101

ЕЙЙ, БРАВО, БЕ..

преди 2 години

Значи ЕЛИТНИТЕ ЧАСТИ НА ПУТИН, БИЛИ МЮСУЛМАНСКИ ОТ ЧЕЧНЯ..... ХАХАХААА.... А, ПУТИН СУЛТАН ЛИ ШЕ СТАВА.... ОБРЯЗАХА ЛИ ГО ВЕЧЕ????????!!!

100

мазепа

преди 2 години

Брадат клоун с тиктокерна армия и инстаграмен командир.

99

Путин още се дърви

преди 2 години

Но накрая ще се одърви

98

Гледам

преди 2 години

Как сами си се хвалят ,обаче знам от дядо ,че на фронта първо умират така наречените спец части защото не знаели от къде ще мине куршума и снаряда,пък той е бил политкомисар и е вдигал войската във атака когато срещу нея са стояли немци със картечници ,хич не е лесно !

97

АЗОВ :

преди 2 години

Май трябва да наминем към България !!!Как е Копейкин ?!

96

Бай Дрън

преди 2 години

Разликата между украинските националисти и нашите националисти е в това, че тук наистина се опитваме да защитаваме българските ценности, докато в Украйна както казах, са мафиотски групировки от типа на ВИС2 и СИК. Докато не се разбере това, няма да има спиране на войната, защото говорим на различни езици.

95

Анонимен

преди 2 години

Между другото ракетите които удрят жилищни блокове се управляват от компютър който засича вражески обекти.Тала,че тук човешка ръка няма и което автоматично значи,че там се крият нацистите от тези батальони.

94

Бай Дрън

преди 2 години

Днес имаше една статия с Владо Въргала. Обясняваше, как последните години украинските националисти и полицай не ги закача актьор стане нещо. Сравни ги с нашите групировки през деветдесетте. Така, че да си затваряме очите не става, защото все едни в случая защитаваме ВИС 2 или СИК.

93

Анонимен

преди 2 години

Каквото и да говорят продажните медии и заблудените им фенове, денацификацията си върви по план и ще бъде завършена успешно. Руснаците не са загубили 27 милиона души във ВСВ за да търпят отново фашисти на границата си и да гледат безучастно как избиват руското население на Донбас. Даже много ги забавиха.

92

Костя Копейката

преди 2 години

Разни араби и чеченски мюсюлмани избиват бели славяни и християни в Мариупол, ей на тва му викам аз добре свършена денацификация - Рассия, Рассия! Нато вън, Нато вън!

91

От глупав по глупав

преди 2 години

Та и путинофил

90

Реално погледнато

преди 2 години

Сега в Чечня живота си тече нормално. Градовете им са устроени и не мислят за глyпости. Руското "робство" им се отрази положително.

89

Друг варненец

преди 2 години

До предният варненец Ако не си забелязал във Варна има доста руснаци и те са същите надути ми Сир ки. Все едно си им длъжен за нещо. За толкова години съм виждал само двама с които може да проведеш нормален разговор.

88

Сата НАТО

преди 2 години

Толкова голяма и кръгла главица и толкова тясно и ниско челце все пак значат нещо...

87

Току що!

преди 2 години

Вече 8 ми Генерал!Дали имат още ?!

86

До радо

преди 2 години

Много си умен, бе! И що да бягаме от топло на студено?!?!

85

Главорези са ...

преди 2 години

Ама когато си вързан ! А тях като ги сбарат някъде сигурно ги надуват и дерат живи .

84

Анонимен

преди 2 години

Честито и още много славни победи на чеченските сили в Украйна!

83

Карадаьов

преди 2 години

Ха-ха, на тоя бойците издигнали знаме с лика му, а уж руското знаме са развяли Сигурен се че покрай украинците тия са бастисали и по някой и друг руски солдатин където са имали сгоден случай.

82

Ай,сектир

преди 2 години

Много лъже тоз Кадир