217

в ада

преди 2 години

да пратищ мюсюлмани да избиват православни християни, скоро Бог ще ги вакра в АДА

216

Щирлиц

преди 2 години

Много фантастика гледате...Все едно България да се откаже от половината Македония.

215

Ха!!!!!

преди 2 години

A добър ден бе! Как се сетихте? Добре че ни казахте! Че той вече си е присвоил геополитическите територи които го интересуват- особено край моретата.

214

дейли нюз

преди 2 години

А кой ще компенсира Байдън и сие, за загубените лични инвестиции в украинските биолаборатории ?

213

Solar Power

преди 2 години

До Украйна: Не се притеснявай. Когато Русия загуби войната а това ще стане точно както стана в Афганистан през 90-те... Замразените златни резерви ще отидат за репарации а чичо Сам ще даде заем на Русия точно както през ВСВ на Сталин :) Всичко е планирано много отдавна. Жалко за жертвите и от двете страни, а още по жалко е,че Путин от лакомия за земя падна в капана. Малко ли му е територията ?!?!

212

Украйна

преди 2 години

значи на края на Русия...............Украйна или ще се откаже да подкрепя фашистите или ще бъде срината със земята и ще бъде пак построена отново......вече като област от Руската федерация!!!

211

Ясен Желязков

преди 2 години

Аве, руские друзя, почему си направихте рублите на стотинки? Преди 40 години поне ЛАДА можеше да си купиш с рубли, сега дори не те пускат в чейнджбюрото. Как го допуснахте?

210

Анонимен

преди 2 години

Русия била ограбена хахаха, тоя газ и петрол безплатно ли го дава. До колкото знам даже те доста се натискат да продават. Даже и смачкаха всички конкуренти който могат, но идва видов ден. Скоро ще си държат ресурсите и ще си живеят в 20-ти век.

209

Анонимен

преди 2 години

Да не престане Русия да съществува.

208

Анонимен

преди 2 години

Путин няма да разделя нищо. След края на войната, всички укронацита ще са вече разселени по ЕС, а измислената Украйна ще престане да съществува.

207

Анонимен

преди 2 години

Ако зелената ряпа е ришила да се омота с одеало, нека да спази посоката. Хитлер бил завит обратно на часовниковата стрелка, противно на нацисткия устав, за да немогат да го одмотат докато съвсем не е изгорал. Ряпата има две опции по или обратно на часовниковата стрелка. и друго, пошепнете му да си напълни пожарогасителите с бензин. ой ой ой. ОЙ комично взе да става. Да дойде самосвала със чакъла. Гасенето да се прави само с камъни и пресен бетон- ще викнат неблагодарните

206

Жал ми стана

преди 2 години

Путин може да опита да раздели Украйна на окупирана и неокупирана, след което окупираната да бъде разделене на окупирана и неокупирана. . . и когато остане един украинец сам да избере в неукопираната или да одинамайнатси . . . край пътя под едно дърво скромен камък с надпис тук е погребан единбезименен и безвере двуличник, бевш пионер,комсомолец и КПССесник,излъгал че ще спре войната и виновен за смъртта на хиляди невинни люде.Почетете го защото ако небеше се самозапалил още хора щяха да загинат

205

Анонимен

преди 2 години

Явно не разбрахте за какво е тази ярост към Русия.Те имат ресурси които изнасят,ако няма ресурси няма стоки,а любимото печатане и впоследствие инфлацията е именно върху обезценяването на човешкият труд и ресурси.Хора също имат, които не са излезнали от Русията щото не са в ЕС и пак в западни заводи работеха.Не стига това,че им изнасяха ресурси,ами после защо им пада рублата.Я погледнете последните 10 години колко се е обезценила.Сега целата инфл.Запада ще я стовари върху себе си а не на чуждГРЪБ

204

Анонимен

преди 2 години

Путин и руският народ разбраха,че през капитализмът пак Русия е търсена за да бъде ограбена,заробена,лъгана и народът му да тъне в мизерия.За Северен поток 2 съзнателно се избягва как беха излъгани руснаците.Те се нуждаели да продават да и да им пада валутата на борсата и от това се нуждаеха.Обърни им гръб Путине,те са европейци ще се оправят,все ще намерят другиго да ограбят.

203

Анонимен

преди 2 години

Пишат, пишат за Украйна, а новини няма. Само пропаганда и дезинформация.

202

Украина

преди 2 години

Няма исторически и политически предпоставки да съществува като отделна държавна общност. Украинчетата са руси и винаги са били такива. Все едно тук у нас, добруджанци да твърдят, че са някакъв самобитен, отделен от българския етнос и да претендират за самостоятелна държавност. Това граничи с абсурда.

201

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 214 "Западна Германия просперира след ВСвойна по три причини - първо, не плати грам репарации" Когато поста ти започва с лъжа, няма как да си мислиш, че някой ще ти вярва за всичко останало.

200

До 211

преди 2 години

Много си прав. Бъдещето принадлежи на Германия и Япония. (Рим)-Берлин-Токио се завръща!

199

До 225

преди 2 години

Този коментар, абсолютно същия дума по дума, го четох преди около седмица в същия този сайт. Поне се старайте, заслужете си парите. Не става само с копи-пейст, друзья.

198

От 223

преди 2 години

Единствения начин да няма дългосрочен конфликт е руската армия да се върне незабавно и Кремъл да премине през етап на пречистване. Като гледам и коментарите тук, по-скоро дългосрочен конфликт да знаем че ще бъде. С десетилетия.