50

поговорка

преди 2 години

Който нож вади, от нож умира.

49

Саломоня Пасе

преди 2 години

Ей, аз си жертвах трабантчето за да ви продам.. пардон... да ви дам Бъдеще, а вие сега не искате да правите каквото ви кажа! Как може така! Неблагоддарници!

48

Анонимен

преди 2 години

60 Русия никога не е искала Луганск и Донецк за себе си. Искат независимост на двете републики. Не да ги правят част от Русия! Четете бре хора. Стига повтаряхте като папагали дивотийте на кабеларката Кейбъл Нюз Нетуърк, по-известна като CNN.

47

На украинците

преди 2 години

Не им трябва държава. Те искат да живеят охолно. Все им е тая какво пише на паспорта им. Просто нямат държавна традиция и история - данни 30 години. САЩ са ги продали на Русия, щото НАТО им е по ценно. Русия от друга страна си осигурява буферна зона на запад до натовските държави. Това е. Действията на САЩ и Русия са синхронизирани.

46

Анонимен

преди 2 години

Укропския посланник не разбира - Укропия губи войната, губи военна сила, губи население, губи територия, губи икономика. Укропия губи войната. При все това - Укропия настоява на преговорите да не губи нищо?!? Нула отстъпки от Укропия и после реват че нямало напредък по преговорите?!?

45

На попа Тодоровата

преди 2 години

Ша ва украда Берьозките, ако не Ми се подчините! УРАААААААААААААААААААААААз от БКП-то забогатях и То ме научи! Сега всички сте ми поби! Мислете му! Калпазани русофилски!

44

Анонимен

преди 2 години

45 държавите дето ги изреди с нацистки лагери ли са? Да са обявявали че ще произвеждат атомно оръжие и ще го мяткат в Москва? Когато съседа ти е нормален може да си членува където иска, когато е из*род с нацистка вяра всеки негов жест те поставя на тръни. Да си бе стоял мирно Зеленски, сега щеше да прави търговия, а не война. И щеше да печели милиарди. Но лакомията му се оказа безкрайна. По тоя повод, забелязахте ли че напоследък изглежда доста охранен? Явно в бункера му няма липса на храна.

43

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 47: Я - двама лиззаачи са ти цъкнали (до сега) минусчета. Герои! Признаха си! :)))))))))))

42

Анонимен

преди 2 години

Украйна ще победи. Путин го знае, но отлага нещата. Прави планове как да не остане с празни ръце, но руснаците няма да получат нищо. Напротив, ще изгубят Луганск и Донбас изцяло. Путин ще изчака още негови войски да бъдат избити, за да тръгне да търси мир, като оправдание. Краят е близо.

41

Бай Дъън

преди 2 години

Стигнахме Дън-ото! Не можем да измислим вече нищо друго, освен, че на пазара сме чули, че някой има хим. оръжие. Но вие да ни вярвате и да сте послушни, че иначе ... Плевнята и Кичо няма да са ви последните унищожители.

40

Днес

преди 2 години

В Доненцка област е завършило обкръжението на голяма Украйнска воена групировка,съставена от ВСУ и фашиски отряди който дълги години рушеше и убиваше хора в Донбас.Дали ще има оцелели и пленници.?!

39

dakotabg

преди 2 години

Че не е вярно,не е,но за съжаление!Ние виждаме и знаем,че истината е между редовете!Научили сме се!

38

Анал Лизатор

преди 2 години

Аз виждам едно. Че руснаците имат топки и се бият смело. И азерите имат ама по мънички, щото да нашаднеш Карабах е детска работа. А Украйна напомшана със стероиди и надъхани фашяги е съвсем друго нещо. Коя западна армия би се сражава;а по суша срещу армия като украинската и да дава хиляди жертви. Кой краварите ли, швабите ли или франсетата хахахах. Рашките ме кефят чисто като военна машина. Изобщо не говоря за каузата им и прочее. Но една армия трябва да е ефективна това е. Дали ще напада или бр

37

Анонимен

преди 2 години

Каквото и да говори укропският фукционер, накрая всичко се свежда до "ЕС отпуска допълнителни 500 млн евро за Украйна и ние имаме доста сериозни шансове за победа. Това убеждение расте в нас с всеки изминал час и всеки изминал ден. Много е важно тази подкрепа да не бъде намалена или да не бъде прекъсната". За укропската власт е важно колективно западните спонсори да наливат все повече и по-дълго пари и оръжия и съвсем не е важно колко украинци ще загубят живота си.

36

Bp

преди 2 години

Целта на Путин е да възкреси СССР с неговите сателити, но това няма да се случи, ако ще и два живота да изкара. Всички източни народи им събрахме попарата 50 години СТИГАТ!! Започна с Украйна, но няма да спре до там.

35

Анонимен

преди 2 години

Скукс ако наистина сте допуснали лаборатории от американците ще трябва да сте занулени и малко ще ви е унищожение

34

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен39. Що? К'ъф го диреше чича ти Сам в:- Виетнам;- Сърбия;- Ирак;- Афганистан;- .......( и 1000 още такива)?Ти що му лижеш северните части?

33

Анонимен

преди 2 години

До 28"Целта на Русия винаги е била само една, да нямат натовско оръжия на границата си")))) Естония, Литва, Латвия, Полша от друг континент ли са? От Прибалтика до Санкт Петербург и Маскве е по-близо от колкото от Украйна до Москва.НАТО никога не е разполагало далекобойни ракети в Прибалтика, а Русия има такива в Калининград ска област. Русия не иска НАТО на границата си, а ако превземе Украйна, ще граничи с още 3 НАТОвски държави.

32

Анонимен

преди 2 години

36 откакто руснаците намериха първата лаборатория на войниците им бе дадено маски за защита от химическо оръжие. Това какво ви говори? Какво се е разработвало в тия лаборатории освен болестотворни микроби? Янките след всяка завоювана лаборатория пишат за химическо оръжие. Защо? Защото знаят какво са разработвани ли?

31

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 28 : Абе y-йо, какви централи гърмиш с боолния си мозък (или 3 мозъчни клетки)! Имаш ли идеч, че една гръмнала централа е по-страшна от 1000 ядрени бомби бе, кккрррретеееен! Имаш ли идея изобщо каква е вероятността за разпределение на резултатните радиоактивни екементи по менделеевата таблица бе и-ди-от? Що не си си писал домашните? Я да ходиш да си таковаш родителката, щото заради такива като тебе сме на това дередже. От АЕЦ разпределението е в перифертята на таблицата ... абе...