372

Анонимен

преди 2 години

Заради такива изказвания и гоненето на руски дипламоти България е във списъка на неприятелските държави на Русия които от тук нататък ще плащат за газ в рубли. Кирето има ли рубли?Щото вече и с долари не става, с евро пък хич и от другаде скоро газ нема да има. Тогава кво праим.

371

Анонимен

преди 2 години

Петков г-жа Митрофанова е права, свери си часовника. Българският народ като цело с малки изключения като Трабанта, и още подобни такива за са подържане на добрите връзки с Русия.Русия ни е дала свободата беше на Шипка и виде какво става нали.

370

До 411

преди 2 години

Няма да страда той, а България и тия в нея.

369

Анонимен

преди 2 години

Мравката Киро Натегачев, с чисто нова опора отзад от НАТО се репчи на мечката? Рано или късно ще страда много и ще съжалява, а неговото НАТО както винаги ще си измие ръцете.

368

Анонимен

преди 2 години

Това английското *** го кацнаха тука и вече се виджа, че хабер няма нито от настроенията на хората нито от каквато и да е мярка в НАТО/USA/UK натегачеството си. Ще си счупи главата, явно не разбира, че с Русия трябва да поддържа нормални отношения. За няколкото месеца от както управлява, надскочи трибалтийските натегачи. Там изгониха по 2 - 3 руски дипломати, а тоя изгони без обяснения 10! Рие, рови без да се усети, че ще ни докара големи проблеми с това.

367

Анонимен

преди 2 години

Преди нямаше вътрешни протести с/у Варшавския договор,а само с/у партийно правителствени власти и хоп по тяхна покана за няколко нощи се изипваха на гости как поканени цялата отбрана на Варшавския договор от съвместни по договор и начело с военните части от СССР въпреки,че поканилите ги как участници в тоз договор имаха свои военни за справяне със своите недоразумения кой от кои казал-хоп каня гости,а сега 2 пъти се получава опозицията казва хоп кани гости и все от СНГ идват,а от НАТО не канят.

366

Анонимен

преди 2 години

Война на простия канадец киро.

365

Анонимен

преди 2 години

Обективна истината е забранена при демокрацията, особено когато тя е в необявен фалит, крипто фалит хах

364

Анонимен

преди 2 години

Всички дипломати са марионетки.Но си трябва дипломат от Русия.Нека стои.Нищо кой знае какво лошо не е казала.Даже помага да не ни гледа Русия като потенциална цел.Там и в Украйна май са останали с впечатлението как България е дала 30 самолета на Украйна.Пък ние имаме 5.Сигурно са им резнали новините от тук след малко след публикацията за 30-те самолета и не знаят как нищо не сме пращали.

363

Анонимен

преди 2 години

Само гонене за киро мошеника оттук нататък.

362

Анонимен

преди 2 години

Петков вече настъпва мотиката, не му блазя

361

ссс

преди 2 години

Айде гонете я тая гадьина, че и на русофилите взе да им писва даже...

360

ЕС+САЩ=цензура

преди 2 години

ПростКиро, това от Козяк ли го разбра? Кога ще "хванеш" американски агенти ще накажем Американски дипломати - те се местя в пъти по-силно и по-грозно във всички дела на България! Заменихме Тиква срещу Ряпа на изборите! БегръбначнаСлабоволеваСлугуваща на чужди интереси Канадска Ряпа, сорт ТъпоКиро! Правителството така се е надупилоИнагъзило на Козяк, че е срамно да ви гледа Човек!

359

ууу

преди 2 години

Крива голяма уста говори много, когато мозъкът не мисли.

358

Анонимен

преди 2 години

кукла- марионетка. Тя е красива, но напълно празна. Големите глупави очи не изразяват нито една мисъл. Тя е изцяло подчинена на волята на другите, някой и дърпа конците. Кой ги дърпа? Неизвестно това е скрит персонаж. Какъв е вида на конците? . Това са материални блага и така картата показва комплекса на Барби - красива външност и абсолютно празна глава. Съвършенството на формата при липса на съдържание. Инфантилност. Марионетката - това е обект на манипулация.

357

Анонимен

преди 2 години

Редно е всяка държава да има дипломат тук.Особено когато има война.Спазвайте демокрацията и не бъдете едностранчиви.Ако гледате само едната страна на монетата може лесно някой да ви манипулира.

356

Анонимен

преди 2 години

Няма нужда да има такова заяждане с чужди дипломати.В България има демокрация и затова има различни мнения,което е добре,но руската посланничка се е объкала как повечето са за Русия.Ние си обичаме спора,а истината се ражда в диалога.Между другото ако в Русия има лоши коментари за България ние няма как да разберем,защото нямаме достъп до руски сайтове.Ако ни обяват война късно ще разберем,защото нямаме новини от там.Бъдете малко по-умерени в изказванията си.Цялото плюене е излишно.

355

3M

преди 2 години

Kогато и да изгоните това НЕЩО, все ще е късно. Няма работа в Родината ни!

354

Анонимен

преди 2 години

Руското и3чадие Копейкин го държат на каишка от руското посолство и когато им потрябва го насъскват да лае срещу враговете на Путин и Русия. Много меко се отнесоха с него украинските граничари. Можеха да му затворят устата.

353

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Нали това казах - ние имаме право да го плюем, но Митрофанова - не.