59

Анонимен

преди 2 години

Честита победа на правителството и в частност на ДБ. Чакам от утре законността и справедливостта да се изсипе над главата ми като манна небесна.

58

Анонимен

преди 2 години

прокопов, черепа и т.н. кога ще черпят

57

ПроСоТо

преди 2 години

Похвално!..Едно дето не свършиха никаква работа по ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕТО си,но "Спецсъда и Спецпрокуратурата" всъщност бяха РЕАНИМИРАНИ СТРУКТУРИ от най-тъмната световна история-"Гестапо" в Нацистка Германия и "ЧК" в Съветска Русия..НЯМА КАЗУС,който да не може да бъде разгледан от..всеки наказателен съд !

56

Васко

преди 2 години

Едрите престъпници се връщат, дребните ще им пригласят под крилото. Остава да поздравим социализма с добре дошъл! Никой съдия няма да иска да съди безпристрастно. Правораздаването е в ръцете на милиционера министър.Остава да бастисат прокуратурата !

55

анонимен

преди 2 години

Е, избрахте си ги: красивите умове от ПП и ИТН! Радвам се, че не гласувах за тях, както и не протестирах на жълтите павета с фигуранта на Божков! Сега пасиансът започна да се подрежда, но народът е пак на дъното!

54

Анонимен

преди 2 години

Развързаха ръцете на мафията окончателно

53

Търпи народе!

преди 2 години

През 1945г ни ограбиха дядовците им, после башите им през 89г, а сега и дечицата им!

52

Сатир

преди 2 години

Да уточним - в правния мир ПП НЯМА! Имапростото кире, умното кокорчо, баджанаци, тъпкачи, всякаква рода, каки с неясни мокри сънища и проч осталная ***. Тъжна Майка България, още веднъж ограбена от децата на БКП.

51

Калеко Алеко

преди 2 години

дУпетатите от продължаваме Подмяната са готови да пратят в историята както съдът, така и прокуратурата и да оставят като основен правораздавателен орган наказателният отряд на комунистическият милиционер чашкоФ ... дано историята си е оставила място някъде в а_на_лите си където да скъта и приюти и гореспоменатите дУпетати ... !!!

50

Какво става със

преди 2 години

запорираните милиони на Божков, Прокопиев, Арабаджиеви, братята Бобокови, Баневи и др. Всички ли ги спасихте???

49

божков

преди 2 години

Благодарение на новите фигуранти победих прокуратурата и съда.

48

ДО 59

преди 2 години

БУХАЛКА ДА БУХА БАНЕВ, БОБОКОВ , БЕНЧО, ЧЕРЕПЧО...., А НЕ ТЕБ БЕ!

47

КУФАРЧЕ ОТ ЛУКАНОВ

преди 2 години

БРАВО, НАПРАВИХА ГИ МИЛЯРДЕРИ С НАШИТЕ ПАРИ ЗА ТЕЗИ 30 ГОДИНИ, А НИЕ СИ ОСТАНАХМЕ БЕДНЯЦИ - ИЗБИРАТЕЛИ И ***? СЕГА ЩЕ ИМ ГАРАНТИРАМЕ СПОКОЙСТВИЕТО! БРАВО НА ПП, ИТН, БСП И ДБ!

46

Анонимен

преди 2 години

Няма спецправосъдие, няма проблем. Васил Божков, 2022 г.

45

П.К.

преди 2 години

Простейшите "депутати"??? Един от тях, вече и кучетата го гонят по улиците - стан. балаб. от имало някога такъв ми ти народ. В следващия парламент, тоя ще го гледа с бинокъл през крив макарон...

44

Дани Каназирева

преди 2 години

Не разваляйте рахата на организираната престъпност. Буци Корлеоне е организирал всичко много добре! Ще стане хаос!

43

Дани Каназирева

преди 2 години

Не пипайте организираната престъпност! Всичко така добре е организирано, не го бутайте! Ще стане хаос! Ние вкарваме ред в хаоса на ъндърграунда.

42

Анонимен

преди 2 години

еми честито, сега Черепа , Маринелка, Баневи и други ще се върнат на бял кон като победители за да крадат още , пък вие закривайте каквото искате , *** народ ,слаба държава

41

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 44 И в крив може - защо 2 години нищо не свършиха по това дело. Ходиха за фурми, а да го разпитат не могли. Явно им липсваше желание, а сега си търсите оправдания.

40

Анонимен

преди 2 години

Ами сега кой съдия ще подписва на каскета, като иска да подхвърля монети при обиск.