48

До 55

преди 2 години

Колко пъти ще го уважиш?

47

Истината

преди 2 години

Гледайте филма УКРАЙНА В ПЛАМЪЦИ на Оливър Стоун.

46

Анонимен

преди 2 години

Аз Зеленски го уважавам! Свободолюбив cokoл! Вълнувам се като виждам гордата му осанка в бункера. От там умело води сраженията, защото е прецизен стратег! Бе талантлив ръководител! Господ здраве да му дава!

45

Чарли Чаплин

преди 2 години

Също е играл ролята на Хитлер.

44

Анонимен

преди 2 години

Някак си вярвам на американците, които твърдяха, че ще има война, а не на руснаците които лъжеха, че няма да има

43

Анонимен

преди 2 години

Пращайте пари и оръжие в Украйна и резултата ще е още по плачевен. *** сте всичките. Без изключение.

42

Анонимен

преди 2 години

Докато Зеленски говори за ужаса на Украйна, наш Киро си маже филийки в залата и яде все едно не е ял 3 дена. Този човек е болен. Той няма чувство за мярка на нищо. Все едно щеше да умре от глад ако беше изчакал да мине речта на който и да било? Където се вика от кумова срама да беше изчакал малко и след това да иде, да се наплющи с филии.

41

Анонимен

преди 2 години

Русофилите ще умрат от побесняване. Съветвам ги докато е време, докато руските окупатори не са окончателно изгонени с кютеци от Украйна да си сложат превантивно по една инжекция срещу бяс, че иначе ще се изпохапят един друг като вампири.

40

Без провокация?

преди 2 години

8 години дърпаха нервите на Путин, но той търпеливо чакаше да се вразумят и изпълнят Минските съглашения. Накрая даде ултиматум на НАТО и след като справедливото искане разширяването на нато да не става за сметка на сигурността на Русия, показа на всички къде зимуват раците. А комедиантът продължи да разиграва комедии на ужаса с термоядрен край.

39

Анонимен

преди 2 години

Васко Кръпката ми е любим изпълнител! В колата имам няколко диска на Васко, рингтона на телефона ми е негова песен, и изобщо не слушам почти нищо друго освен песни и интервюта на Васко Кръпката. Кумир ми е!

38

Анонимен

преди 2 години

Явно печели добри пари от запад.

37

Анонимен

преди 2 години

Украинците изтеглиха късата клечка.. Избраха си евреин-комик за президент. И сега берат плодовете на избора си.

36

Анонимен

преди 2 години

Зеленски печели кибер войната категорично! По последна медиина информация, руската армия е обезкървена от към генералитет, редници и лекари. А офицерския и сержантски състав се предава масово и минава на страната на Зеленски. От руската техника не е останало почти нищо. Изобщо толкова е зле руската армия, че на Кремъл му остава само да се премести някъде отвъд Урал.

35

Анонимен

преди 2 години

За да има мир, Зеленски във Сибир!!

34

Комунизмът си отива

преди 2 години

Васко Кръпката: Дано някой ден да имаме президент като Зеленски, а не да ме управляват болшевики!

33

Анонимен

преди 2 години

Е па ако само за едните речи му подаряват оръжие баш си е на далавера! Кво!

32

Здрасти

преди 2 години

Ех.. Тоя Синьозеленски бе.. Ангел с бели крила! Ейййй.. Да не ми изтриете коментара значи! Той е демократ а Путин е диктатор! Хайде сега чакам лайкове!... И Кирчо е най-добрия

31

Анонимен

преди 2 години

Отплащат се. Във френския парламент призова Рено да напусне Русия и на другия ден Рено обяви че се оттегля от там. Днес заводите в Толиати обявиха 4 дневна работна седмица поради липса на достатъчно компоненти, модела на Рено произвеждан в Москва е спрян от производство. Чакам с нетърпение речта на Зеленски пред продажния проруски български парламент, за да ги насоли нашите национални предатели загнездили се в парламента, правителството и президентството.

30

Анонимен

преди 2 години

Просъветските изветряли мозъчета даже и не могат да асимилират ситуацията. Тя неграмотността е голяма работа. Става въпрос не само за Украйна , а за цивилизацията и варварството. Да трошиш ресурсите на страната си за болни амбиции, да си загробваш гражданите за деситилетия напред, е това нормалните хора по света не могат все още да го проумеят. Но това БЕШЕ. Не можеш да се опънеш на целия свят. Нито имаш сили, нито акъл. А хиените гласували "ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ", вече чакат, както и дребните чакали

29

4566

преди 2 години

След месец кой ли ще си отиде от Covid,Зеленски или ПУ,тин?