252

Поручик Ржевски

преди 2 години

Демонтирането на долара е в ход не само в Русия. Това е координирана акция на много държави. В източния блок ще се плаща в рубли и юани. Който има нефт газ вода и пшеница ще живее добре. Който има доларе да се оправя

251

Анонимен

преди 2 години

Тъй ше е, рублата се обезпечава с газ, нефт, пшеница, слънчоглед, стомана, мед, титан, паладий, диманти и мноого оръжие за масово Умиротворявне. Не ае разменя за дранкулки и фЕншуи модни аксесоари еднодневки. Та верно започнаха евтаназиите на несъществуващите кинти, измислени лицензи, патенти. Щот не се ядът и при всяко следвощо сътресение на тригерните пазари дълбоко на бройлербургерите в полираното канче. Срещите в Давос си казаха думата. Демонтаж на капитала и от тук на сетне ресурсни иконом

250

Анонимен

преди 2 години

Във "величието " (превъзходството) на руската рубла над долара ще повярвам, когато видя в Европа или САЩ да се появят магазини от типа на нашите Кореком по соц.времето, където хората търсеха да купуват долари откъде ли не, само за да си купят западни стоки! Кога руснаците са произвели в мирно време такива конкурентни стоки, че хората да се избиват за техните рубли?! Имали природни ресурси и от тях в Русия се появиха милионери, а народът им живее бедно и пак търси западните стоки!

249

О не!

преди 2 години

Това да не е Дойче веле презентейшънс? Ако искам да чета Дойче просто ще отворя Дойче звленцето бе

248

изолирай и спирай

преди 2 години

всякакви контакти с монголоидните рушкиФашизоиди.

247

msm

преди 2 години

До Никой - какво правим ли? Ясно и просто - ускорява се позеленяването и диверсификацията на енергията в Европа. Русия отива в небитието с всичкия си газ и петрол. Бъдещето на Европа, а убеден съм и на Земята, не принадлежат на изкопаемите въглеродни горива. Има редица други начини за производство и осигуряване на енергия за домакинствата и индустрията.

246

msm

преди 2 години

Договорите са писани, подписани и цените в тях са в долари и евро. Едностранното променяне не е възможно. Все пак Русия доказва всеки ден, че нарушава всички писани и неписани договори и морални линии. Никой не иска да работи с тези мошенници и кръвопийци и убийци.

245

Никой

преди 2 години

Сега къде са путльовците, които обиждаха Путин и му измислиха ***. Нали много ви лаят устните кажете занапред какво следва.

244

Анонимен

преди 2 години

Бибитко е е дошъл с уокмена на среща.

243

До 278

преди 2 години

На 1-ви Април ги чака студен душ всичките тези. Русия и Китай ще обявят нова валута която се определя от основните суровини и това де факто ще е нова финансова система. Край с Бретън Ууд, край с долара - запишете си го в тефтерчетата!

242

Анонимен

преди 2 години

Окей бе мужик, ние купуваме рубли с лева, защото долара и еврото са компрометирани!Ние с рублите знаем за какво да ги използваме, ама Русия какво ще прави с левовете? Ние не продаваме в левове на международните пазари.

241

Анонимен

преди 2 години

Лойко по каква работа е на снимката?

240

Анонимен

преди 2 години

Не сядай да играеш шах с руснак. Ще загубиш.

239

Анонимен

преди 2 години

Кво му пречеше на ***.ака от давна да е преминал продажбата на рубли? Нищо, даже в мирно време, това по можеше да мине.Сега трудно ще стане, поне и докато РЦБ не намали драстично цената на руската рубла от 18ст.за рубла на реалната й стойност от 1ст..Иначе излиза, че ще плащаме вместо 2000 долара за кубик газ 32 хил. долара.

238

Анонимен

преди 2 години

$ и EUR са компрометирани валути според Путин.Ами какви валути ще приема руската централна банка за да продаде рубли на евентуалните купувачи на газ?

237

Мдаа

преди 2 години

Първо трябва да се "изчистим" от петата колона , и след това ще правим равносметки , защото иначе излиза ,че си правим сметка без кръчмар.

236

путьо късия не е

преди 2 години

обърнал внимание, че недоразумението сСсР тУ е в историята.....идиотиКато него тоже.

235

Анонимен

преди 2 години

СИ ПИ СИ Корп :D звучи като вид питие.

234

Анонимен

преди 2 години

Си По Си Корп :D звучи като вид питие

233

Стела

преди 2 години

Капана на Путин е,че се прави на велик.Велик е колкото беше ,, велик " СССР който се сгромоляса за нула време.,,Велик " е бил и Коминтерна с измислената федерация - Югославия на Тито ,който е бил толкова див,че Сталин се е страхувал от него и за да го умилостиви са направили бившата Югославия.Причината е поразителна- за жена ,германка арестувана, измъчвана в Русия и умира. Русия изобщо не е силна държава, Кремълска пропаганда.Имат природни ресурси и рекетират,шантажират Европа