29

Анонимен

преди 2 години

"До Анонимен 24 Няма начин. С путинофили/русофили НИКОГА няма да си приближим позициите. Просто вие имате още дълъг еволюционен път, за който няма да ви стигнат няколко живота. Застинали сте някъде в началото на 18 век и то в Анадола." ...ти преговаряш като Зелски! Успех!

28

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 24 Няма начин. С путинофили/русофили НИКОГА няма да си приближим позициите. Просто вие имате още дълъг еволюционен път, за който няма да ви стигнат няколко живота. Застинали сте някъде в началото на 18 век и то в Анадола.

27

Бай Дрън

преди 2 години

Като не искат да ***, да капитулират. Толкова ли е сложни?

26

Z

преди 2 години

Мир...

25

факт

преди 2 години

Зара ди дълги години двойни стандарти на запада към Украйна сега се случва тази касапница, те си затваряха очите за нацизма и геноцидът.

24

Анонимен

преди 2 години

"До Хасфалт Може, само дето аз не гледам телевизия. :)" ...и по-добре, може някой ден да приближим позициите си ;)

23

Анонимен

преди 2 години

До Хасфалт Може, само дето аз не гледам телевизия. :)

22

Анонимен

преди 2 години

Гледайки тази буква "З" ..... в Германия се приема в момента инкриминирането й за целите на пропаганда. Това означава, че в Германия руския терористичен знак е признат за еднакъв с пречупения кръст на нацистите. Точно както и трябва да бъде с две идеологии братчета.

21

Хасфалт

преди 2 години

"До Анонимен 13 Драскането не променя реалността, дори когато много ти се иска. :)" ...но БТВ и НОВА ти я променят! Жив и здрав, глупавите са най-щастливи!

20

аз

преди 2 години

До Анонимен13 - Това което пишеш е супер. (Даренията за Украйна). Къде бяха тия долни лицемери когато Украйна бомбардираше Донецк и Логанск?

19

факт

преди 2 години

У нас не купувайте нищо от "Берьзка"шефа им се продаде на нацистите Украйна.

18

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 13 Драскането не променя реалността, дори когато много ти се иска. :)

17

Анонимен

преди 2 години

БРАВО на Декатлон! Все повече ми се издигат в очите!

16

до 2

преди 2 години

До Анонименразбирам че предпочиташ руски бежанци пред украинските , но Украйна не е нападнала Русия а обратно.Като стигнат до путин ще го чакаме и него.

15

Асан

преди 2 години

Бойкот на шоколадите Рошен на еврея Порошенко само Своге :)))

14

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 6 "Бойкот на всички украински шоколади произведени от фабриките на Порошенко които масово напълниха нашите магазини!" От началото на войната съм минал САМО на такива, както и на украински бисквити. И преди не купувах руски бббоооклуци, но сега съзнателно гледам да избягвам дори и случайно пазаруване. Инструктирал съм съответно всички, които правят разходи от мое име или с мои пари.

13

Анонимен

преди 2 години

"До Анонимен 3 Абсолютно неосведомен си. На Запад подкепата за Украйна расте с всеки изминал ден. Знам, го защото наблюдавам какво се случва: даряват се пари и стоки за огромни суми всеки ден и това става с доброволна самоорганизация, дори без държават да се намесва." ...пич, не си ти, когато не си си взел поредната доза!

12

Декатлон

преди 2 години

Спортните магазини Dekatlon също са от тази групировка и не са затворили в Русия! Призовавам да бъдат бойкотирани в България, за да не захранват Путин с данъци и заплати и после тези пари да се използват за война срещу Европа!

11

стига бе

преди 2 години

Тия укри вече прекалиха с наглостта си!Значи всеки да съсипе бизнеса си, да уволни служители си, само и само да угоди на бандерафашистите. Укрите защо не спрат транзита на руски газ?

10

Анонимен

преди 2 години

слава украине в составе россии