136

запознат

преди 2 години

Запада има голям касмет с това, че начело на Русия е Путин, защото ако бях аз, то сега САЩ и Европа щяха да са ядрена пустиня и щяха да са в дълбока ядрена зима. А такива които мислят като мен има много в Русия и само един от тях да се добере до ядреното куфарче и ви е спукана работата. Всички ще идете при Бандера в АДА!

135

трябва да ви кажа

преди 2 години

че този ваш нов световен ред не ми харесва въобще и мисля скоро да си ходя и ще взема много от вас с мен за да си идем заедно! И ако има много такива които мислят като мен, то скоро ще разберете, че ви е спукана работата! Всички вие ще напуснете този свят с нас!

134

според мен

преди 2 години

Най голямата теория на конспирацията в момента е това, че в Украйна няма бандеровци фашисти и те не избиват собственото си население!

133

Светозар

преди 2 години

Стига руска пропаганда. Знам, че ви се плаща, ама ако е срещу Българската държава е подсъдимо.

132

Е?

преди 2 години

Никаква конспирация няма . От 1април газ за рубли , ако искаш.,.

131

Анонимен

преди 2 години

Налагането на новия световен ред започна на 13 март 2020.Иронизирането и омаловажаването на процесите,които текат,са за отвличане на вниманието на обществото,което трябва да си дъвче дъвката,да се интересува само от цената на горивото и програмите на телевизора.И да умира от страх.Това, което се случи 1989 година наруши реда,създаден след края на ВСВ.Победителите в студената война смятат, че цялата власт и световното богатство им принадлежат.Русия ги извади от заблудата. Предстои голяма война.

130

Анонимен

преди 2 години

До ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ - Слава на Борисов! Да живее ГЕРБ!

129

Анонимен

преди 2 години

И в Русия разбират, че е войната е загубена. Колкото повече руснаците се бавят със сключването на мира толкова по-унизителната ще е загубата.

128

Анонимен

преди 2 години

Путин е Велик.

127

продължение от 150

преди 2 години

"Не ви препоръчвам в отношение на Русия да преминавате червената линия. Къде точно ще минава тази червена линия във всеки конкретен случай, ние ще определяме САМИ".

126

Анонимен

преди 2 години

В произнесената на 21.04.2021г. реч Путин каза "наистина не искаме да изгаряме мостове, но ако някой възприеме добрите ни намерения като безразличие или слабост и възнамерява да изгори напълно тези мостове или дори да ги взриви, той трябва да знае, че реакцията на Русия ще бъде асиметричена, бърза и покъртителена. Организаторите на провокации, заплашващи базисните интереси на нашата безопасност, ще съжаляват за сътвореното така, както никога до сега не са съжалявали. Не ви препоръчвам в

125

Анонимен

преди 2 години

*** христова чупи тъппомера. Българските медии са на първо място по глюпост.

124

пх

преди 2 години

Пу е под контрола на руските Олигарси и Неолиберали !!!!!!! Днес ТАСС съобщи, че "Руското Министерство на Отбраната на Русия кардинално ще съкрати военната си активност подКиев и Чернигов след постигнатото споразумение в Турция между РФ и Ук" . Руските форуми буквално "Врят и Кипят" от ярост!Руснаците са бесни!

123

10987

преди 2 години

Тя тая Теория на конспирацията се доказва ежемесечно. Което говори, че не е теория на конспирацията, а теория на истината. Най-големия фейк - коронавируса, се появи преди 2 години, макар да се опитваше да се появи от 15-тина години насам. е и? Оказа се, че както е теория на конспирацията, така изведнъж стана теория на истината.

122

asi

преди 2 години

*** Христова много си зле ама много.

121

хм

преди 2 години

Сега руската пропаганда ще намеси джедаите и Хари Потър, за да убеди света, че новия ред на Путин се бори със злото. Обаче, ако при борбата на "добрият Путин" със злото след "миротворците" му остават разрушени градове и хиляди избити мирни хора, ако за целите си м-р Путин използва фосфорни и термобарични бомби и заплашва света със ядрен апокалипсис, май всъщност е онзи от Библията, наречен Антихрист, който наистина ще предизвика Апокалипсиса. След Путин върви хаоса. Хаоса е царството на Сатана.

120

Анонимен

преди 2 години

Няма вечни приятели, има само вечни интереси които включват Европа да си получава газта и Путлера да си взима парите, останалото са театри и сказки за вярващите в апокалипсиса.

119

Пипи

преди 2 години

Китай,Русия ,Арабите и Южна Америка в момента държат и ножа и хляба като спрат суровините и евтината стока от тях ще си проличи колко са силни Европата и фащ. Такъв Нов световен ред ще ни завъртят ,че ще ходим да работим при тях защото ресурсите са там ние тук само преработваме и добавяме стойност, като ти спрат кранчето на всичко ще се редите за купони.

118

Forever

преди 2 години

И всички накрая ще се пригодят към печелившия, така е на ринга.

117

Анонимен

преди 2 години

Заглавието е глупаво както и цялата позорна журналистическа пасмина която напоследък вие на умряло и като бясно куче. Лъжи и пак лъжи и инсинуации и подлостти. Гузни медиите ми се виждате с тия лъжи...