28

Анонимен

преди 2 години

В заглавието се съдържа цялата наглост на краварите

27

Анонимен

преди 2 години

Откъде на къде краварите ще сменят "режима" в Русия ?!?!?! Нали е намеса във вътрешните работи на суверенна държава ? Или за тях не се отнася ? Тия за какви се мислят бе ? Може би все пак най-накрая ще получат каквото искат - ядрен удар.

26

Джокерат

преди 2 години

Кирче , слушай какво ти обещавам на теб и на прокълнатата ви юдейска организациика дето си тикате нослетаТА дето не ви е работа. ЩЕ ВИ ИЗРЕЖЕМ НОСЛЕНЦАТА КИРЧЕ. НАЛИ НЕ ОБИЧАТЕ СТАРОТО И НЕ ГО РАЗБИРАТЕ. . АЗ ПЪК КИРЧЕ СЪЩО КАТО ПУТИН МИСЛЯ ЧЕ ЕВРОПА И ПЕЧАТНИЦАТА И ЗА ПАРИ СА КОМПРОМЕТИРАНИ. С КАКВО Е ПОКРИТА БРИТАНКАТА ЛИРА СТЕРЛИНГ ДА НЕ Е ПОКРИТА С КИЛОТИТЕ НА ДЪРТАТА ЧЕ ДА Е ФАКТОР. ВЕДНЪЖ ЗА ВИНАГИ ЮДЕИТЕ ЩЕ ГИ ИЗТРИЕМ ОТ ЗЕМЯТА. Обещавам че Идва края ви шезо френици

25

Анонимен

преди 2 години

Добрите крварчета никога не са искали исменяли режими по света. Те са все невиннички и с чисти помисли. :)))

24

Късно е!

преди 2 години

Поне от десет години, основна цел на САЩ е свалянето на Путин. Просто вчера Байдън заяви това публично. Що се отнася до Блинкен, в момента той е подчинен на Байдън, така че не е в състояние да се изявява като инстанция над президента на САЩ и да отменя негови изявления.

23

Оффф

преди 2 години

Всеки път трябва да поясняват дементния какво е искал,или не искал да каже.Какви стратегии,какви пет лева?Бомбардировките са техен патент и сега шах,че руснаците са усвоили уроците им.Какво дирят 750 военни бази в 80 страни по света?Чий го търсят по света?А и в прехвалената им армия скоро ще трябва да се определят ,кой от какъв пол е,че да е политкоректно.

22

Анонимен

преди 2 години

Важното е да имат стратегия за навременната смяна на памперса на бай джо. Да не стават бели като във ватикана, два часа не могат да го изчистят.

21

До Щирлиц

преди 2 години

Ти гледай на твоя Путин памперса. Цял ден седи о*ран в бункера и държи всички на по 10+ метра разстояние.

20

защо

преди 2 години

"Стратегията е съвсем различно нещо" И какво е стратегия? Светни ме ако обичаш?

19

Чудя се

преди 2 години

Чета коментарите и се чуда - или сайтът е зомбиран (хакнат) от москоу, или много яка кибер далавера прави митрофинчова!

18

За бай Изддън

преди 2 години

беззъбото куче може само да лае!

17

До 15

преди 2 години

Е да не е излъгал човека. Никъде от изброените от теб нямаше стратегия. Директно влезнаха с бомбите и оставиха милиони цивилни жертви. Стратегията е съвсем различно нещо

16

Твърдо съм убеден

преди 2 години

Русия са ФАШИСТИ!

15

САЩ са

преди 2 години

Фашисти....

14

защо

преди 2 години

"Както знаете и както сме казвали многократно, ние нямаме стратегия за смяна на режима в Русия - или където и да било", Никъде, ама наистина никъде! Нито в Либия, нино в Алжир, нино в Египет, нито в Сирия, нино в Ирак и още по малко в Корея и Виетнам.

13

US меки китки

преди 2 години

С над 57% ЛГБТИ+ персонал включително и в командния състав , американската армия скоро няма да има стратегии за НИЩО . Ако някой си е направил труда да следи военните бюлетини в САЩ за последните няколко години, ще види че Армията на САЩ отдавна изпитва недостиг на кандидати за войници ... изискванията вече бяха снижени няколко пъти .. а опитите да агитират някого да се запише стават смехотворни.... Тролчета, спрете да гледате бозичките за Железния човек и Спайдермен и прочетете малко US медии..

12

Щирлиц

преди 2 години

Можете да смените единствено памперса на вашия президент.

11

Анонимен

преди 2 години

Олеле божке не съм вярвал, че персони като Байдън и Кемала ще се президент и вице на САЩ.

10

Анонимен

преди 2 години

Това да не би да е Шоуто на Бай Дън?

9

Анонимен

преди 2 години

хаха,ще падна от смях с тея американци,да си признаем стават за комедианти