49

Анонимен

преди 2 години

Те не го пускат в селото, той пита за поповата къща

48

Анонимен

преди 2 години

Мандалото хлопна !След пълна демилитаризация на атомният арсенал (това разбира се ще го направят всички които го притежават ) Русия ще седне да преговаря с някого .

47

Анонимен

преди 2 години

тя съпротивата срещу тези санкции главно на САЩ неминуемо ще започне да нараства, защото страните ще започнат да се поставят на мястото на Русия и да разбират, че ако имат мнение или действия които САЩ не одобряват ги чака същото, първи за това се усетиха арабите

46

Коцевa

преди 2 години

Изключете ги от всякакви организации и международни форуми тези агресори,узурпатори, убийци и разруъшители на мирна държава !!! Бял ден да не видят !!!

45

Новинарски гювеч 2/2

преди 2 години

Рецепта: Нашите *** издават вече звуци прегладнели! Отгоре ръсите хайли - лаккли ъбсурдни разсъждения за руските горива, за руската икономика, руските олигарси, абе за всичко руско! плейтвате това върху драматизъм със подправени кадри от хуманитарнта катастрова. И готво! Консумирайте с отвращение! А, много важно! - повтаряте всеки ден до пълна липса на мозъчна дейност! (2 от2)

44

Новинарски гювеч 1/2

преди 2 години

Рецепта: Две новини за Путин - полуфабрикат от CNN. Едната дали е луд, втората колко е бгат. Насипвате направо с правописните грешки! Две новини Какво мислят САЩ. Добявате ги заедно със обидите на Байден - за по -пикантен привкус. Втората е за това колко лошо се водят военните действия (със есенцията е че щатите могат да убият всички по-успешно!)Гарнирате със завления на Зелански - баласт но а цвят! За обем давате и коментарите на наши и чужди експерти - да се излагат ама кой ти гледа (1 от 2)

43

Анонимен

преди 2 години

До Подкрепяш Путин ....стига си гракал бе. Личи си кой е писал лозунгите в ТКЗСто навремето

42

Анонимен

преди 2 години

Путин от страх да не го свалят няма да пътува. Като плъх е напоследък.Седи си у бункеро. Прави фалшиви видеа и ходи до магазина само за тоалетна хартия, щото имал рядко щастие.

41

Мария

преди 2 години

Русия печели съюзници със всеки изминал ден.Амерканската пропаганда се пропуква. Дори много Американци са на страната на Путин което е видно от форумите в Reddit!

40

Подкрепяш Путин

преди 2 години

Подкрепяш убийството на украински деца, тяхната кръв ще бъде по ръцете ти! Подкрепяш Русия, подкрепяш държава агресор и терорист, чиято армия върши геноцид и военни престъпления! От теб зависи дали ще станеш съучастник на агресори и убийци!

39

Истината

преди 2 години

Психопата Путин няма да доживее до трибунала за военнопрестъпници, но всички от шайката му ще бъдат съдени. И Лавров и Шойгу и Патрушев и Матвиенко....... Пред трибунала ще отговарят и пропагандаторите, които 8 години сееха омраза срещу Украйна като Соловьов, Кисельов, Симонян и останалите клакьори. След това за обикновените руснаци ще има дълги години на депутинизация. Такава ще има и за всички фенове на Путин по света!

38

Хаха

преди 2 години

Тогава е по-добре да сменят мястото на срещата с Хага. Там вече го очакват с нетърпение.

37

Z

преди 2 години

Как каква работа имал в Украйна? Той ви ги каза човека ама не слушате. 2ри май наближава. Има сметки за уреждане в Одеса

36

До 34

преди 2 години

Кой цензурира Путин? Всяко едно негово изявление и проява са напълно достъпни навсякъде в интернет. Точно гледах онова му изявление от началото на войната, как украинците трябва да се предадат. От днешна гледна точка, е повече от смешно. Дано го цензурират лакеите му от самия него. Ще го забрави скоро.

35

...

преди 2 години

Поредният щам на комунизма е путинизма.Едно от най-ефикасните средства против вирусите е изолацията до излекуване на заразата...

34

Анонимен

преди 2 години

Г20 е по скоро икономически форум.За биолабораториите и пр. откривани неща в бившата Украинска територия има ООН.И въобще не е като да не се е заинтересувал Китай и др. държави.Егоцентризма на запада, заедно с ингилизките медии свива мащабите на света, до собственна значимост, несъразмерна с реалноста.Г7 +сателитите, едвам докарват 1/5 от населението на планетата, а консумират много над реалната си тежест. Това ще се промени, а скоро и ще е усезаемо. Дори и у нас.

33

Анонимен

преди 2 години

Бре какви психолози пишели тука. Алгафари ти ли си бе :)

32

Калеко Алеко

преди 2 години

Единственото място извън рассия, което путин сега може да посети е боксониерата от затворен тип на Милошевич в Хага ... Кремълският военнопрестъпник ще бъде заточеник в сибирската си правоверна джамахирия, а там вече му е отредено и мястото за вечен покой в Мавзолея до мумията на Ленин ... !!!

31

Анонимен

преди 2 години

Да заповяда. Цял свят чака джуджето да изпълзи от бункера, за да може някой снайперист най-после да получи нобелова награда за мир.

30

Пустиняк

преди 2 години

Прави са психиатрите, че този екс-човек страда от тежко делюзивно разстройство. И то от години. Живее в паралелна реалност и стана жертва на собствената си пропаганда, че ръждивята му армия е някаква свръх сила. Не му стигна всичките имитации на Хитлер, сега и Кинжал е явно руската Фау-2. Знаем къде го доведе Хитлер това велико оръжие. До бункера. Но според мен по-вероятно е този тежко болен човек да свърши като Сталин. Агонизиращ няколко денонощия в собствената си урина, без никой да го пипне.