504

Бебе

преди 2 години

Тая сигорно ще поиска и в Украйна да издигнат паметници на убитите невинни момчета при сегашната война. А в Русия има ли паметници на загиналите българи на фронта през втората световна?За кого са се сражавали и умирали българските войници тогава?

503

идетрибунал

преди 2 години

Като чете човек излиянията на толкова много умствени и хормонални сбърканяци по въпроса,сериозно се замислям за бъдещето на родината!Историята познава много случаи,когато цветущи държави и народи са изчезвали от картата на света!За всички сайтови онанисти ще поставя един въпрос върху който да помислят,разбирасе ако има с какво-България няма един съюзник и приятел на Балканите!

502

анонимен

преди 2 години

Захарова, защите своите войници и не ги пращайте на война, за да не правите нови паметници!

501

Ами

преди 2 години

Нали Сталин бил казал - няма човек, няма проблем. Да направим няма паметник на съветската армия, няма проблем.

500

Българин горд

преди 2 години

Взимайте си паметниците и обратно в Азия. Българите не желаем нищо руско!!!

499

КуКлус

преди 2 години

В България има доста нацисти и подръжници на САЩ ! Ако им кажат да издигнат във всеки български град паметник на американски президенти ...ще са съгласни ....България е една незначителна вече за никой ***......е оня германски художник добре ни нарисува и пак не си вземхе поуки .....Направете минималната заплата в България 200 лв. с предтекст че така е редно за да се спасим от кризата САЩ така казаха че това е единствения ни шанс ....и народа ще миряса ...олиото и 80 лв да стане няма проблем !

498

Георги

преди 2 години

Тази съветска армия идва и нас да освободи... както освобождава Украйна...

497

Анонимен

преди 2 години

Казват, че сме братски народи и имаме обща история. Това е така, но нима с Украйна не са, че ги избиват. Някой ден може да решат, че и България е тяхна.

496

Анонимен

преди 2 години

М/у другото кога ще сменят имената на кварталите Красно Село и Красна Поляна че ми луха на СОЦ като ги чуя.

495

Анонимен

преди 2 години

Нестига че са ограничени и алкухолици ама са и адски нагли убийци на деца.

494

---------

преди 2 години

За паметниците на руските войни съм съгласен но за паметниците на комунистическите руски войни НЕ. Все пак България е освободена от Руската Империя не от Комунистическата Армия.

493

ПроСоТо

преди 2 години

До Waleri...Никой не е съвършен !..Но както казва Пателина:-"Миналото си е минало,то не може да се промени..А ние сме в бъдещето"..

492

ПроСоТо

преди 2 години

та както нваписах,но не мина:-А Чичо Сам гледа от страни,подхилва се лукаво и потрива ръчички..А вий,вий сте....

491

Waleri

преди 2 години

Двоен стандарт - разумен подход за някакви си паметници и гробове, а за войната не. Защо не вземе тая едно барабанче и да поведе отиващите на м....та си

490

ПроСоТо

преди 2 години

м/у другото,нека да припомня намизираблите:..-Заради манията на лудия австрийски евреин,през ВСВ загинаха над 50 МИЛИОНА невинни човешки същества !....50 МИЛИОНА !!!!!!...Ако не беше СА ,сега повечето от вас щяха да са "ТРЕТА КАТЕГОРИЯ същества",които щяхте да СЛУГУВАТЕ на "Арийската раса" !...Така са промили лимките в гаванките ви,че не само не сте в състояние да ОСЪЗНАЕТЕ какво точно се случва,но и да нарочвате освободителите ви /на практика/,"агресори"...Това и магаретата не биха направили

489

ПроСоТо

преди 2 години

"Благодарността е бреме,а отмъщението-удоволствие"....Това е житейската "правда" наМИЗИРАБЛИТЕ..М/у другото,още от преди Адама..

488

Анонимен

преди 2 години

Лелчето от толкова бяс се е посбабичосало вече...

487

туз

преди 2 години

българия винаги ебила предателка и ще докато не изчезне от картата

486

Анонимен

преди 2 години

Целият свят ви мрази, bokluci. Паметника ще бъде демонтиран и нарязан на скрап.

485

Анонимен

преди 2 години

Ние какво племе сме и тоя *** Киров къв е него знам дръънка глупост Балгария щтяла да санкционира Русия хмях в залата по точно Русия може нас да ни санкционира тоя Кирчо май него слуша главата