76

Секой сам си преценя

преди 2 години

Бляскавата вечер на фалшивите сълзи и усмивки беше по-кринджава от всякога. Аз я гледах, за да вида дали ще говори Зеленски. Неколко загубени часа, които никой никога няма да може да ми върне.

75

Анонимен

преди 2 години

До Deep Zone "Лично бих му дал оценка 8/10," Не бих му дал повече от 7/10 и то защото, както казваш и ти цялостния пакет (музиката, ефектите) е силен. Просто историята е осакатена и яко захаросана. За това колко силен е един филм добър общ критерий е колко пъти би си го пуснал да го гледаш отново, особено като за развлечение. Ами, Гладиатор не е от филмите, за които се сещам, че бих искал да гледам отново.

74

Анонимен

преди 2 години

Повръщам.....

73

{Palna Tapnya}

преди 2 години

Нали го гледах. Фалшиви усмивки, фалшиви усмивки, продуктово позициониране, уж неочаквани сценки. Скука и Криндж. Вчера оня гея каза, че там некви бабалюги плащали 100 милиона за лобизъм и ти става ясно защо няма хубави филми там. Въртят ми три филма като някакви хитове, кой от кой по-залухав, прокарват политическа пропаганда, дрън дрън йерини.

72

Анонимен

преди 2 години

Като няма смислени филми, поне има шамари за публиката! Малко на ромска сватба заприлича тоз холивуд.

71

путинофил

преди 2 години

Абе защо няма руски филми? Искаше ми се да наградят новия филм "Za Putinu" на Мосфильм с режисьор Лавров и в главните роли Медведев и Песков

70

Deep Zone

преди 2 години

Към автора- два пъти си повторил абзаца за "Белфаст", мейт :) Поправи си го.

69

Deep Zone

преди 2 години

Абсолютно съм съгласен, че "Гладиатор"-ът е изключително надценен като филм. Да, Кроу и Финикс са страхотни, Цимер смазва със саундтрака, но има доста проблемни моменти в сценария. Изключително захаросан е, буквално е все едно гледаш нещо на Дисни :D Лично бих му дал оценка 8/10, или както казва любимия ми кинокритик Благой Иванов- "идеален филм за петък вечер" :D Но да се смята за шедьовър или нещо епично.. смешно е.

68

Анонимен

преди 2 години

Оскарите упорито се напъват да минат Евровизия по политкоректна дебилност. Аха - аха и ще им се получи. Защо обаче нямат за пет пари акъл да осмислят, че и резултатът ще е като при Евровизия - на бунището на зрителския интерес.

67

айде стига вече

преди 2 години

Мултимилионери в дрехи за десетки хиляди си раздават златни статуетки, а нема нужда.

66

Анонимен

преди 2 години

До До 57/63 "Изключвайки "Жокерът", останалите заглавия са посредствени в най-добрия случай и се харесват единствено на либералчетата и антифа феновете." Буди смях претенциозното ти невежество. Гладиатор е типичен филм базиран на антична история, което обаче е захаросана за сметка на "екшъна" и специалните ефекти. От друга страна абсолютно всички изборени филми са много сериозни демонстрации не само на сюжет, но и на дълбоки проблеми, както и на ВЕЛИКА актьорска игра.

65

я пак

преди 2 години

Ще стане като с футбола - в миналото много хора са го гледали а вече никой не ***...

64

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 64 "общо взето нямат един истински филм" Я обясни, какво точно е "истински филм"?

63

Анонимен

преди 2 години

До до 58/61 "То и властелинът на пръстените е на Толкин ама руснаците го направиха първи на филм. А сега де..." Примера ти те закопа, защото се вижда, че не е важно кой го е направил първи, а какво е качеството на продукцията. Впрочем, кой е режисьора, който е "направил" това, което твърдиш и през коя година? Естествено, това по никакъв начин не променя факта, че Соларис не е направен по руски сценарий. Лем и Тарковски са работили заедно и макар и да са имали различия, филма е базиран на романа.

62

Анонимен

преди 2 години

Оскарите станаха като Евровизия - уви! Давайте да възраждаме "Ален мак", че там поне беше ясно какво и защо се награждава.

61

Анонимен

преди 2 години

винаги е всичко е било боза, дори филмите ,които цитирате по-долу, или са някакви фантазмагории или филми възхваляващи мафиотските приоми, или пък правят сладникави филми , общо взето нямат един истински филм, защото обществото им е фалшиво, всичко им е фалшиво съчинено . просто държавата им краде каквото може от колониите, и използват някакви актиори , сценаристи и така нататък, да си съчинят някакъв тип култура, изкуство за да градят имидж на нещо,както им е угодно за към момента..

60

До 57

преди 2 години

Срамота е да сравняваш шедьовър на седмото на изкуство като "Гладиатор" с политкоректната пропаганда, която си изброил. Изключвайки "Жокерът", останалите заглавия са посредствени в най-добрия случай и се харесват единствено на либералчетата и антифа феновете.

59

До 58

преди 2 години

"Гладиатор" може и да е копиран и да не е исторически достоверен ама е кино от най-висша класа. Майсторлък във всяко отношение. То и "Дъ Департед" е римейк на един корейски филм, но е класи над оригинала. Много зависи от режисьора и актьорския каст. Сега, Соларис и Сталкер няма кой да ги римейкне, защото Андрей Тарковски е само един.

58

до 58

преди 2 години

То и властелинът на пръстените е на Толкин ама руснаците го направиха първи на филм. А сега де...

57

Сър Уилямс

преди 2 години

При други обстоятелства да заститиш честта на жена си е задължение. Но тук нещата са различни, уил смит стана известен с това, че жена му му е слагала рога доста време, имат и заедно интервю по въпроса ... Тя да го третира така, а той да раздава шамари заради нея, уил смит е по - жалък от чер.вей, нищ.ож.ество *** и срам за човешкия род!!!