848

Анонимен

преди 2 години

Войната ще спре като спрат и доставките. Кой какво иска се вижда.

847

Анонимен

преди 2 години

Колкото повече говори, толкова повече глупости ръси. По-добре за него е да не говори, но за бивш комсомолски секретрар е невъзможно.

846

СС

преди 2 години

Чехльоооо, стига си ръсил глупости. Като искаш дигай се и заминавай да се биеш в украинската армия. И това се отнася за всички, които толкова много мразят руснаците, ама само на приказки и освен да плещят и да пишат из форумите друго не правят. Ето, да се организират с тоя фърчиплещник и да заминават.

845

Анонимен

преди 2 години

Синоптичката сигурно едвам го спира да не отиде в Украйна да се бие

844

Ахил

преди 2 години

Има една поговорка. Ако двама,от тримата братя се сбият,третият не им раздава оръжия. Това да си набие в тиквата чехльото плевнелиев.

843

Антинатовец

преди 2 години

Хайде бе боклуко Плевел ходи в Киев и се би до братя Кличко какво чакаш на никой няма а му дреме ако те гръмнат даже и на Деси Банова няма да пророни сълза нея я интересуват само парите ти ти за мъж не ставаш ти си Мистър Бийн.

842

Охххх...

преди 2 години

Всички знаем, че плевелите никнат на пролет.

841

Анонимен

преди 2 години

Казано е:"страшно е когато се вземеш на сериозно,а още по- страшно когато си повярваш""" "бедността е най голямото наказание за един *** народ"Р.Рейгън.

840

Странно

преди 2 години

пък постоянно дават че оръжията и мунициите на украйнската армия са български как става този номер незнам....

839

Предозиране

преди 2 години

И чаршафи са много.

838

анонимен

преди 2 години

Този път съм съгласен с Библията - всички са грешни! Стига сте демонизирали Путин! Разбира се, че ще си гледа интереса, то другите ама никак не си гледат интересите! Доскоро малко се млатеха къде ли не, не че са се спрели и сега с войни напр. в Африка, дето се преплитат пак интереси на този и онзи, ама само Русия виновната. Малко колонии по целия свят доскоро, че и сега ограбваха и създаваха днешната ситуация, вкл. и нас осакатиха с вечните си интереси!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

837

анонимен

преди 2 години

Какво значи радикално разделяне - рускоговорящите в Русия, но как ще стане? Разбрахме, че само щатите могат да правят държави и каквото си искат, всичко друго е фашизъм и т.н. Особено дразнещи са тези със сравнението с Кърджали как моментално ще го вземела Турция, то за хора колкото един град според тези трябва да им дадем половин България. Да си направят справка с историята на Украйна и нашата и после да правят нелепи сравнения.

836

София

преди 2 години

мълкни бе лицемер!

835

анонимен

преди 2 години

Войната трябва да спре незабавно, защото губят всички, дори и не само воюващите. Е, някои ще спечелят. Най-дразнещото е, че се създаде ужасяваща истерия срещу Путин, без никой да отчита неговите интереси, а всички знаем как си бранят интересите едни. Защо никой не пищеше така за загиналите като почнем още от Виетнам, да, имаше съпротива срещу тази война, но не беше в такъв мащаб. Мисля, че трябва тези в Украйна да се разделят радикално и всеки по пътя си, иначе ще са вечен източник на войни.

834

Колио

преди 2 години

До Българин 295Чехлите са част от традиционното облекло на Украинеца чехли чорапи дебели Анцунг,нещо като 90те и семки задължително

833

Анонимен

преди 2 години

Ес трябва да започне да се съобразява с България, ако не искат много им здраве. Ние война с Русия не искаме и не подкрепяме европейски русофоби. По целия свят ще представим европейския съюз като една фашистка или нацистка организация.

832

Анонимен

преди 2 години

Плевнелиев трябва да бъде заловен и доставен в украйна като помощ. А чаршафите да бъдат спрени.

831

Анонимен

преди 2 години

Плевнелиев трябва да бъде заловен и доставен в украйна като помощ.

830

Българин

преди 2 години

Пълни глупости. Няма и един украински град, който да е превзет от руснаците. Каква половин Украйна, балъче?! Та руснаците не могат да се оправят и в Донецк и Луганс, който уж контролираха от доста време. Цирк!!!

829

Даваме

преди 2 години

Плевнелиев. Халал да им е.