едно е ясно, разбира от енергетика. Не може разни икономисти и прависти които нямат никаква идея как става целия процес в енергетиката да бъдат по наясно от него, колкото и да не се харесва на някои.

20

1 до 5

преди 2 години

Днес беше приятен слънчев ден и N5ти не е носил подходяща шапка, т.е. малко е слънчасъл!! Затова му се привиждат западни агенти и Сорос им диктува какво да пишат в коментарите на Днес-а и да пишат небивалици и открита пропаганда, но той има тренинг и знае кое е вярно и кое чиста лъжа

19

Борба с корупцията

преди 2 години

Първо - Куурнелия да върне милионите гепени при прекупуването на Техноимпекс 1998г.Второ Г.Гергов да върне Панаира и ЦУМ и курорта Слънчев ден- подарени му от БСП.Трето - Масларова да върне 8.5 млн заграбени от ремонта на Старозагорските бани.Четвърто - Дългият инкасатор(Р.Овч.) да върне 250 млн от аферата с Белене.Пето- агент Гоце Първанов да върне 20 млн. от тройния шлем с руските проекти.Шесто- В.Лечева да върне милионите, с които с мъжа си закупиха земи и хотели в Гърция.Седмо,,, - Маджуков, Бр,Аспарухов, Гуцанов, Гущеров, Гечев ... и стотици други червени номенклатурчиц

18

US marketing

преди 2 години

"сърбаме една и съща попара 4-5 пъти." ...

17

Анонимен

преди 2 години

Тоя, дето окраде всичко, дава акъл какво можело и какво не можело. Поредният руски агент, за когото всеки трябва да е зависим от Русия и без русия няма планета Земя. Що ги каните подобни ..... да не казвам какви (кафяви на цвят).

16

И пшеницата в рубли

преди 2 години

И те дотам с европа....

15

БЛИЦПРЪЦ

преди 2 години

Россиа на Путькин 20 години даваше газ и с парите правеше оръжия. Една огромна територия с ресурси и бал ами. И сега се правят на велики уж завладяват държави - иначе възниква неудобния въпрос как Китай за 20г от селска държава са свръхсила а Россиа с огромна територия и ресурси си останаха рентиерска държава. Ако не продават газ са кръгла нула.

14

popa ot razgrad

преди 2 години

искаш евтин природен газ = ставаш роб на Русия...светът много късно разбра че енергийната свобода е нещо много скъпо и не всеки може да си го позволи...

13

Анонимен

преди 2 години

Какво толкова иска ПутинЕх, типично продажно русофилско изказване. Ама какво толкова искал Путин, не си заслужавали. Утре като нахлуят руснаците първо ще разтрелят предателите.

12

Анонимен

преди 2 години

Аз на някого, който уринира във фонтани вяра нямам. Министър на енергетиката при Жан Виденов (що за човек ще си кръсти детето Жан?!?) Депутат в 4 парламента. Пак министър на енергетиката при Стани_ШЕФ. Е, не се ли наяде, бе? Мааму стара! Завършил си УНСС - нали знаеш какво значи това? Утре носи съответната сума. И *** да сложиш там и той ще получи диплома. Икономисти - комунисти. Видяхме ви, бе. То една екселска таблица ви крие тая червена диплома дълбоко отзад. Пишете я в графа разход "газ".

11

Анонимен

преди 2 години

Бившият енергиен министър Румен Овчаров е ощетил хазната с над 2,6 милиона лева. Независимо какво е мнението му- той изобщо няма моралното право да дава оценки или съвети. Осъден е за умишлена безстопанственост. Защо изобщо му давате думата?

10

Червените крадци

преди 2 години

Партия, в която все още актуални са имената на Куурнелия Нинова(техноимпекс),Кирчо Добрев(куфар с марки през Калотина):):):):)Румен Овч.(заробващите газови договори с Русия)и за капак адаша му Румен Гечев(фалит на България и 1$-3000лв)избори вече никога няма да спечели:):):):):)Един път излъгаха хората с "независимия" избран от руския агент Решетников пилот Румен Радеф и това беше:):):):)

9

Анонимен

преди 2 години

Този е за Лустрация. Осъдиха го на 2 условно. Измъкна се.