130

факт

преди 2 години

Тази снимка показва душевното състояние на нато и запада,зверове диви кучета на войната....

129

Мдаааа

преди 2 години

И пак войски и пак оръжия за мир нито дума!!!!И никой нито дума не каза защо се води тази война между САЩ и Руската федерация! Какво точно поиска, какви въпроси зададе и не получи отговор Путин от САЩ и притиснат до стената беше принуден да започне операцията!! Какви са геостратегическите интереси! Какъв световен ред ще последва след тази война! Говорят се общи приказки и нищо съществено не се казва!А този конфликт можеше да бъде избегнат. Замислете се все пак кой има интерес и е единственият печеливш от военните конфликти и кой ги финансира.

128

Одобрявам

преди 2 години

Всички евроатлантици и децата им Да отидат на фронта в Украйна! Така ще докажат че са ЗАГРИЖЕНИ и СОЛИДАРНИ с Украйна. Могат да вземат и чертежите на Ф16 защото там недостига тоалетната хартия! Ако искат могат и да летят с тях ако имат добро въображение:)

127

Мнение

преди 2 години

Американските предатели първи ще избягат при банковите си сметки когато се вдигне народа.

126

До Предлагам

преди 2 години

Няма нужда всичко европейци да ходят в Украйна защото импотентната руска армия за един месец е превзела всичко на всичко един град. Виж пък за това ще те извозим тебе и останалоте руски предатели на фронта - барем помогнете малко на матушка Рассия.

125

До 172

преди 2 години

Някак си, звучи по-цивилизовано, да убива в Ирак, Сирия, Либия, Сърбия. Нали така. По възвишено е.

124

Анонимен

преди 2 години

Аз да питам, колко внасяме, членски внос в тази, продънена организация Нато? Какво, хубаво видяхме от тези ***, освен, че нахлуха на хората в фабриката?

123

Предлагам

преди 2 години

Всички евроатлантици и децата им Да отидат на фронта в Украйна! Тока ще докажат че са ЗАГРИЖЕНИ и СОЛИДАРНИ с Украйна. Могат да вземат и чертежите на Ф16 защото там недостига тоалетната хартия!

122

До Сс

преди 2 години

Колко ядрени ракети ще са нужни според теб за Масква заедно с 10% от насаленоето на Рассия да престане да съществува? 10-15 - там някъде ще е бройката.

121

Анонимен

преди 2 години

Да си подготвен за отбрана, не означава да се въвличаш във война . Ако Украйна беше в НАТО, болшевишкото джудже нямаше да изпрати ор_ките си да рушат, крадат и убиват. Това, че сме член на военния съюз на цивилизованите държави, е това, което ни предпазва от ново завземане. ЛилиПутин обаче действа тук па втория начин - с 5-тата колона, и русоРобите копнеят да ги "асвабади".

120

Сс

преди 2 години

А Путин скоро ще разположи няколко ракети с ядрени бойни глави право във Вашингтон.

119

Шоп

преди 2 години

Воят на евроатлантиците е музика за ушите ми!

118

Факт

преди 2 години

България Е член на НАТО и НЕ Е член на СССР и това НЯМА да се промени. На който не чу харесва да ходи в СССР при готиния Путин.

117

Анонимен

преди 2 години

Това не е ли окупация бре?Аман от предатели в нашата държава.

116

Баче Кико

преди 2 години

Айде бе руски тро лчета, отговорете ми най-сетне - нали всички останали дадоха оръжия и имат Натовски сили на териториите си, значи са вече "въвлечени във войната". Кога Рассия ще нападне Швецоя, Германия, Словакия, Полша и Англия? Днес или утре?

115

Реалност

преди 2 години

Всички натовски прислужници ще висят по колесниците на американските самолети когато се вдигне народа.Гледайте какво стана в Афганистан и си сещайте какво ви чака.

114

Анонимен

преди 2 години

А не мое ли да не ни разполагате никакви бойни групи? С всички сили опитвате да ни въвлечете във война. Това не е наша война. Глейте си работата.

113

Баче Кико

преди 2 години

Така трябва - Рассия разбира само от пръчката. Искам да попитам руските разработки кога да очакваме бомбардировките на Братислава и Букорещ? Всички страни пращат оръжия на Украйна - само ние не, всички страни разполагат допълнителни сили на Нато, само ние не - кога Рассия ще нападне всички останали държави (освен нас)? Мерси.

112

Миро

преди 2 години

Натовците в България се чустват обсадени защото българския народ е против НАТО. Заградили са се с бодлива тел и си мислят че това ще ги предпази. Българските им прислужници пък си мислят че ще избегнат възмездието. Народа е като вода държана в язовир. Спука ли се язовирната стена нищо не може да спре водата тя ще помете всичко.

111

Анонимен

преди 2 години

Вместо, тази планета да е мирна, не спряха да финансират войните, по цял свят. Алчни з.. ници. Та за колко време, сме на тази планета,докато се обърнеш животеца ти минал. Искаме мир. Стига войни.