494

анонимен

преди 2 години

При сегашните ракети какво толкова значение има кой къде бил разположен? Ами и руснаците да си разполагата ракетите близо! Не, това е наистина за влияние и власт, както по-долу се пишеше. Това, което оправдава Путин е, че всички големи правят същото, прикривайки се най-лицемерно под празни лозунги и заблуждавайки обикновения човечец как е длъжен да работи без пари........., не че е нещо ново това.

493

Анонимен

преди 2 години

Поредните руски нелепици повтарящи пропаганда от началото на 50-те г. на миналия век, когато се разгръща Студената война.

492

анонимен

преди 2 години

До стига с това.....Аз също смятам, че не са един народ. Езикът ли им един и същ, понасяха ли се досега с руснаците или само гледаха как да ги дразнят в продължение на години? Макар че Путин прекали и трябваше по друг начин да се бори за тях, а не с клане. Да се разделят, да си вземат рускоговорящите райони, а Украйна да влиза където си ще, защото рано или късно така ще стане.

491

анонимен

преди 2 години

Стига с това как руснаци и украинци бил един народ! Един народ са само в част от източна Украйна, това, че от там била почнала държавата Русия преди хилади години не значи, че продължават да са един народ. Затова да се разделят и точка, защото ще се мразят ужасно. И какво, като била влезела Украйна в НАТО? Погледнете на картата с колко много страни от НАТО граничи Русия! Стига с тези влияния и темподобни допотопни схващания! Това се отнася и за щатите, не само за Русия........

490

Анонимен

преди 2 години

Чичо Сам е в основата на всички войни! Премахнете го...

489

А

преди 2 години

До коментар 540. Що бе така срещу англосаксите? Те французите нямаха ли колонии. А Русия няма ли? Това Средна Азия, Кавказ, Прибалтика, Молдова кой ги владее?

488

Пролив имени Сталина

преди 2 години

Дай Боже това да се случи час по-скоро! Целият свят ще е безкрайно благодарен на Русия - светът ще стане наистина едно добро място за живеене! Свят без нагли, крадливи кравари и наглосакси. Освен Проток Сталин, е хубаво руснаците да помислят и за разширение на Ламанша(Английският канал). Това може само да улесни международното корабоплаване.

487

Анонимен

преди 2 години

Чудя се защо руснаците чакат а не прекарат този пролив по скоро.Ще спечелим всички и панамския канал ще стане излишен.

486

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 535-----Кажи го на Байдън

485

Анонимен

преди 2 години

То хубаво ще има пролив но колко хора ще остат да го видят. Ако такова нещо се случи вероятно целият свят ще изглежда като пустиня, а милиарди души от Европа до Китай Индия Африка и Америките няма да са между живите. След такова нещо със сигурност няма да намериш на кого да се похвалиш, че си победил.

484

Никой

преди 2 години

До Solar Power. Можеш ли да докажеш кой направи атентата в САЩ? Всички изпълнители бяха от Саудитска Арабия. Какво общо има Афганистан, освен че приличаше на жертва, докато не ужили американските си учители. По-скоро е 3 буквена агенция отвъд океана.

483

Никой

преди 2 години

До Русия в изолация. Това ще се разбере до 5 години. И много вероятно е джуджето да се окаже великан

482

Никой

преди 2 години

До канада. Посмали малко. Никой не знае колко са били *** на север от Рио Гранде. Оценките са между 900000 и 18 милиона. Така че, по-кротко с изцепките. 10 милиона е съвсем реална цифра, като в някои области смъртността била до 95%

481

канада

преди 2 години

До вон Клаузевиц Индианците по цялата земя на днешните Щати и Канада са били два милиона преди белите. Днес са повече от 3 само в Канада. Селищата им имат самоуправление и ако вождът им не е корумпе, изглеждат по-добре от много български, да не говорим руски села. Периодично получават конпенсации от държавата и дивиденти от различни компании на тяхна земя. Толкова е отвратително да използвте едни и същи лъжи , как пък не се образовахте малко. Нещастници.

480

Русия в изолация

преди 2 години

Никой не се съобразява с Русия, защото тя е военен колос на глинени крака, тъй като е икономическо джудже, а и джудже и е президент...

479

Стоян

преди 2 години

Зеленски дано у.мре от спин

478

anon

преди 2 години

две неща станаха ясни- руската армия не става за *** за зеле изправена срещу западното конвенционално оръжие и нато ще ги измете ако направят грешен ход- добре, че имат атомно оръжие, че да не се стигне до там.... и второ- съветските лидери съвсем са изплискали маслото и за пореден път ще вкарат нещастния съветски народ в многогодишна мизерия. не се научиха и това е...

477

Суверена

преди 2 години

САЩ като цяло са войнолюбци. Самия факт , че имат надИамт е 700 военни бази в над 80 държави, говори красноречиво. Холувудските им филми са пълни с насилие и пропаганда. С документ за самоличност може свободно да си купиш оръжие. На 16 год. може да се запишеш в армията. Американецът има един бог - долара. В момента ''american way of life'' не може да съществува без САЩ да изсмуква отнякъде евтини чужди суровини. Aмериканците са 5% от световнто население, а консумират 25% от световните ресурси.

476

вон Клаузевиц

преди 2 години

Като говорим за американците - много малко се споменава за едно от най-големите престъпления срещу човешки същества в историята - избиването на индианското население, коренните жители на територията на днешните САЩ - през годините са избити над 10млн. от индианското население, в името на прогреса. Още толкова африканци са били докарани като роби да работят по плантациите, а пък колко са загинали по време на пътуването, официално не се знае.

475

Товарищ Сталин,

преди 2 години

Вьi болшой ученьi